Deel 9 nog eventjes..
Weet het ben irri..
Maar wel Irri geboren en er ook trots op..

Vorige x..
Ik wil alleen je Pearl grijnst ze. Maar dan word de lucht helemaal wit. Zo wit dat ik me Koningrijk niet meer kan zien. Nu weet ik het zeker ik moet haar helpen!.

Wat is je emotie

Hyper/Gewoon
Depri

The Red Wing Pearl...
Red Wing Pearl :PDan verschijnt de Air Godness voor me neus. Ze geeft me een pijl en boog. Help de Red Wing Pearl zegt ze en verdwijnt weer. De mist trekt ook al weg. Red wing ik zal je zeker helpen. Ik doe de pijlen op me rug en pak de boog vast. Ik richt op de Black Angel. Feel the pain of my bow roep ik en schiet m af. De pijl verdwijnt langzaam in haar. Ze lacht gemeen naar me. Maar als ze naar me toe wil vliegen begint ze opeens erg te schokken. Vervloek jou Grey Wing schreeuwt ze en verdwijnt. De rode Angel komt naar me toe vliegen. Arigatou*Is bedankt p.s* zegt ze. Ik deed het graag hoor zeg ik en geef haar glimlach. Ik ben Nanami Misuri. Mizura Meena zegt ze lacht naar mij toe. Maar ik moet denk ik gaan mompel ik. Waar naartoe dan vraagt ze nieuwsgierig. Naar 'de mensenwereld'. Maar daar moet ik ook heen van de Air Godness zegt ze. Ik was onderweg totdat die Black Angel me aanviel. Ik hoor haar diep zuchten. Dan gaan we toch samen zeg ik en pak haar arm.
Luchia pov.
Ik loop naar buiten toe. Misschien waren Hanon en ik te nieuwsgierig. Maar dan zie ik 2 Angels vliegen. Ik wrijf hard in me ogen maar zie dan dat het echt is. Maar die ketting die de Grijze Angels omheeft is de zelfde als die van :O MISURI. Wat is dat hoor ik opeens naast me. Ik draai me snel om en zie Ryo staan. Wat doe jij hier vraag ik bot. Liep toevallig langs chagerijn mompelt hij en loopt verder. Ik ren snel naar de kamer van Misuri. Ik gooi de deur open en zie daar de 2 Angels staan. Langzaam veranderen ze in mensen. En ik had gelijk de Grijze Angel was inderdaad Misuri. Misuri. Ze kijkt me raar aan. Luchia vertel dit aan niemand oke. Ik knik maar kijk dan naar de andere Angel. Ze heeft rood haar in staartjes en felblauwe ogen. Ooo sorry ik ben Mizura Meena zegt ze. Nanami Luchia zeg ik en bekijk haar nog even. Ze zou zo door kunnen gaan als het zusje van Kaito. Of misschien meer, Nee Luchia niet zo denken. Ik schut heftig met me hoofd. Zeg Onee-Chan last van luizen vraag Misuri en gaat op bed liggen. Nee zeg ik en loop de kamer maar uit voordat ik meer comentaar krijg.

Don't leave me
Ik kijk in het rond. Vandaag ben ik eindelijk 8 geworden. Trots kijk ik naar mijn vleugels die met de dag groter worden. Dan klopt er iemand op de deur. Binnen roep ik vrolijk. Mijn ouders komen binnen gelopen. Gefeliciteert zeggen ze en geven me omstebuurt een kus op me wang. Dan gaat de telefoons van me ouders af. Ik kijk ze smekend aan. Hopend dat ze het laten verder gaan. Het is vast niks zegt me moeder en doet haar mobiel uit. Ja vast wel zegt nu ook mijn vader en doet zijn mobiel in de la van de kast. Blij kijk ik ze aan. Dan gaat de pieper van me vader af. Het is vast dringent zegt staat op en gaat op de gang staan. Maar schat je dochter is 8 geworden dan ga je toch niet weg. Maar lieverd ik heb een belanrijke baan protesteert hij. De huistelefoon gaat nu af. Hello met .... zegt mijn moeder. Verdrietig pak ik een stuk taart en begin en zielig smilies in te tekenen. Ik zucht diep. Zo ging elke verjaardag sinds dat ik geboren ben. Sorry schat we moeten gaan het is echt dringent. Ze willen me allebei een kus geven maar ik sta op. Zo gaat het al 8 jaar lang. De eerste 3 jaar begreep ik het maar waarom moeten jullie altijd weg op mijn verjaardag gil ik boos. Lieverd we willen niks anders dan bij je zijn maar... Ik laat ze niet verder uitpraten. Ik ren naar buiten en vlieg naar beneden. Ik laat de wind mijn lichaam overnemen. Dan val ik op en rots en ben dood. Mijn ouders hebben me toen een week zitten zoeken totdat ze me vonden. Nu wordt ik tentool gestelt in een museum. Maar mijn geest vind nooit rust.....+
Sorry was een klein beetje depri maar nu nie meer :P

Reageer (2)

  • Morgenster

    coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolxD

    1 decennium geleden
  • xMariss

    xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen