Foto bij 004

De volgende ochtend word ik wakker van Sharon die op het bed springt. ‘’Sharon, moet dat zo vroeg. Kun je niet ff wat rustiger aandoen,’’ vraag ik vermoeid. Sharon negeert mijn chagrijnige hoofd en steek haar tong naar me uit. Ik glimlach en besluit maar op te staan.
Nadat we ontbeten hebben, besluit ik met Sharon te praten over gisteravond. Ik plof naast haar neer op de bank, en vertel alles van gister. Ik begin bij het awkward gesprek op weg naar de club en eindig bij het smoezen van Louis en Harry en het feit dat Harry op me af kwam lopen en op het laatste moment omdraaide. Ik zie dat Sharon alles laat bezinken en diep nadenkt. ‘’Ik denk dat Harry je leuk vind, maar heel verlegen is,’’ zegt ze na een tijdje. Ik kijk meteen op en kijk haar ongelovig aan. ‘’Harry verliefd op mij, haha jij bent grappig. Dat zal nooit gebeuren,’’ zeg ik een beetje verdrietig. ‘’Welke reden denk jij dan dat hij heeft om zo raar tegen jou te doen,’’ vraagt Sharon triomfantelijk. Ik haal mijn schouders op, ‘’misschien vindt hij mij wel helemaal niet aardig en doet hij daarom zo,’’ zeg ik twijfelend. ‘’Dat zou ook kunnen, maar als hij jou niet aardig vindt is hij niet goed bij zijn hoofd,’’ zegt Sharon. ‘’Anders moet je met hem gaan praten,’’ stelt Sharon voor. ‘’Alsof ik dat durf,’’ antwoord ik. ‘’Zal ik anders met Louis praten voor je,’’ stelt Sharon voor. ‘’Als je dat zou willen,’’ zeg ik terwijl er een glimlach op mijn gezicht doorbreekt. Sharon knikt en ze besluit om meteen te gaan. ‘’Kom je,’’ vraagt ze. Ik schud mijn hoofd, maar Sharon sleept me al mee.
We bellen aan en Louis doet de deur open. ‘’Mooi, met jou wil ik even praten,’’ valt Sharon meteen met de deur in huis en ze lopen weg. Ik sta ongemakkelijk in de gang, totdat Zayn binnen komt lopen. ‘’Heey jij hier,’’ vraagt hij. Ik knik en kijk verlegen naar de grond. ‘’Kom binnen joh,’’ zegt hij meteen, waarna hij me aan mijn arm naar binnen trekt. Ik stap binnen in een grote woonkamer. Harry & Niall zijn aan het voetballen op de Wii en Liam zit achter zijn laptop. ‘’Heey Rebecca,’’ zegt Liam meteen als hij me ziet. ‘’Hoi,’’ zeg ik zachtjes terug. Bij het horen van mijn naam kijkt Harry meteen op, waardoor onze ogen elkaar ontmoeten. Ik voel mijn wangen rood kleuren en wendt mijn blik snel af. Niall hoort me niet eens en ik besluit maar op de bank neer te ploffen. Zayn ploft meteen naast me neer en begint tegen me te praten. ‘’Gister was echt gezellig, vond je niet,’’ vraagt Zayn. Ik knik. ‘’Je hoeft niet zo verlegen te zijn hoor, wij zijn echt niet eng,’’ zegt Zayn terwijl hij mijn hand pakt. Met zijn andere hand drukt hij mijn gezicht omhoog, zodat ik wel in zijn ogen moet kijken. Hij lacht lief naar me en knipoogt. Ik voel mijn wangen rood worden. Op dat moment komen Louis en Sharon met veel lawaai weer binnen. Ik kijk op en probeer oogcontact met Sharon te zoeken om te kijken hoe het is gegaan. Ze lacht naar me, ‘’zullen we weer naar huis gaan,’’ vraagt ze aan me. Ik knik en sta langzaam op. ‘’Jammer dat jullie alweer gaan, jullie zijn hier altijd welkom hè,’’ zegt Zayn als hij merkt dat we gaan. We knikken en lopen weg. We zijn nog maar net de deur uit, als ik Sharon meteen ondervraag. ‘’Ik vertel je thuis alles,’’ zegt ze lachend. ‘’Wat ben jij gemeen,’’ roep ik. Ze steekt haar tong naar me uit, maar vertelt me echt niks.

Reageer (3)

  • lukesunicorn

    LEUK!!!!!!!!! Snel verder!!!! (H)(H)(flower)(flower)(K)(K)

    1 decennium geleden
  • AcceptYou

    lOVE IT!
    snel veder!

    1 decennium geleden
  • xxgoodgirl

    Leuk! Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen