Foto bij 011.

Nieuw, deeltje. eigenlijk zou ik deze vanavond pas erop gaan zetten maar omdat jullie al zo snel hadden gereageerd verdienen jullie hem nu alvast wel(:.

Harry pov.
Als ik de volgende ochtend, nou ja zeg eigenlijk maar middag, wakker word is het al zo’n twee uur ’s middags. Ik merk dat ik alleen in bed lig. Opzich wel logisch het is al zo’n twee uur ’s middags en waarschijnlijk had die Lucy ook wel betere dingen te doen dan in bed liggen en wachten tot de jongen die ze gister heeft ontmoet wakker wordt. Ik denk terug aan vannacht. Ze wacht echt amazing. Wel enorm dronken, maar dat kon de pret niet drukken. Opeens besef ik me dat ik haar vanochtend wel weg heb horen gaan, alleen meteen weer in slaap ben gevallen omdat mijn hoofd zo bonkte. Dat is gelukkig nu wel weg. Ik wil mijn mobiel pakken om haar te sms’en dat ik gisteravond geweldig vond. Als ik door mijn contactlijst scroll merk ik dat ik haar nummer niet heb. Achter dat nummer moet ik dan sowieso maar even zien te komen want vannacht is zeker wel voor herhaling vatbaar.
Ik besluit dat het tijd is om op te staan en ga uit bed. Snel trek ik nog een schone boxer aan want het is een beetje respectloos voor de rest van de mensen in huis als ik naakt ga rondlopen. Hoewel de meiden het waarschijnlijk wel leuk zouden vinden denk ik grijnzend.
Ik loop naar de woonkamer en daar zitten de anderen gasten allemaal al. Alleen Louis ligt nog steeds op de bank te slapen. Ik trek een wenkbrauw op, en dan bedenk ik me dat hij met zijn dronken kop gister zijn slaapkamer waarschijnlijk niet eens meer gehaald heeft. ‘Zo jij hebt vast een geweldige nacht gehad gister.’ merkt Niall op die met een appel in zijn hand de “woonkamer” weer binnenkomt. ‘Zeker, zeker.’ antwoord ik met een trotse grijns. ‘Ja, der kwam een enorm lekker wijf uit je kamer lopen, en van Louis kon ze niet zijn aangezien die hier nog steeds op de bank ligt te slapen en hij een vriendin heeft.’ valt Liam Niall bij. ‘Hoe heb je haar nou weer gehosseld?’ bemoeit Zayn zich er ook mee. ‘Gewoon met mijn geweldige charmes.’ antwoord ik met een trotse grijns. ‘Hij wel weer hè.’ mompelen Zayn en Niall in koor. ‘Zoo, dus wanneer ga je weer met haar afspreken?’ vraagt Liam. ‘No idea, dat is het probleem, ik heb haar nummer niet en ik heb geen idee waar ik haar weer zou moeten tegenkomen.’ antwoord ik wat teleurgesteld. ‘Zo moeilijk is dat toch niet? Ze is danseres bij de liveshows.’ Zegt Niall tussen twee happen appel door. ‘Hoe weet jij dat nou weer?’ zeggen we met zijn drieën in koor. ‘Ik heb gister op dat feestje hier met haar staan praten. Leuke vriendinnen heeft ze ook.’ zegt Niall nonchalant. Daarmee is het gesprek wel ten einde. Ik pak mijn mobiel erbij en kijk even op mijn twitter. Ondanks dat de liveshows nog moeten beginnen heb ik er al een paar duizend followers bij sinds ik auditie heb gedaan en al helemaal sinds we als de band One Direction zijn gevormd tijdens bootcamp. Als ik kijk naar mijn mentions staan er een aantal random dingen van mensen die ik ken. Ook heel veel tweets waar ik dus in gemenionted wordt met een foto van mij en Lucy zoenend erin van gister avond. Fuuuuck, hoe komen ze daar nou weer aan?

Lucy pov.
Als ik thuis aankom loop ik meteen naar boven om mijn spullen te dumpen. Daarna loop ik weer naar beneden, waar mijn zusje me hyperend op staat te wachten. ‘Aaah Lucy hoe was het gister?! Vast echt superleuk! Heb je nog een handtekening van Harry Styles kunnnen regelen?’ ik snap echt niet hoe zij zo hyper kan zijn vandaag. ‘Ja het was wel leuk, Harry wie? Nee die heb ik dus niet kunnen regelen.’’Wat bedoel je nou weer met Harry wie?’’Nou zoals ik het zeg, Harry wie? Nee die ken ik niet.’’Ja ja en dat zeg jij? Je hebt geen handtekening kunnen regelen van hem maar je hebt wel met hem staan zoenen.’ Nadat ze dat gezegd heeft pakt ze snel haar mobiel erbij en gaat ze wat op twitter zoeken. Kijk hier is het bewijs. ‘Oh. Hij heette dus Harry. Ik kon me zijn naam al niet meer herinneren.’ antwoord ik een beetje beschaamd. ‘Je was zeker heel dronken gister?.’’Maybe a tiny little bit.’ We moeten allebei lachen. ‘Als je beloofd de volgende keer wel een handtekening te regelen vergeef ik je het. Omg mijn zus heeft gewoon met DE Harry Styles gezoend!’ en mijn zusje begint te hyperen. En misschien nog wel meer… schiet er in mijn gedachten na haar zin, maar ik ben slim genoeg om dat niet hardop te zeggen.


Reacties zouden weer héél fijn zijn(:

Reageer (7)

  • PleaseStay

    VERDER

    1 decennium geleden
  • 1Der

    3de in de top!!

    1 decennium geleden
  • 1Der

    echt een super leuke storyy(H)

    1 decennium geleden
  • xCarpeDiem

    bijna zeker wel meer.

    verderrrrr!

    hahahaha SandraEversx, HARRYYY (krul)!!!


    verderrr!
    x

    1 decennium geleden
  • Wilhelmina

    Melding: Je hebt deze story al een kudo gegeven!
    damnit fackie hahah nou ben ik sad:(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen