Foto bij 4.4 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


Met Selena om mijn schouder hangend strompel ik over de straten van LA, ze is duidelijk droken. Giechelend fluistert ze verschillende rare dingen in mijn oor. Begrijp me niet verkeerd: Selena is best gezellig en grappig op dit moment, tot we de paparazzi tegen komen en ze alles weer verpesten. 'I'm still waiting for my big surprise', gilt ze dramatisch over straat. De dingen die ze mompelt worden steeds leuker en op een gegeven moment houd ik het ook niet meer.
Ik trek haar een club binnen die er vrij druk uitziet. Een paar jongens gaan achter ons aan en kijken nieuwsgierig naar wat wij van plan zijn. 'Kom Sel, we halen wat te drinken'. Ik wil haar mee trekken naar de bar maar ze wordt afgeleid door een ander persoon die haar blik vangt.
'Deeeem, wat doe jij nou hier', kirt ze gelukkig. Als ik me omdraai zie ik Demi Lovato staan. Ook hallo. Selena begint enthousiast van been op been te springen en vliegt haar daarna in de armen. 'Gewoon even gezelligheid', antwoordt Demi. Zo ken je niemand en zo ineens iedereen. Demi geeft me een knuffel alsof we elkaar al jaren kennen. 'Alisha', stel ik mezelf voor. 'Ja Ali Carter', reageert ze vrolijk. 'Sel heeft heel veel over je vertelt. Leuk je te leren kennen'. Ze knipoogt even naar me terwijl Selena alweer helemaal los gaat op de dansvloer. Het is moeilijk om niet in lachen uit te barsten want de bewegingen die ze maakt zijn echt hilarisch. Maargoed, ik kan haar niet zoveel kwalijk nemen.

Ik heb ook al een paar drankjes achterover geslagen en sta midden in de club te dansen met Selena als er tegelijk op onze schouders wordt getikt. Samen draaien we ons om en als ik zie wie daar staan worden mijn ogen groot. 'Surprise', schreeuwen de drie jongens die tegenover me staan al lachend. Chaz Somers, Ryan Butler en niet te vergeten Justin Bieber. Die laatste kijkt me aan met een vrolijke twinkeling in zijn ogen en grijnst zijn tanden bloot. Selena klapt zo dronken als ze is fanatiek in haar handen en springt in het rond. Dan geeft ze alledrie de jongens een dikke knuffel en zegt dat ze wat te drinken gaat halen. Ik begroet Chaz en Ryan die vervolgens achter haar aan gaan om haar te helpen. Dat is tenminste wat ze zeggen, maar daardoor blijven Justin en ik alleen achter. Ofja alleen? In een menigte van dronken en feestende mensen die ik niet ken. Behalve Demi dan, maar die lijkt druk bezig met heel andere dingen.
Voor ik het doorheb duwt hij me voor zich uit naar een iets rustiger plekje waar we elkaar tenminste kunnen verstaan. 'Ali, het spijt me echt dat ik niks van me heb laten horen. Scooter had je nummer verwijderd en'. Ik schud mijn hoofd en duw mijn hand op zijn mond. 'Nee, ik ben degene die me moet verontschuldigen. Selena heeft alles verteld. Ik kwam je achterna op het vliegveld met Vic. Maar je zag ons niet. Of ik dacht dat je ons niet wilde zien. Je zag er zo verdrietig uit en ik besloot dat het beter was als we elkaar niet meer spraken. Dus ik verwijderde je uit me Iphone en liet niks horen'. Hij pakt mijn hand vast en trekt hem weg. Toch laat hij daarna niet los. Alsof hij bang is dat ik er plotseling vandoor ga.
'Het is goed. Ik voelde me kut door alles wat er die ochtend was gebeurd en dacht dat je me niet belangrijk genoeg vond om even te smsen, maar je kwam helemaal naar het vliegveld. Dat is echt heel lief van je Ali'. Ik schuifel wat met mijn voeten en kijk onzeker naar de grond. 'Maar ik heb je wel pijn gedaan'. 'Neehoor', zegt hij snel en ik kijk weer op. 'Okee, een beetje dan', geeft hij glimlachend toe. 'Maar nu is het tijd om te feesten', schreeuwt de stem van Chaz in mijn oor en ik schrik me bijna dood. Ik voel zijn arm losjes om me heen hangen. Ik laat me gewillig meevoeren en neem het drankje aan.

Een uurtje later hang ik half over Ryan heen op de grond van het lachen. En misschien ook wel van de alcohol, maar daar heb ik het liever niet over. Justin steekt zijn hand uit en helpt me weer overeind, zodra ik weer sta trekt hij me dicht tegen zich aan om ervoor te zorgen dat ik niet nog eens val. Hij kijkt me aan en ik vind het moeilijk om mijn blik af te wenden dus blijf ik in zijn ogen staren. Ik voel met wat slapjes en ik krijg het er nog warmer van dan dat ik het al heb. Langzaam komen zijn lippen dihterbij die van mij.

zo, jullie hebben het verdiend. Een beetje laat misschien maar me blackberry had weer eens kuren. Ik begin dat ding echt grondig te haten en wil zodra het kan een Iphone. Morgen weer school maar ik ben nog altijd #teamnosleep x loveyou guys

Reageer (5)

  • IfYouWereGay

    Whaaaa, je bent de beste :D
    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Mirjammm

    wil je alsjealsjealsjealsjealsjeblieft verder gaan(A)

    1 decennium geleden
  • kimxly

    verder hihi.

    1 decennium geleden
  • TheSamanthaW

    REALLY?! Je moet hier stoppen!?

    als een klein kind
    niet leuk(huil) BTW ben nieuw abo'tje

    1 decennium geleden
  • unfbieber

    ja hoor stop je hier ...GRRRRRRRRRRRRRRRR
    snel weer een hoofdstukje:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen