Foto bij 4.5 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


Ik twijfel of ik dit wel echt moet doen. Of ik er morgen nogsteeds blij mee ben. Maar wat maakt het ook uit, dan is het al gebeurd. Dus ik zet het door. Het duurt even voor ik besef dat ik haar lippen op de mijne voel. En ja, het voelt nog net als vroeger. Perfect dus.
Naast ons hoor ik de mensen joelen. Voor mijn gevoel duurt het eeuwen, in werkelijkheid maar iets meer dan een paar minuten. Dan laten we elkaar weer los en kijken elkaar grijnzend aan. Ryan staat in mijn oor te schreeuwen en ik kan nog steeds niet geloven wat er gebeurd is.
Opnieuw trek ik haar tegen me aan en zoen haar. Ze heeft er geen problemen mee en zoent gewillig terug. Het voelt alsof een een bom van vlinders binnen in me ontploft. Het maakt niet uit dat we dronken zijn en niet precies weten wat we doen. Het maakt niet uit dat we dit morgen misschien wel weer vergeten zijn, het gebeurd nu en daar gaat het om.

De volgende ochtend word ik wakker in een vreemd bed. Naast me ligt Chaz en ergens anders op de bank ligt Ryan de snurken. Doordat de gordijnen niet gesloten zijn schijnt het felle zonlicht al naar binnen. Kreunend rol ik me op naar de andere zij. Dit had ik beter niet kunnen doen want het bed is minder groot als ik dacht. Met een plof kom ik op de grond terecht en ik ben meteen klaarwakker. 'Waar ben ik?' Mijn hoofd doet pijn en ik ben er vrij zeker van dat het niet door mijn val van net komt. Chaz mompelt een paar overstaanbare dingen, maar als ik kijk zie ik dat hij gewoon nog slaapt.
Ik breng mijn hand naar mijn hoofd en komt vermoeid overeind. Strompelend ga ik naar het raam en kijk naar buiten. Door de reclameborden die er hangen weet ik meteen dat ik in LA ben en herinner me een aantal dingen van gisternacht. Het eerste vliegtuig naar LA dat we namen, de vlucht, de big surprise en een heleboel drank. Ik zoek verward de kamer door naar mijn Iphone. Als ik die van Ryan zie liggen kom ik op een goed idee en bel mijn eigen nummer. Ergens in de badkamer hoor ik mijn vertrouwde ringtone afgaan. Zo snel als ik kan ga ik erheen maar struikel nog van vermoeidheid over de drempel. Voor de tweede keer vanochtend bekijk ik de grond van dichtbij. Die trouwens niet heel interessant is.
'Justin, waar de fack ben je mee bezig', hoor ik Chaz roepen. 'Ik geloof dat de grond me hier graag mag', roep ik terug. Hij lacht even. 'Nee, ik zoek me Iphone verdorie'. Als ik overeind krabbel zie ik hem in het bad liggen. 'Laat hem alsjeblieft nog heel zijn', jammer ik. Tot mijn grote opluchting kan ik hem meteen ontgrendelen als ik hem aanzet. 'Hij doet het', schreeuw ik enthousiast naar Chaz. justinbieber: Waking up in LA with @ChazSom3rs. @itsryanbutler is still sleeping.
'Welk hotel zijn we', vraagt Chaz terwijl hij in alleen zijn boxer op zoek is naar wat. 'Chaz, je kleren liggen in de douche'. En ik wijs naar de badkamer. 'Nee, ik zoek een kaartje zodat ik weet in welk hotel we zitten. Waar we zijn'. Ik frons mijn wenkbrauwen even en haal dan mijn schouders op. 'Hee, zal ik Ry wakker maken', stel ik al grinnikend voor. Ik zie hoe er langzaam een grijns op Chaz zijn gezicht verschijnt. 'Oh yeah', grinnikt hij nu ook en loopt naar de badkamer. Nog geen minuut later is hij terug met een glas water en gooit het meteen over Ryan heen die geschrokken begint te schreeuwen.
'Somers', roept hij. Snel komt hij overeind en springt bovenop Chaz die nu alleen maar harder moet lachen. Ik laat me achterover op het bed vallen en gier het uit tot er een pijnlijke steek door mijn hoofd gaat. 'Kater', mompel ik.
Zwijgend liggen we alledrie breeduit door de kamer. Ik op het bed, Chaz en Ryan op de grond. 'Herinner je dan helemaal niks van gister', vraagt Ryan. Ik zucht diep en haal wat dingen naar boven. 'Vliegtuig, verrassing, drankjes. Na, dat was het wel'. Ze beginnn allebei spontaan te lachen en ik ga recht overeind zitten. 'Wat is er', vraag ik verward. 'Weet je het echt niet meer of houd je ons voor de gek'. Een raar gevoel begint te borrelen in mijn buik. Wat heb ik in vredesnaam gedaan gister dat zo grappig kan zijn? 'Doe niet zo flauw en vertel het gewoon', reageer ik gefrustreerd.
'Je hebt Ali gezoend', roepen ze tegelijkertijd uit. Dan komt het allemaal weer naar boven. Ik sla mijn hand voor mijn mond en mijn ogen worden groot. Ik laat me weer achterover vallen. 'Oh shit'.

Sorry voor het lange wachten. Maar hier is het dan! Yes, they kissed. Yay. Ookal waren ze allebei ontzettend dronken. Zou Ali het zich nog kunnen herinneren?
En ik vind dat deze kus wel een heleboel lieve reacties waard is. Dan ga ik zo snel mogelijk verder. Deal?

Reageer (8)

  • IfYouWereGay

    Melding: Dit was het laatste hoofdstuk van deze story!
    Verder! :D

    1 decennium geleden
  • kimxly

    Damnverder !

    1 decennium geleden
  • Soleo

    ze moet het nog herinneren
    snel verder!! <3

    1 decennium geleden
  • YWF

    Aaahw, how cute (:

    1 decennium geleden
  • handkiss

    Leuk verhaaall!!(l). Gister in 1 keer geleze, k kon niet meer stoppen..
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen