Deel 12 alweer =D..

Terugblik:
Ben moe, Truste zeg ik en maak een zwaai gebaar. Ja truste. Als ik in bed lig van ik meteen in slaap. T was ook een druke dag hea.

School ?
Meena pov.
Langzaam word ik wakker. Ik denk terug aan gister avond. Luchia die over me prate. Ik draai me om en kijk naar me rode wekker. Overal op de grond lagen kleren. Ik sta op en ga verder met opruimen. Dan struikel ik over een koffer en land lahguit op de grond. Auw mompel ik. Dan komt er een half slapende Misuri naar binnen. Wat ben je aan het doen vraagt ze en helpt me omhoog. Opruimen zeg ik lachend. Ik help je wel. Ze pakt een koffer en wil hem uit het raam gooien. Nee niet zo opruimen zeg ik lachend. Oke dan niet hoor. Nu struikelt zij en valt tegen mijn bed met haar hoofd. Biiiww mompelt ze en valt in slaap. Misuri, Ik schut haar helemaal door elkaar. Nog 5 minuten mama mompelt ze in haar slaap. Luchia en Hanon komen met hun hoofden omde hoek kijken wat er gebeurt. Over een half uur moeten we naar school gaapt Hanon. Luchia wrijft over haar rug heen. Help me piep ik naar ze.

Misuri pov.
Ik lag net lekker te slapen totdat ik door elkaar word geschut. Dan prikken mensen in me zij. Rot op mompel ik en probeer verder te slapen. Nou dan verkopen we je skateboard. Kyaa gil ik en ren naar me kamer toe. Luchia, Hanon en Meena komen de kamer in gerent. Mijn grr zeg ik en knuffel mijn skateboard. Je moest alleen opstaan hoor. Hoezo vraag ik en kijk ze stoond aan. We moeten naar school zegt Hanon met een animedruppel. Heilige Paddo roep ik en doorzoek me kast. Heilige Paddo mompelt Luchia me na. De rest lacht erom. Ja Heilige Paddo. Dan vind ik me schooluniform. Luchia mompelt nog even Heilige Paddo en loopt naar haar kamer. Meena en Hanon lachen nog even om Luchia en lopen dan ook weg. Ik was mijn gezicht even en trek dan het uniform aan. Ik kijk even in de spiegel en kam me haar. Ik doe me haar goed en loop dan maar naar beneden. Lucia staat voor de deur van het hotel te vegen. Luch wat doe je vraag ik lachend. Vegen mompeld ze en gaat verder met zingen.

Oooowja da andere meisje is Lina p.s - De Green Pearl Voice

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen