Foto bij - 106 -

- Tamara -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • coloredwords

    Blijf met je poten van Harry af, takkenwijf!
    Sorry, ik liet me even gaan.
    God, nu vergat ik 'm alweer om te lezen, maar het is gebeurd. Yay ^^
    Buh =( nu vind ik Nicholas niet meer zo leuk, want hij is erg gemeen tegen Victoria wow, ik klink net een kind van drie Wat nu als we gewoon Draco & Victoria voor enkele uren opsluiten in een kamertje, dan zullen ze het wel goed maken (A)
    Maar Victoria heeft wel gelijk hoor, hij overdreef echt. & ja ik weet dat het al de duizendste keer is dat ik dit zeg, maar ik H A A T Libra. Siriusly ^^
    Ik wil Ginny ook graag een mot verkopen, omdat ze informatie doorspeeld! ö

    Verdeeeeeeeeeeeeeeeeeer :Y):Y)

    1 decennium geleden
  • Tolstoy

    Nee hoor, maar op die foto is lacht ze best gemeen o.O
    Ik vind Nicolas opeens een stuk minder leuk, niet dat ik hem hiervoor ook maar leuk vond, het gaat om het principe. En Libra is en blijft een trut die dringend op der plek moet gezet worden. Nou ik blijf erbij dat dit een leuk verhaal is. *weet even niet meer wat te zeggen* Weet je, het blijkt dus dat die test van Fysica echt pokkemoeilijk was en nu heel erg blij ben dat ik die geskipt heb en morgen ben ik ook nog thuis...helemaal alleen thuis...*big evil grin* En vrijdag met een beetje geluk ook dus heb ik al veel vroeger vakantie en dat is cool. Maar jij moet nu gaan leren aan je CW en ik verspil jouw kostbare leertijd maar ergens veronderstel ik dat jij dat totaal niet erg vind en zelfs leuk dus ga ik nog even door met jouw vertellen hoe amazing je wel niet bent en hoe cool en hoe -moet even tong poetsen van al dat geslijm brb- Nou in ieder geval vind ik echt dat Dumbledore gewoon had moeten zeggen dat Dingetje Laura terug mocht halen, ja die kwam een beetje laat, I know maar toch vind ik dat. Victoria weet echt niet wat ze wil en ze laat zich veel te veel beïnvloeden door die stomme Libra. Ik denk dat ik der nog maar eens ga moeten vervloeken. *zucht diep* Was 1 keertje nou echt niet genoeg? Tss. Maar goed, voor de rest vind ik dat Boulevard helemaal gelijk heeft en dat Draco the right person is voor Victoria. En nu gaan leren jij! Of ik...ik... Nou ik weet nog niet precies wat ik je dan doe maar dan doe ik wel gewoon iets.

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Nee, op die foto glimlacht ze inderdaad gemeen ^^
    Ik vind Nicolas ineens niet meer zo leuk >.< Dumpen die handel! Maar Libra moet niemand anders uit kiezen, Draco is de persoon die Victoria nodig heeft ^^ Dus je weet wat je te doen staat Fie?
    Sorry, niet zo'n lange reactie als in het vorige deeltje :s Het spijt me! Vergeef je het me?
    Verder!! Alsjeblieft? Voor mij? ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen