Foto bij 06

Niall Horan


Ik liep samen met mijn vader het ziekenhuis in hij was overgevlogen vanuit ierland om vandaag bij mijn eerste chemokuur te zijn. Ik was best wel gespannen en bang na de eerste chemokuur begint het zware leven van een kanker patient pas echt zeggen ze altijd. Zuchtend nam ik plaats naast mijn vader in het behandelingskamertje. "ok, niall we gaan eerst een infuus aanleggen en dan geven we je iets tegen de misselijkheid." hoorde ik de dokter zeggen. Ik knikte dat het wel goed was het enigste wat ik nu wou is bij de jongens zijn en die singing doen voor onze fans maar het was niet anders als ik dit niet deed dan kon ik het misschien nooit meer doen. Mijn onderarm werd helemaal koud door de vloeistoffen die snel naar binnen druppelden. Ik zie hoe ze nog 2 andere vloeistoffen in me spuiten. Van de laatste vloeistof voel ik mijn aders samen trekken wat een hevige pijn veroorzaakt. "je moet het een beetje masseren." zei de dokter die mijn pijnlijke blik had opgemerkt. Ik maseerde mijn onderarm en gelukkig verminderde de pijn, maar weg was het nog niet.

Ik liep de woonkamer in en plofte neer op de bank. mijn vader bleef hier vandaag en ging morgen terug naar huis. "niall hoe voel je je nu?" hoorde ik mijn vader vragen. "beetje beroerd en duizelig." antwoorde ik eerlijk. Mijn vader kwam naar em toe en legde zijn hand op mijn voorhoofd. " je bent te warm en lijkbleek." zei hij. Ik keek mijn vader even aan. "pap, kan je een broodje voor me maken." vroeg ik. Hij knikte en liep richting de keuken. Ik hoorde de voordeur open gaan , dat zouden vast de jongens wezen. " niall, hoe ging het." hoorde ik liam vragen. "het ging wel goed." antwoorde ik. Ik zag louis histyrisch de woonkamer in lopen. " niall lees dit." riep hij. "ok maar louis wil je niet zo schreeuwen, ik voel me iet zo lekker." melde ik terwijl ik de krant van hem aan nam.

Niall horan van one direction ziek?

Gisteren middag is niall horan flauwgevallen bij een radio interview in london, We dachten dat hij zich gewoon niet lekker voelden meldde de radio studio totdat de rest van de jongens er bezorgd waren en één van hun vroeg of kanker zo snel ging. We weten niet welke vorm van kanker hij heeft of of hij er dood aangaat, of of hij uit one direction stapt. Meer informatie hebben we niet gekregen. Al hopen we met zijn allen dta hij snel beter word.


Ik keek naar de krant. " sinds warneer kijken jullie naar de krant." vroeg ik droog. Louis begon te lachen. "nooit alleen je stond op de voor pagina. " zei hij. Op dat moment kwam mijn vader met mijn broodje binnen. " je broodje." zei mijn vader die me een bordje gaf. "waarom sta je op de voorpagina?" vroeg hij. Ik haalde mijn schouders op. Ik at snel mijn broodje op wat best wel vies was. " wat heb je met dit broodje gedaan." vroeg ik mijn vader verbaasd. " niks, ligt aan de bij werking van de chemo, je smaak word anders wen er maar aan, jongen." zei hij. Ik zuchtte, nu kon ik ook al niet normaal eten. "ik ga slapen." melde ik. "maar het is nog maar 6 uur." riep zayn. Ik zag harry me aankijken met een blik die ik even niet kon plaatsen. " ik ben moe." zei ik. De jongens zuchten maar gingen er niet meer op in. Ik voelde ineens al mijn eten omhoog komen en rende weer naar beneden naar de wc waar ik mijn voedsel vooraad loosde of terwijl mijn broodje. Zuchtend ging ik op de grond zitten. Tranen vonden zich een weg via mijn wangen naar beneden. Ik wou zo niet leven je eet eten dat nergens naar smaakt om het vervolgens weer uit te spugen, Je ziet mensen om je huilen, en je bent de hele dag moe en je word waarschijnlijk ook nog kaal en miscchien is alles voor niks en ga je dood het klonk hard maar het was de waarheid. Harry kwam naar me toe lopen en hielp me omhoog. "niall, ik zei je toch je kan niet alles meer doen zoals ons, je bent ziek. " zei hij en gaf me een knuffel. Die woorden 'ziek' kwamen hard aan ook al wist ik het al. "ga nu maar slapen. " zei hij en ik liep snel naar boven zodat de andere jongens mijn betraande rode ogen niet hoefden te zien.


reacties? voor mijn langste Hoofdstukje ooit? 2 dagen over geschreven haha maar voor jullie, ist goed?

Reageer (3)

  • ninatommo

    Het is egt heel goed (flower) xxxx snel verder

    1 decennium geleden
  • savedtaccount

    Het is super goed (H)

    1 decennium geleden
  • Hufflepuf

    het is heel goed !! :D(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen