Foto bij 095~

Sorry dat het zolang duurt, blijkbaar hebben ze hier toch niet veel internet zoals ik dacht!

Laura PoV
Oké, Tom had zich beter gedragen dan ik had kunnen voorzien, beter dan ik gehoopt had, buiten het constante gestaar. Toch sloeg ik het aanbod om gezellig met zijn allen te gaan eten, af. Ik merkte dat Greg en Thalia er duidelijk wel zin in hadden, want Thalia kon het beter vinden met Gustav dan ze liet merken en Greg... wel, hij snapte heel erg goed waarom Tokio Hotel heel erg veel vrouwelijke fans had. 'Gaan jullie maar..' mompelde ik zacht. 'En jij dan?' vroeg Greg. ik haalde mijn schouders. 'iK haal wel een broodje, én ik beloof om niet in je auto te eten.' zei ik met een kleine glimlach. Hij had me onlangs erg hard aangepakt omdat er kruimels van een koekje in zijn auto lagen nadat ik ermee gereden had. 'Ben je zeker..?' vroeg Thalia. Ik klikte en probeerde zo overtuigend mogelijk te lachen. 'Have FUn.' zei ik en op het moment dat ik me wou omdraaien, hoorde ik een geklik. Ik draaide me om en zag Tom met zijn Gsm staan. 'Ik sta niet graag op foto's.' zei ik kortaf voor ik naar buiten liep.

Georg PoV
Tom draaide al de hele tijd om Laura heen. Hij kon het nog steeds niet geloven. ik denk dat ik al zeker 3 keer in zijn arm heb mogen knijpen. Iets waar ik anders nooit mee zou wegkomen, maar nu had hij er geen probleem mee. hij was bang dat hij zou wakker worden, en dat het allemaal een droom zou zijn. Hoewel hij niet zo creatief was op dat vlak.
Het was duidelijk te merken dat Laura het niet erg leuk vond dat Tom om haar heen hing, en ik begreep best waarom. Zij wou tom niet zien, maar Tom verlangde al bijna 6 jaar naar een moment zoals dit, dus kon ik mezelf niet zover brengen om hem voor te stellen dat hij haar even alleen liet. Ik merkte dat Laura haar vriendin probeerde gerust te stellen, en dat TOm met zijn Gsm een foto nam van Laura die lachte. Ze draaide zich naar hem om. 'Ik sta niet graag op foto's.' zei ze, draaide zich om en liep weg. ik hoorde TOm nog mompelen, maar zij had het niet gehoord. 'Je staat er prachtig op, Laura.'

Reageer (7)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen