Foto bij Part 31.

250 abo's en stuk voor stuk zijn Jullie geweldig. <3 x

Rose Watkins.
'Ik kom je halen, we gaan shoppen! Daarna moeten we toch de jongens weer even verrassen en kom niet met een smoes dat je moet werken, want Niall heeft me al verteld dat je vrij bent vandaag! Dus ik ben er met - eerlijk gezegd - sta ik nu voor je deur.' Lachhte Kim nu en ik stormde in mijn pyjama naar beneden. Het was half 9 's ochtends, ik was altijd behoorlijk traag met op gang komen. Zo ook vandaag. Ik trok de voordeur open en keek toen even rond. 'Je ging kijken, he.'
'Wat ben je toch ook een..' Ik maakte mijn zin niet even af en lachtte toen. Dit was niet de eerste keer dat ze dit deed, dit was ook zeker niet de eerste keer dat ik erin trapte. Kim begon een vrolijk verhaal over hoe Louis dit altijd bij haar deed, toen ze nog maar net bij Liam was en dus nu gewoon de fijne kneepjes van het vak geleerd. Na nog wat gelachen te hebben, meldde ze dat ze er met een kwartiertje zou zijn, aangezien ze van het appartement van de jongens afkwam. Ze hing op en ik keek even naar mijn telefoon. Mijn tekstberichten stonden vol met berichtjes van Niall. Sommige sloegen echt nergens op, maar de meeste waren behoorlijk lief en ik voelde de kriebels in mijn buik optreden. Net toen ik mijn telefoon wou opbergen, kreeg ik weer een nieuwe binnen. Met een glimlach opende ik hem. "Plans for today? Zullen we iets leuks gaan doen vandaag? X" ik wilde echt wel graag naar hem toe, maar ik ging shoppen met Kim en dat zou ik niet afzeggen. Ik stuurde hem terug dat ik op pad zou gaan met Kim en hem later nog wel zou bellen. Meteen kreeg ik een sms terug dat hij ook wel met me wilde shoppen en ik zuchtte even. We zouden vanavond toch terugkeren naar het appartement. Ik zou hoogstens even heengaan om een kus te halen en dan te vertrekken naar huis, omdat ik morgen gewoon weer naar school moest. Ik stuurde nog een sms terug en besloot me toen maar om te kleden aangezien Kim elk moment op de stoep kon staan..
'Dat staat je echt wel leuk.' Lachtte Kim, toen ik een rare bril over mijn neus had geschoven en haar vervolgens vroeg of het me stond. Vervolgens haalde ik hem weer van mijn neus af en hing de bril terug in het rek. Samen met Kim deed ik nog een rondje door de winkel, toen een meisje van ongeveer tien jaar onzeker op ons afkwam. De zenuwen kon je duidelijk van haar gezicht aflezen. Verderop stond een volwassen vrouw, die ons even bekeek. Zodra ze echter doorhad dat ik het zag, wendde ze haar blik af. Het meisje stond nu voor ons en ik herkende het 1D teken dat ze op haar pols had getekend. Kim had haar ook door en we keken haar vragend aan. 'Hoi liefje, wat kan ik voor je doen?'
'Jij bent het vriendinnetje van Liam he? En jij van Niall?' Kim en ik knikte even. Sinds Niall had verklaard op twitter dat hij ergens meer van hield dan van eten, was het over het algemeen bij de fans wel bekend dat hij een vriendinnetje had. Zeker toen ze ook ondervonden dat hij me altijd lieve dingen stuurde. Fans waren over het algemeen ruim tevreden dat hij gelukkig was met een fan - in plaats van een of ander topmodel. Aangezien Louis en Zayn daar wel belangstelling voor hadden. Meerdere foto's van mij en Niall waren het internet al over geweest. De foto's - vond ik - waren wel echt heel schattig en ik had de meeste ook uitgeprint.
'Ik ben bijna jarig en ik zou het echt heel leuk vinden als hun op mij verjaardag zou komen. Ik ben echt heel groot fan.' Mompelde het meisje zachtjes en ik glimlachte even naar haar. Kim deed vrijwel hetzelfde en keek toen even opzij om me aan te kijken. Ze viste toen haar telefoon tevoorschijn en toetste een nummer in. Ze nam op met 'hee lieverd' en ik hoefde vrijwel niet te raden wie ze aan de andere kant had. 
'We hebben hier echt het meest schattigste meisje ooit en ze heeft een vraag voor jullie, want ze is bijna jarig.' Ze legde het hele verhaal aan hem voor en gaf toen de telefoon aan het kleine meisje, die hem wat verlegen aanpakte. We keken toe hoe ze verlegen tegen Liam praatte en niet veel later de telefoon teruggaf. Gillende rende ze naar haar moeder.
'Mama! One Direction komt op mijn verjaardag!' Gilde ze vrolijk, terwijl ze in haar moeders armen dook. Ik liet met Kim naar haar toe en haalde de nodige gegevens op, zodat de jongens ook echt zouden gaan. Haar moeder bedankte ons vriendelijk en wandelde toen met overenthousiaste meisje de winkel uit. We konden haar op straat nog horen gillen en Kim lachte tevreden.
'Ik hoop dat One Direction ook op mijn verjaardag komt.' Glimlachte ik nu en lachend wandelde we de winkel uit om het shoppen voort te zetten.

Reageer (18)

  • Ahern

    AWWW DAT IS KEI CUTE. D:
    ik wil ook 1D op mijn b-day! ;)

    1 decennium geleden
  • Kjelaney

    Geweldig! <3

    1 decennium geleden
  • StylesLove

    Hmm... ik ben bij hoofdstuk 26.
    ik moet het allemaal nog fftjes
    lezen maar het is echt amazing!
    Wil het liefst doorlezen maar
    moet op bezoek in het zieken-
    huis :(
    Snel verder!
    (H)

    1 decennium geleden
  • OpenOcean

    <333

    1 decennium geleden
  • MCourtois

    Mooi !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen