Foto bij 05

written by xamazayn

Niall Horan


Ik weet dat ik nu een hele tijd niet aanwezig was. Ik ben nu wakker, dat weet ik.. Maar waarom heb ik geen kracht om mijn ogen te openen? Ik hoorde Louis' stem heel vaag. En Liam die nu samen met Zayn de kamer binnenlopen. Ik zou zo niet weten waar Harry is. Ik hoor stemmen van 1 vrouw en 3 of 4 mannen, weet niet zeker hoeveel. Nu kom ik erachter dat ik niet thuis ben, en ook niet in een ziekenhuis. Ik hoor nu het herkenbare deuntje van de radio. DE INTERVIEW schoot me te binnen. Ik opende mijn ogen zachtjes en zag dat Harry naast mij zat. Hij heeft blijkbaar al die tijd naast me gezeten. Zayn, Louis en Liam staan ook inmiddels naast mij met een bezorgde blik. Ik doe mijn best om zo sterk mogelijk over te komen. De 4 mannen en 1 vrouw lopen naar ons toe, ik lig ongemakkelijk op een bank. Het ergste vind ik nog dat de jongens zo geschrokken zijn. Harry vooral, omdat hij weet hoe dit af gaat lopen..

Drie uur later staan we op, de interview is voorbij en we lopen naar buiten. ''Naar Nando's, speciaal voor Niall.'' stelt Liam voor. Iedereen stemde in. ''Alleen als jullie het willen?'' zei ik met een neppe lach. ''Niall, jij bent belangrijk. Wij houden van jou.'' Louis gaf me een guy-knuffel. Ik knuffelde hem niet terug, alleen maar om hem te pesten en te laten merken dat ik me goed voelde. Althans, om te doen alsof. Ik moest nog steeds 'n paar keer met mn ogen knipperen om alles heel helder te zien. Die zwarte vlekken waren nog niet helemaal verdwenen. Louis lachte. ''Ah come on! Niet zo shy, Nialler! Knuffel je grote vriend terug, buddy! Kom hier!'' grapte hij en ik werd zowat platgeknuffeld. Ik merkte dat Liam en Zayn nu ook lachten, maar Harry staarde mij aan. Dat raakte mij, want hij weet beter. Ik deed mn best die gedachten aan de kant te schuiven, en liep samen met de jongens naar de auto.

Onder het eten dacht ik alles even te zijn vergeten, totdat Louis begon over een signing. Voor ik wat zei keek ik Harry aan. Hoe ga ik hem dit nou vertellen? Nog niet 1 week geleden heb ik hem verteld altijd aanwezig te zijn, nooit wat af te zeggen. Ik staarde hem aan in deze gedachten. ''Jongens, ik moet even wat mededelen.'' begon ik. Alle vier blikken waren op mij gericht, Harry had zijn glas nog vóór zn mond. ''Ik moet morgen naar het ziekenhuis.'' Iedereen keek elkaar aan. Zayn legde zijn vork neer, en Harry zijn glas. "Waarvoor, Niall?" Harry probeerde zo normaal mogelijk te klinken, maar het was duidelijk te horen. "Voor mij eerste ch-chemo.'' zei ik. Louis keek Harry aan.. Ik haat dit, ik zag Harry op zn lip bijten... Zayn keek Louis aan en Liam ging met zn handen door zn haar.


xamazayn: Ik ben hier eerlijk gezegd niet tevreden mee.. ik hoop alsnog dat jullie het goed genoeg vonden. Reacties zouden wij erg waarderen. xxx

Reageer (2)

  • savedtaccount

    Geweldig(H)

    1 decennium geleden
  • Hufflepuf

    awh arme Harry en Niall natuurlijk ):
    Ik vond het zeker een goed stukje :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen