Foto bij 102~

Sorry NorikoYawari maar ik heb Barbara nog even nodig, voor de rest van het verhaal.... xD Maar ik zeg nog niet waarom... njah njah njah (Sorry voor dat laatste)

Laura PoV
'Oké, het is dus gebleken dat de dames niet erg goed overeen komen onderling. Ondanks de overeenkomsten.' zei Georg met een lachje. Ik stompte met mijn elleboog in zijn maag. 'En nu, klep dicht.' zei ik tussen mijn tanden door. Ik had moeten weten dat Blondie daardoor extra nieuwsgierig zou worden. 'Welke overeenkomsten? Bedoel je dat je ons hebt proberen te vergelijken?' vroeg ze uit de lucht. 'Jij ook, bek toe. Omhoog gevallen BMV.' zei ik met een aantal vloeken die ik jullie ga besparen. 'Ik ben geen auto, hoor.' zei blondie bitcherig. 'Nee, maar duidelijk blond en doof want ik zei B.M.V.' herhaald ik, even bitcherig. Achter mijn rug deed Georg -die met zijn hand over zijn buik wreef- teken naar Gustav, want onmiddellijk voelde ik zijn hand om mijn pols. Ik zag dat Bill en Tom moeite hadden met hun lach in te houden. 'Wat is B.M.V?' vroeg blondie. Bill en Tom lachten nu echt luid. 'OUde tijden, hoe leuk zijn die herinneringen niet?' zei Bill lachend. Tom liet ZIjn vriendin los van het lachen. Ze gaf hem een duw, maar TOm kon zijn lach niet inhouden. 'Sorry barbie.' zei hij zacht. Gustav liet mijn hand los. 'Stelletje kleuters.' mompelde ik. 'Jij begon,' zei Georg van achter me. ik rolde met mijn ogen. Blondie werd bijna gek toen iedereen -uitgenomen Greg en Thalia die ook niet mee waren- haar stond uit te lachen. 'Wat is BMV?!' scheeuwde ze. Tom probeerde om te stoppen met lachen. 'Het is een oude uitdrukking die we als kind gebruikten voor... laat maar. Het staat voor B*tch met V*gin*' zei hij kortaf. Blondie werd zo mogelijk nog roder. 'En jij lacht terwijl dat kind jou vriendin uit scheld?' vroeg ze op een hoog toontje, die me alleen maar meer deed lachen. Ze liep boos weg. 'Barbie! komaan, het was maar een grapje!' riep tom achter haar aan. ze liep gewoon door. 'Foert, loop dan weg!' riep hij achter haar aan, en stak zijn middelvinger naar haar op. 'wel, nu kan je tenminste werken zonder dat ze je stoort. Al heeft ze nu een hekel aan je.' zei hij zacht.

Reageer (9)

  • XTokioHotelXLov

    hahaha egt goedd hooor :)

    1 decennium geleden
  • darksunside

    cool snel verderxD

    1 decennium geleden
  • Mikrokosmos

    super ;d hahah
    verder

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    leuk snel verder!!(flower)

    1 decennium geleden
  • FrozenFlower

    Awwh... Maar ik had me er juist zo op verheugd. -pruillipje- ... weetje, ik weet nu nog steeds niet waar de "V" voor staat :#:#:#:#:#

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen