Hij-
‘Doe je riem vast, we gaan landen in 10 minuten.’ Klinkt er door de speakers. Zuchtend doe ik mijn riem dicht. Over 10 minuten ben ik al in Londen. Over een halfuur ben ik al in bootcamp! Aaarghh! Ineens word ik zenuwachtig.

Als het vliegtuig is geland, zoek ik naar het bordje X-Factor. Ik loop erheen en stap in de auto van de man. ‘Ben jij.. uhm… Zayn Malik?’ vraagt de man. ‘Ja’ zeg ik gespannen. De man streept iets af op een lijst en doet daarna mijn koffer in het busje. Hij gaat achter het stuur zitten en dan rijden we weg.

‘Zayn Malik’ zegt de man van het busje. De slagboom gaat open en we rijden naar een garage. Daar stappen we uit en lopen we naar buiten. Daar zie ik een vrouw. Ze loopt naar me toe. ‘Hi Zayn! Ik word jou begeleidster hier in de bootcamp’ Ik loop met haar mee. Dan krijg ik een sleutel van een kamer. Met mijn koffer achter me aan sleurend loop ik naar mijn huisje. Ik deel mijn kamer met nog een jongen. ‘Hi, ik ben Louis Tomlinson.’ Zegt hij. ‘Ik deed na jou auditie. Je bent echt heel goed!’ Ik bloos. ‘Bedankt. Ik heb jou niet meer gezien of gehoord.’ Hij glimlacht. ‘Welk bed wil je?’ vraagt hij. Het liefst het bed dat het dichtst bij het raam ligt.’ Antwoord ik verlegen. Louis pakt zijn spullen van de grond en gooit ze op een bed. ‘Zayn heet je toch?’ Vraagt hij. Ik bloos weer, stomme ik! ‘Ja, ik ben Zayn.’ Zeg ik verlegen. Louis glimlacht naar me. Ik lach terug. Dan komt de vrouw weer binnen. ‘Zayn en Louis gaan jullie mee?’ We lopen achter haar aan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen