Foto bij 003

het gaat beter worden, eerste hoofdstukken zijn altijd moeilijk(:

Langzaam loop ik achter Sharon aan. ‘’Hallo boys,’’ zegt Sharon vrolijk. Ik mompel ook iets dat op een begroeting moet lijken en voel mijn wangen rood worden. De jongens roepen vrolijk een begroeting terug en voor ik het doorheb zit Sharon al bij Liam op schoot. Ik sta er een beetje ongemakkelijk bij, totdat Louis mij op zijn schoot trekt. Ik voel mijn wangen nog roder kleuren. Louis grinnikt en ik zit wat te spelen met een plukje haar. Sharon en de jongens zijn druk in gesprek en ik luister. Blijkbaar wonen we bijna naast One Direction! Het zijn hele gewone jongens, echt heel aardig. Nadat we 2 uur hebben gekletst, besluiten Sharon en ik toch maar naar huis te gaan.
Ik plof op de bank neer en Sharon komt naast me zitten, nog helemaal hieper van net. ‘’Ga je vanavond ook mee uit,’’ vraagt Sharon vrolijk. Ik kijk haar vragend aan. ‘’Liam heeft gevraagd of we mee uitgingen met hun,’’ beantwoord Sharon mijn vragende blik. ‘’Euh, is goed,’’ zeg ik. Ik heb het nog maar net gezegd, als Sharon me al meetrekt de slaapkamer in. We trekken onze leukste jurkjes aan en ik besluit mijn gympies aan te doen. Sharon doet wel pumps aan. Nadat we onze make-up hebben gedaan, lopen we naar het huis van One Direction. Sharon belt aan en dan wordt de deur opengemaakt door een jongen in alleen een boxershort. Ik merk op dat hij een sixpack heeft en voel mijn wangen lichtrood kleuren, als ik omhoog kijk zie ik dat het Harry is. Nu heb ik een knalrood hoofd. Harry laat ons binnen, waar de rest van de jongens al zit. ‘’Het wachten is weer eens op jou Hazza,’’ grinnikt Louis. Harry steekt zijn tong uit naar Louis en loopt snel naar boven om wat kleren aan te doen. na 5 minuten is hij beneden en kunnen we gaan. Sharon loopt druk kletsend tussen Liam en Zayn, gevolgd door Louis en Niall. Harry en ik lopen stilletjes achteraan. Ik durf niks te zeggen en het ziet er niet naar uit dat Harry wel wat zinnigs uit brengt. Dan komt Louis aangehuppelt. ´´Wat voeren jullie een boeiend gesprek,´´ grinnikt hij en ik voel mijn hoofd rood kleuren. Gelukkig is het donker en zien ze dat hopelijk niet. Na 10 minuutjes lopen, komen we aan bij de club. We komen zonder problemen binnen en Sharon sleept me meteen de dansvloer op. Louis volgt ons meteen. Ondertussen staan alle jongens al op de dansvloer en ik besluit even te gaan zitten. ik zoek een rustig plekje en kijk naar ´mijn´ groepje. Ik zie Louis en Harry met elkaar smoezen en naar mij kijken. Ik besluit er verder geen aandacht aan te besteden.
Harry POV
Ik zie dat Louis op me afkomt en lach naar hem. ´´Ze zit daar alleen, sla je slag dan,´´ zegt Louis terwijl hij naar Rebecca wijst. Ik voel mijn wangen rood kleuren. ´´Hoe bedoel je,´´ vraag ik hem. ´´Ik heb jullie wel naar elkaar zien kijken hoor, ik ben niet achterlijk,´´ zucht Louis. Ik voel mijn wangen nog roder kleuren. Ik besluit maar naar haar toe te lopen, ook om van Louis´ gezeur af te zijn. Louis slaat me bemoedigend op mijn schouder. Ik haal diep adem en loop op haar af. Op het laatste moment durf ik niet en ik draai me weer om. Ik negeer de rare blik van Rebecca. Als Louis ziet dat ik nu al weer terugben, komt hij naar me toe. ´´Waarom doe je nou niks dan,´´ zucht hij. ´´Ik durf niet,´´ zeg ik zo zacht mogelijk in de hoop dat hij het niet hoort. Maar dat was tevergeefs, hij heeft het wel gehoord en loopt hoofdschuddend weg.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen