Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • xRosee

    Ik heb geen eigen paard maar was wel super veel op de manege te vinden. Der was een tijd dat ik totaal geen zin had om daar lang te hangen met vriendinnen. dat duurde een tijdje en daarna was dat gevoel weer terug gekomen. Het komt vanzelf wel terug want ik weet zeker dat je niet zonder hem kan.

    En voor je vriend het spijt me hiervoor. Ik wens je super veel sterkte!

    1 decennium geleden
  • Kattris

    Ik had een paard.
    Mijn vader had hem weggegeven zonder enige reden. Ik was vaak bij hem, en omdat er één of andere KUTwijf was, gaf hij hem aan haar, op haar verjaardag.
    Zonder míj iets te vragen/vertellen/zeggen.
    Het spijt me van je vriend.
    En, ookal is dit niet zo goed om te zeggen, je vind vast een leukere vriend.
    <3

    1 decennium geleden
  • xlynnx

    ik zou niet echt in je situatie kunnen zitten omdat ik dat soort dingen nou allemaal niet heb paard, je crush is overleden..., maar het enige wat ik kan zeggen is dat je de kracht wel zult vinden om alles te doen, en ik hoop dat je over je verdriet heen zult komen, en een leuk vriendje krijgt!

    1 decennium geleden
  • BestLove

    Ik begrijp het precies, want ik heb ook een paard, en ik heb precies hetzelfde. het leuke is er ook af
    ouders begrijpen dat gewoon niet.

    1 decennium geleden
  • Aberforth

    Ik heb zelf geen paarden, maar ik heb dat bij alle andere huisdieren. & ik denk dat dat ook gewoon normaal is, ook al zeggen mijn ouders dan dat ik gewoon ondankbaar ben & alles wat ik krijg totaal niet verdien. Misschien moet je je gewoon even op iets anders concentreren? Dan ga je hem misschien vanzelf weer erg missen. (: & dan dat eerste, daar kan ik je niet mee helpen. Want ik sluit me meestal gewoon volledig af, & ik zie altijd het slechte in mensen gewoon omdat ze me kapot gemaakt hebben. Ik denk dat je gewoon wat gevoellozer moet worden. Of ik lees deze quote: 'A lot of people will hurt you, you just have to find the ones worth suffering for' of iets in die aard. xd:3 & die jongen die je mist, ik weet wel dat hij veel voor je betekende, of dat hij dat nog steeds doet, maar hier kan niemand je mee helpen. Je moet het zelf doen. Je moet ermee stoppen jezelf de schuld te geven, je moet verder gaan. Ach ja, dat zeg ik wel, maar ik doe het ook niet. Ik sluit me de laatste twee jaar gewoon op in mijn eigen wereldje - dat voornamelijk bestaat uit quizlet & one direction - & ik ben nog altijd heel onzeker door vorig jaar, waardoor ik stil ben en veel mensen waarschijnlijk denken dat ik achterbaks ben. Eigenlijk ben ik dus totaal niet degene die je advies moet geven, maar toch .. ik hoop dat je er iets aan hebt. <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen