Hij-
‘Cause you’re amazing, just the way you are.’ De jury schrijft iets op. Zenuwachtig beweeg ik heen en weer op mijn benen. ‘Je zingt echt heel mooi’ zegt de 1e man. ‘Je hoort echt gevoel in je stem’. ‘Ja, voor mij is het zeker een ja’ zegt de vrouw. ‘Ja’ zegt de 1e man. ‘Gefeliciteerd, jongen.’ Zegt de 3e man. ‘Dank jullie heel erg bedankt!’ Zeg ik helemaal blij. Ik ren naar buiten en spring in de armen van Olivia. ‘Ik ben door!’ Schreeuw ik. Hand in hand rennen we naar buiten.
‘Mam, ik ben door!’ Ik vlieg in mijn moeders armen. ‘Schat, dat is geweldig.’ Antwoord ze. Ik spring in het rond. ‘Aaaahh! Ik kom gewoon voor de officiële jury! Yes!’ Ik ren weer naar buiten. Ik ren naar het meertje. De man ligt er nog. ‘Meneer, kent u mij nog?’ Vraag ik. ‘Jij was diegene die naast mij had geslapen, toch?’ Zegt hij. ‘Ja, dat was ik!’ ‘Ik heb op uw advies meegedaan aan the X-Factor en ik ben door naar de eerste ronde!’ ‘Wauw, wat geweldig!’ Zegt de man. ‘Om je te badanken heb ik iets voor je meegebracht’ zeg ik blij. ‘Serieus?’ Vraagt de man. Ik geef hem €500,-. De man schrikt. ‘Be.. Be… Bedankt.’ Zegt hij verbaasd. ‘Het is niks hoor.’ Bloos ik. ‘Ik kom nog wel eens langs’ zeg ik vriendelijk. ‘Doei!’ ik loop bij weg.

Louis-
‘Oh My Gosh!’ zeg ik met open mond. ‘Hij is echt heel goed!’ Opeens word ik bang. Als hij al zo goed is wat komt er dan van mij terecht? ‘Louis… Uhmm.. Tomlinson. Je bent aan de beurt. Veel succes, jongen!’ Ik adem diep in en uit. Dan loop ik de auditieruimte in. ‘Hi, ik ben Louis Tomlinson.’ Zeg ik blij. Na mijn liedje tril ik helemaal. ‘Louis’ begint de vrouw. ‘’Je beheerst je stem heel goed, maar het was niet overal even zuiver.’ Dan begint een man met blond haar. ‘Voor nu zeg ik ja. Na de bootcamp wens ik je veel succes en laten we hopen dat het lukt.’ Ik spring omhoog. ‘Bedankt, echt supererg bedankt!’ zeg ik.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen