Foto bij 007.

hahaha ik ging Larry Stylinson opzoeken op google en het staat ook gewoon als begrip in de urban dictionary haha.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=larry%20stylinson&defid=5736160

Lucy pov.
De rest van de week is werkelijk voorbijgevlogen. Nu sta ik dus met Olivia en Sarah voor The Fountain Studios. Zenuwachtig knepen we in elkaars handen voordat we met ze drieën hand in hand naar binnen lopen. Daar ontmoeten we nog een paar vreemde meisjesdansers en de jongensdansers. De meeste zijn meteen heel vriendelijk, alleen een paar meisjes zijn nogal verwaand. De dag zal echt een dans-bootcamp worden. De meiden en jongens die het snelste leren en het beste dansen zullen de meeste dansen krijgen. Iets wat iedereen natuurlijk supergraag wilt. Christopher Wood die ons heeft geselecteerd is er nu weer. De dag vliegt voorbij en voor ik het weet is het alweer half 6. Vlak voordat we weg mogen heeft Christopher Wood nog een mededeling.’Zaterdag zullen alle kandidaten die door zijn naar de Liveshows in het X-Factor huis arriveren. Om met iedereen te vieren wordt er een soort feestje gegeven. Als jullie willen zijn jullie ook welkom om te komen. Zo kunnen jullie ook alle kandidaten een beetje leren kennen. Voor nu zijn jullie klaar ik verwacht jullie zondag weer hier, voor de rest van de week zijn jullie vrij aangezien er nog geen kandidaten waarbij jullie moeten dansen. Tot zondag.’ Daarna mogen we dus gaan en loop ik samen met Olivia en Sarah naar bushalte. Dit aangezien de studios anders zo’n half uur fietsen zijn, misschien wel langer. ‘Zullen we zaterdag gaan?’ vraagt Sarah. ‘Ofcourse!’roepen ik en Olivia in koor. ‘Huh, Lucy? Jij en feesten? Moah ik ben nu toch single dus why not?’‘Haha true, we moeten van de week dan echt een outfit shoppen voor zaterdag!’ roept Sarah enthousiast uit. ‘Dat doen we sowieso, zullen we woensdag gaan?’’Is goed meiden, tot woensdag ik moet er hier uit, doeg.’zeg ik terwijl ik ze beiden nog een knuffel geef.
‘Girls how do I look?’ We zitten op mijn kamer en zijn aan het omkleden voor het feestje van X-Factor zometeen. Ik heb een licht roze, strak jurkje aan met doorzichtige panty en hakken. Het jurkje is sexy en tegelijkertijd schattig. We hadden allemaal woensdag een outfit gekocht voor vanavond. Sarah heeft felrood jurkje aan, wat echt heel mooi staat bij haar zwarte haar en Olivia heeft een marine blauw jurkje aan. ‘Great, nu moeten we alleen je haar nog krullen.’ zegt Sarah met een knipoog. ‘Jaa, laat mij dat doen ik ben goed met een krultang! Kom ga zitten!’ roept Olivia vrolijk uit. Terwijl Olivia mijn haar krult doe ik mijn make-up verder op. Daarna maakt Olivia ook nog haar make-up af en zijn we klaar. We pakken allemaal slaapspullen en spullen voor morgen en proppen ze in een van mijn grotere tassen. Ik neem de tas mee en daarna lopen we naar beneden. ‘Aaah, wat zien jullie er geweldig uit. Wacht laat me snel een foto hiervan nemen.’ kirt mijn moeder vrolijk als we beneden komen. Ik rol met mijn ogen maar laat haar toch haar gang gaan. Als ze ermee klaar is wenst ze ons nog veel plezier en daarna lopen we met zijn drieën naar de bushalte. Na de busrit dumpen we eerst de tas met slaapspullen in het huis voor de dansers om daarna naar het X-Factor huis van de kandidaten te lopen. Als we aankomen krijgen we meteen champagne aangereikt. We gaan op zoek naar een paar andere dansers, zodat we in ieder geval staan bij mensen die we kennen. De champagne vloeit rijkelijk die avond en na een aantal glazen voel ik wel al dat ik aangeschoten ben.
Olivia en Sarah merken het en sleuren me mee naar een soort bar waar een aantal hoge krukken staan ik leun tegen de bar aan en Olivia en Sarah gaan beiden op een kruk naast me zitten. Aan de andere kant van de bar staat een jongen met redelijk kort blond haar, wat een beetje warrig zit, drinken in te schenken. Ik schat hem van ongeveer onze leeftijd, hij ziet me kijken en hij lacht, zijn tanden staan iets scheef wat hem eigenlijk wel schattig maakt. ‘Hey, jullie ken ik niet, ik ben Niall Horan.’ zegt hij vriendelijk met een Iers accent terwijl hij me een hand geeft. ‘Lucy Hall.’ antwoord ik met een glimlach terug. Ook Olivia en Sarah stellen zich voor. Hij heeft een Iers accent, how adorable? ‘Wat hebben jullie met deze show te maken? Want ik heb jullie nog nooit eerder gezien met audities ofzo.’ vraagt hij geïnteresseerd. ‘We gaan dansen bij de liveshows.’ zegt Sarah glimlachend. ‘Duss, jullie hebben dansskills? Nicee.’
We blijven nog een tijdje met Niall praten. Sarah flirt een beetje met hem, dat is te merken. But why not? Hij is cute. Op een gegeven moment besluiten de bazen van X-Factor dat we of moeten gaan stappen of naar bed, omdat het anders teveel lawaai veroorzaakt voor de omwonende mensen. Bullshit natuurlijk. Ik en de meiden hoeven niet lang na te denken, natuurlijk gaan we nog stappen. We gaan samen met de rest die nog doorgaat naar een club in de buurt. Daar binnen bestel ik drie wodka lemon en gaan we aan de bar zitten. We drinken er nog een paar voordat we naar de dansvloer gaan.
I know ik had beloofd dat ze de jongens in dit deel al zou ontmoeten maar ik hou het in deze alleen even op Niall anders wordt dit hoofstuk een beetje te lang [Aa]
Reacties.

Reageer (1)

  • BoogyBear

    Hiji ben benieuwd snel.weer verder xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen