Foto bij 006

Ik zal nu wat meer activeren, aangezien ik vakantie heb. Maandag moet ik weer naar school, en vrijdag begint mijn proefwerkweek. Dus zullen er niet zo veel hoofdstukken komen

De volgende ochtend word ik wakker in een onbekende kamer. Ik kijk om me heen, maar weet niet waar ik ben. Dan gaat er een deur open en staat Harry daar in alleen een handdoek. Hij komt net onder de douche weg, dus zijn haar is nog nat. Mijn mond valt open en Harry bloost. ‘’Lekker geslapen,’’vraagt hij verlegen. ‘’Ja hoor, jij,’’vraag ik. Hij knikt en ik besluit maar op te staan. ‘’Kan ik, kan ik ook even douchen,’’vraag ik verlegen. ‘’Jahoor, ik zal je even naar de badkamer brengen,’’zegt hij. Ik zet de douche aan en spring eronder. Ik laat het warme water over me heen stromen en denk terug aan gister. Plots herinner ik me dat Harry en ik hebben gezoend en ik voel mijn wangen rood worden. Ik besluit straks met Sharon te praten. Als ik klaar ben, doe ik de douche uit. Ik droog me af en bedenk me dan dat ik geen kleren heb. Ik knoop mijn handdoek om en loop verlegen de kamer in. Maar Harry is al naar beneden toe. Ik zucht en ga op het bed zitten. Dan wordt er op mijn deur geklopt. ‘’Wie is daar,’’vraag ik. ‘’Louis, is Harry er niet meer,’’hoor ik Louis zeggen aan de andere kant. ‘’Nee, kun je Sharon misschien ff sturen,’’vraag ik. ‘’Jahoor,’’zegt Louis. ‘’Sharon,’’roept hij hard door de gangen. Ik grinnik en binnen een minuut is Sharon hier. ‘’Ik heb geen kleding om aan te doen,’’zeg ik. ‘’Haha, ik ook niet, ik heb een joggingbroek en shirt van Louis gekregen,’’zegt Sharon grinnikend. ‘’Ik zal wel ff wat kleren voor je regelen,’’zegt Sharon waarna ze naar beneden loopt. Even later wordt er op de deur geklopt. ‘’Binnen,’’zeg ik. Het is Harry die binnenkomt, hij geeft mij zijn paarse Jack Wills hoodie en een joggingbroek. Ik pak het dankbaar aan, schenk hem een glimlach waarna hij de kamer uitloopt. Ik trek de kleren aan, ze ruiken helemaal naar Harry. Met een glimlach loop ik naar beneden, de heerlijke geur van versgebakken broodjes tegemoet. ‘’Aan de kant, aan de kant. Ik ruik voedsel,’’ hoor ik ineens iemand achter me roepen en Niall rent me voorbij. Ik grinnik en loop achter hem aan. Iedereen zit al aan tafel en ik ga naast Sharon zitten. Als Louis ziet dat ik Harry’s kleren aanheb, kijkt hij Harry met wiebelende wenkbrauwen aan. Harry’s wangen worden rood.
Na het eten zoek ik Sharon op. Ze zit op de bank tussen Louis en Zayn. ‘’Sharon, kun je ff komen,’’vraag ik haar. Ze kijkt me vragend aan maar knikt dan. We lopen de tuin in en gaan op een bankje zitten. ‘’Ik ben in de war,’’begin ik mijn verhaal. Sharon kijkt me vragend aan en ik besluit alles er maar uit te gooien. ‘’Ik heb gister met Harry gezoend, toch,’’begin ik maar. ‘’Ja, het zag er echt heel lief uit,’’zegt Sharon. Ik bloos. ‘’Maar hij was aangeschoten, straks meende hij er niks van,’’vervolg ik verdrietig. Sharon pakt mijn hoofd en draait het zo, zodat ik haar wel aan moet kijken. ‘’Harry is smoorverliefd op je, maar durft niks te doen. Hij vertelt alles aan Louis en Louis heeft mij gister gezegd dat Harry echt over niks anders meer praat,’’zegt Sharon. Ik voel vlinders in mijn buik door Sharon’s woorden. Na een lang gesprek gaan we weer naar binnen. Harry en Louis zitten samen op de bank, in een gesprek verwikkeld. Niall, Liam en Zayn zitten op de andere bank naar de tv te kijken. ‘’Sharon en Rebecca zijn weer terug, zullen we iets gaan doen met zijn allen,’’roept Niall als hij ons ziet. Bij het horen van mijn naam kijkt Harry meteen op. ‘’Zullen we truth or dare doen,’’stelt Louis voor. Iedereen vindt het goed en we gaan in een kringetje op de grond zitten. ‘’Zayn, truth or dare,’’begint Louis. ‘’Truth,’’zegt Zayn meteen. ‘’Ben je op dit moment verliefd,’’vraagt Louis terwijl hij met zijn wenkbrauwen wiebelt. Zayn’s wangen kleuren rood. ‘’Ik denk het wel,’’zegt hij zachtjes. Louis begint meteen te joelen. ‘’Wie is de gelukkige,’’vraagt Niall. Zayn kijkt zwijgend voor zich uit.

Reageer (3)

  • xxgoodgirl

    Ik ben de gelukkige. (aaa)

    1 decennium geleden
  • lukesunicorn

    Snel verder!!!!!

    1 decennium geleden
  • AcceptYou

    Wat een kut eind!! I wanna know!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen