Foto bij 4.8 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


Wanhopig probeer ik Justin te bellen als je we in de auto naar LAX zitten. De moeder van Selena heeft besloten Victoria wel even met ons op te halen. Ze vond het prima en Victoria mag zo lang blijven als ze wil. Gefrustreerd hang ik op als hij na drie keer overgaan weer niet opneemt. 'Ali, wat is er', vraagt Selena. Waarschijnlijk valt het op dat ik me ergens aan irriteer. 'Justin spreekt in op me voicemail dat ik hem snel moet bellen als ik het hoor en dan bel ik hem, neemt hij niet op. Ik snap niks van die jongen'.
Ze legt even een arm om mijn schouder heen en trekt me tegen zich aan. 'Komt wel goed schatje', giechelt ze dan. Ik besluit Vic maar te smsen, zodat ze zodra ze land weet dat we staan te wachten. We staan bij de aankomsthal. Ik zal wel zwaaien. x Ali. Meteen een smsje voor Justin er dan maar achter aan? Gek, ik probeer je al een paar keer te bellen, maar waarschijnlijk heb je het nu te druk voor mij x Ali.

Op het vliegveld is het heel wat drukker als toen ik gister aankwam. Als we de aankomsthal inlopen hoor ik de ringtone van mijn Iphone gaan en ik knik even naar Selena dat ik verderop ben. Daar neem ik op.
'Justin, je zei dat ik je moest bellen', val ik uit. 'Ja sorry, het spijt me', verontschuldigt hij zich en ik moet even lachen als ik hoor hoe geschrokken hij klinkt. 'Ik ben niet boos hoor', zeg ik dan als het even stil is. 'Oh oké', klinkt het door mijn Iphone. Alsof hij niet weet wat hij anders moet zeggen. 'Maar wat wilde je zeggen, want ik ben nu op het vliegveld om Victoria op te halen. Het ligt allemaal een beetje ingewikkeld'. 'Oh wat dan'. 'Ze heeft wat problemen thuis met haar moeder', flap ik eruit voordat ik het wil. 'Oh', zegt hij nu weer en ik begin me er een beetje aan te irriteren. 'Kan je niks anders zeggen', vraag ik. 'Nee, ik bedoel eh ja. Maar wat erg voor haar'. Het blijft weer een tijdje stil. 'Justin dit is niet echt een boeiend gesprek', zeg ik nu. 'Ja, ik eh. Nou het is niet zo belangrijk nu. Minder belangrijk als Vic. Moet ik naar LAX komen om jullie op te halen?' 'Ja, dat zou leuk zijn', stamel ik wat overrompeld. Dan hoeft Selena haar moeder niet op ons te wachten hier en kunnen we daarna wat leuks doen met z`n allen. Dat zal Victoria wel goed doen.
'Oké, we komen er nu aan. Zie je zo Ali. Later'. Voor ik nog iets terug kan zeggen heeft hij al opgehangen.
Terwijl ik nadenk loop ik terug naar Selena. 'Justin komt ons ophalen. Dus je kan je moeder wel smsen dat ze kan gaan. Anders staat ze zo lang op ons te wachten'. 'Echt, wat leuk'. Haar gezicht klaart even op. 'Sel, weet je toevallig waar Justin me zo graag over wil spreken'. Als ze haar hoofd schud schieten er een paar plukken los uit haar staart. 'Nee, geen idee'. Ze lijkt een beetje afgeleid en dan begint ze fanatiek te springen en te zwaaien. Ik kijk haar wat vreemd aan wat me een flinke por in mijn zij opleverd. 'Daar is Vic'. Een grote grijns verschijnt op mijn gezicht en ik begin mee te springen en zwaaien. 'Vic', gil ik enthousiast. Als ze zich omdraait en ons ziet zwaaien en springen barst ze spontaan in lachen uit. Haar tassen laat ze achter en komt naar ons toe. Beide vliegt ze ons om de hals. 'Ik ben zo blij daar weg te zijn', zucht ze.

Nadat we wat te drinken hebben gehaald en net richting de uitgang willen lopen verschijnen er twee bekende figuren voor ons. Een derde persoon bedekt met zijn handen mijn ogen. 'Je raad nooit wie ik ben', fluister hij in mijn oor. 'Grappig Justin. Wil je me loslaten'. Hij haalt zijn handen voor mijn ogen weg en slaat zijn armen dan om mijn middel. 'Kan ik niet'. Ik draai me om en sla mijn armen om zijn nek heen. 'Maar ik ben ook blij jou weer te zien hoor'.

Wauw, door al jullie lieve reacties nog een stukje. Hebben jullie helemaal aan jezelf te danken. Of ja, aan de mensen die lieve reacties hebben geplaatst. Vandaag ben ik 2 weken geleden geopereerd. Nog 4 weken te gaan op krukken!

Reageer (9)

  • SemmiaBieber

    awhh hoe lief(K)

    1 decennium geleden
  • miistletoe

    hoe the fack lief ;x
    JOUN STORY EH is zo : mrpfkfgjkghj(H)

    1 decennium geleden
  • Insoquo

    ahw lieff... :3

    1 decennium geleden
  • kimxly

    hihi, verdeeeeeeeeeer!

    1 decennium geleden
  • Donceal

    Snel verder. x(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen