Foto bij 4.7 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


´Wat is dit nou weer´, schreeuw ik door de kamer wanneer ik het smsje van Ali lees. ´Geef eens hier´. Ryan rukt mijn Iphone uit mijn handen. Nieuwsgierig leest hij het door. ´Oke, hier zijn drie verschillenden theorieën voor'. Vermoeid rol ik met mijn ogen. 'Oké Ry vertel maar'.
Hij grijnst gelukkig omdat hij zijn verhaal weer eens kwijt mag. 'Ten eerste, ze kan het zich niet meer herinneren en zou niet weten wat er ineens zou belangrijk is om over te praten. Ten tweede, ze kan het zich wel herinneren en wil je nu alleen nooit meer zien. Of ten derde, ze heeft het gewoon echt heel druk en er is wat belangrijkers gebeurd. Maakt niet uit of ze het wel of niet weet'. Chaz klapt trots in zijn handen. 'Ryan Butler, exper op het gebied van liefde', spot hij dan en ik grinnik even. Ryan komt dreigend op hem afgelopen en Chaz vlucht weg achter de bank. Stelletje kleuters.
Misschien moet ik haar gewoon bellen? Ik pak mijn Iphone terug van Ryan en zoek haar nummer in mijn contactlijst. 'Ik bel even', zeg ik tegen ze en ik maak een vreemd gebaar met mijn handen. Dan loop ik de kamer uit de gang op en druk op bellen. Nadat hij een paar keer is overgegaan hoor ik de voicemail. 'Hi, it`s Ali Carter. Ik kan nu even niet opnemen. Bel me later terug of spreek iets in na de piep. See you'. Bij het horen van haar stem, al is het maar de voicemail, voel ik de kriebels alweer opkomen. Dan bedenk ik me weer dat ik een grote fout heb gemaakt en dat dit me dwars blijft zitten tot we het besproken hebben. Zonder dat ik het doorheb ik de piep allang geweest. Zelfverzekerd begin ik te praten. 'Ali, ik weet niet wat zo belangrijk is dat je het druk hebt, maar bel me alsjeblieft als je dit hoort dan kunnen we wat afspreken. Het is nodig dat we even met elkaar praten over gisteravond. Bel me snel. Justin'.

'Dus, wat gaan we doen vandaag', vraagt Chaz als ik terugkeer in de kamer. Ik haal mijn schouders onwetend op. 'Ik heb geen idee. Eigenlijk zouden we met Selena en Ali wat leuks doen, denk ik. Maar die hebben het dus te druk voor ons'. 'Dat is ook lekker. Zijn we helemaal uit Canada overgevlogen voor niks', mompelt Ryan beledigd. Chaz begint te lachen. 'Ry, doe nou niet alsof je het niet leuk vind om hier te zijn. Vannacht was zo leuk, echt jammer dat je het niet meer weet Justin'.
Ineens begint ook Ryan te lachen, zo hard dat Chaz en ik hem allebei een beetje vreemd aankijken. Hij slaat zijn hand voor zijn mond en rolt over de grond. 'Er moet wel iets heel grappigs zijn', merk ik op. Ryan probeert te knikken en de tranen staan in ze ogen. 'Chaz, die foto`s en dat filmpje', hikt hij. Nu begint ook Chaz mee te lachen en normaal gesproken zou ik meedoen. Maar aangezien ik geen flauw idee heb waarom ze lachen kan ik dit niet.
Chaz zoekt wat op zijn Blackberry en geeft hem vervolgens aan mij. Wat ik daar zie kan ik bijna niet geloven. 'Pervs', mompel ik. 'Was dat nou echt nodig. Ze hebben serieus een filmpje gemaakt van mij en Ali terwijl we aan het zoenen zijn. Uiteindelijk moet ik ook wel lachen, niet omdat het nou zo geweldig is dat ze hier een filmpje van hebben. Meer om Ryan die als een gestoorde naast ons aan het dansen is met Selena. Wat voor dancemoves zijn hadden weet ik ook niet, maar de tranen rollen over mijn wangen.
'Heeft het geen vervolg', vraag ik nog altijd lachend. 'Wat dan', vraagt Chaz nagrinnikend. Ik geloof dat we zeker een half uur hebben gelachen alleen om dit ene filmpje. 'Konden we hem op Youtube zetten, kunnen andere mensen ook van hun danskunsten genieten'. Eigenlijk voel ik me wel een beetje schuldig dat ik Selena hier zo zit uit te lachen, maar ik bedoel het niet onaardig. En verder was ze dronken, eigen schuld.
'Hee, dat is Demi', wijs ik naar een meisje op de achtergrond als we het filmpje voor de zoveelste keer bekijken. Tussen alle andere mensen staat Demi losbandig te dansen. 'Helemaal vergeten dat die er ook nog was. Dit soort dingen zouden we vaker moeten doen', zeg ik.
'We hebben een beller', schreeuwt Ryan vanuit de badkamer als I just had sex door de hotelkamer klinkt. 'I just had seex', zingt Chaz vrolijk mee. Ik pak mijn Iphone van het bed. Alisha Carter belt.

Slecht stukje ik weet het. Alweer bedankt voor alle lieve reacties. Het kan zomaar zijn dat je ineens ook een reactie op je reactie van me krijgt. Dat doe ik graag. Net zo als ik graag random verhalen lees van de mensen die reacties plaatsen.
Ik denk dat ik vanavond nog wel een stukje activeer. De laatste dagen heb ik namelijk te weinig geschreven voor jullie. Maar school is vermoeiend voor me met die krukken, hoop dat jullie dat ook kunnen begrijpen.

Reageer (7)

  • Soleo

    jopeie ze belt terug en nu snel verder!!!<3

    1 decennium geleden
  • malletto

    Super, heb het verhaal in een dag gelezen!
    I like it! (l)

    1 decennium geleden
  • YWF

    i just had seeex and it felt so gooood!
    love that song $:
    en ook je story <3

    1 decennium geleden
  • Favorite

    new reader, geweldig verhaal!
    snel verder!

    1 decennium geleden
  • Insoquo

    hier stoppen? foei. HAHA <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen