Een aantal weken later



‘Jill komt vanmiddag hier hè’ zegt Juultje, mijn stiefzus, tegen me. ‘Jill houdt ook van One Direction.’ Zegt ze erachteraan. Ik zucht. ‘Oké, veel plezier!’ en ik glimlach.
‘You’re insecure, don’t know what for!’ Zingen Jill en Juultje mee met de eerste single van One Direction. Ik rol met mijn ogen. Dan loop ik naar beneden. ‘Moet je niet meedoen met hun?’ Vraagt mijn stiefmoeder aan me. ‘Ze zijn weer bezig met One Direction.’ Zeg ik terwijl ik met mijn ogen rol. ‘Oh.’ Zegt Martine begrijpend. Ik begin aan mijn huiswerk.

Hij-
‘Hoe moeten we nu verder?’ Vraag ik aan Liam. ‘We zijn nu wel allemaal aan het signeren enzo, maar ik wil optreden!’ Met een zucht plof ik op de bank. ‘Zouden andere landen ook een optreden van ons willen?’ Vraagt Liam bedenkelijk. ‘Nou, we hebben wel heel veel fanmails en tweets gehad van buitenlandse meiden…’ Zeg ik. ‘Als we nou eens opdrachten bedenken en daar punten voor geven.’ Zegt Harry. ‘We kiezen een paar landen en die moeten deze opdrachten doen. We bedenken een puntenaantal wat ze moeten hebben om ons daarheen te krijgen. Als de landen deze punten halen, gaan we dus daarheen!’ Met open mond kijken we Harry aan. ‘Sinds wanneer ben jij zo slim?’ Vraagt Niall verbaasd. ‘Uuuhhhm… Sinds ik weet dat we naar andere landen gaan.’ Zegt hij lachend. We lachen allemaal. Als we uitgelachen zijn zegt Liam: ‘Dus wie stemt er voor Harry’s idee?’ Iedereen steekt zijn hand op. ‘Mooi, dan zijn we het daar dus over eens.’ Zegt Liam weer. ‘Jongens, ik wil eigenlijk even naar Olivia.’ Zeg ik. ‘Oeehh, Zayntje wil naar zijn liefje.’ Zegt Harry terwijl hij kusgeluidjes maakt. We lachen weer. Ik sta op en loop weg. ‘Tot morgen, jongens.’ Zeg ik. ‘Doei!’ Hoor ik de jongens zeggen.

Ik loop bij Olivia door de achterdeur. ‘Hallo?’ Roep ik. Geen antwoord. Als ik weer naar buiten loop hoor ik iets boven. Ik loop naar boven. Daar zie ik Olivia. Ze kijkt me met onschuldige ogen aan. ‘Wie is dat?’ Hoor ik een wel heel bekende stem zeggen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen