nog een stukje voor my lovely abo's(:

Zayn POV

Ik durf het niet te zeggen, niet waar zij bij zit. Louis blijft maar doorzeuren en ik sta snel op en ren naar mijn kamer. Ik laat me op mijn bed vallen en voel mijn ogen vochtig worden. Waarom was is zo verlegen? Voorzichtig word er op mijn deur geklopt. ‘’Zayn ik ben het, mag ik alsjeblieft binnenkomen,’’vraagt Liam voorzichtig. ‘’Kom maar,’’antwoord ik. Ik zie de deurklink naar beneden gaan en voorzichtig komt Liam zwijgend bij mij op het bed zitten. Hij kijkt me met een vragende blik aan, maar vraagt niks. ‘’Je vraagt je natuurlijk af waarom ik zo raar doe,’’begin ik mijn verhaal. Liam knikt instemmend en kijk me verwachtingsvol aan. ‘’Ik ben smoorverliefd, maar ik durf het haar niet te zeggen. Al helemaal niet als zij erbij zit,’’zeg ik. ‘’Is het Sharon,’’vraagt Liam. Ik knik blozend. ‘’Je moet het gewoon tegen haar zeggen. Ze is heel aardig. Als het niet wederzijds is, zie je het wel weer. Maar ik denk dat je een hele goede kans maakt,’’praat Liam op me in. Ik kijk hem dankbaar aan. ‘’Ga je weer mee naar beneden, gaan we verder met het spel,’’vraagt Liam. ‘’Is goed,’’zeg ik twijfelend. Liam sleept me mee naar beneden en we gaan we op onze plek zitten. Ik negeer de vragende blikken. ‘’We gaan gewoon verder met het spel en vergeten even wat er net is gebeurd,’’zegt Liam. Ik kijk hem dankbaar aan en hij knipoogt dat het goed is. Ik ben zo blij met zo’n goede vriend als hij. Je kan echt goed met hem praten. ‘’Harry truth or dare,’’vraagt Sharon. Ik probeer niet te opvallend naar haar te kijken, maar ze is zo mooi. Haar donkerblonde haren glanzen in het licht van de openhaard. Liam stoot me aan en ik voel mijn wangen rood worden. Snel wend ik mijn blik af. ‘’Dare,’’zegt Harry zonder twijfel. ‘’Kus Louis op de mond,’’zegt Sharon gniffelend. Harry haalt zijn schouders op en buigt naar Louis. Hij drukt zijn lippen op die van Louis voor een paar seconden. Daarna gaat hij weer zitten op zijn plek alsof er niets aan de hand is. Sharon en Rebecca zitten met open mond naar het tafereel te kijken. ‘’Tevreden,’’vraagt Harry terwijl hij naar Sharon knipoogt. Ik voel een jaloerse steek door mijn maag gaan als ik zie dat Sharon glimlacht naar Harry. ‘’Wat ben je toch een geweldige kisser,’’grinnikt Louis. Ik zie Rebecca jaloers kijken naar Louis.
Ik kijk op de klok en zie dat het al 6 uur is. ‘’Zullen we eens gaan eten,’’stel ik voor. Iedereen kijkt naar de klok en knikt instemmend. ‘’Misschien moeten wij maar weer eens naar huis,’’stelt Sharon voor. Mijn goede humeur verdwijnt als sneeuw voor de zon bij de gedachte dat ze weggaat. Ik ben dus ook heel blij dat Louis voorstelt dat ze gewoon hier mogen blijven. Gelukkig stemmen ze in en Louis en Harry verdwijnen de keuken in om wat eten te maken. Als Sharon opstaat, zie ik pas dat ze Louis’ kleren aanheeft. Een jaloerse steek gaat door me heen. Straks vind ze Louis veel leuker, hij is natuurlijk veel grappiger dan ik. Mijn goede humeur is meteen weer weg en ik ga op de bank zitten. Ik zit wat voor me uit te staren als Liam ineens naast me neerploft. ‘’Ga gewoon met haar praten, ik zie dat het je kwelt,’’zegt Liam zo zachtjes dat alleen ik het hoor. ‘’Ze loopt in Louis’ kleren, dat zegt wel iets. Waarschijnlijk vind ze hem veel leuker dan ik. Waar ze gelijk in heeft,’’fluister ik. Dat laatste wat zachter, maar Liam heeft me wel gehoord. ‘’Don’t be so insecure and talk to her,’’zegt Liam en daarna loopt hij weg. Mij alleen achterlatend met mijn gevoelens.
‘’Aan tafel,’’schreeuwt Harry ineens door het huis. Ik schrik op uit mijn gedachtes en sjok langzaam naar de tafel. Iedereen zit al en er is alleen nog een plaats vrij tegenover Sharon, tussen Liam en Louis. Daar plof ik neer en ik val aan.
‘’Het was heerlijk guys,’’zegt Liam als hij het opheeft. Iedereen knikt instemmend. ‘’Liam en Zayn, wassen jullie af,’’vraagt Louis vrolijk. ‘’Wij hebben namelijk al gekookt,’’vervolgt hij vrolijk. ‘’Is goed,’’zeggen Liam en ik tegelijk. We brengen alle borden en kopjes naar de keuken en beginnen met afwassen. ‘’Vertel haar gewoon wat je voor haar voelt Zayn. Wat heb je te verliezen,’’vraagt Liam. Ik zucht, omdat het alweer over haar gaat. ‘’Ik ben gewoon zo bang om afgewezen te worden,’’zeg ik zachtjes. Dan stormt Harry binnen. ‘’Aaahw, Zayny is bang om afgewezen te worden. Wie is de gelukkige,’’joelt Harry. Ik zend hem een dodelijke blik, maar het is al te laat. Iedereen komt de keuken binnen en ik word onderworpen aan een kruisverhoor. Sharon staat een beetje achteraan. Boos loop ik naar mijn kamer, soms word ik helemaal gek van de jongens. Ik laat me op mijn bed vallen en mijn gedachtes dwalen af naar Sharon. Zoals ze daar zat, ze is zo mooi. Ik schrik op van geklop op mijn deur. ‘’Binnen,’’zeg ik en tot mijn grote schrik loopt Sharon naar binnen. Ik voel mijn wangen rood kleuren. ‘’W.. wat doe jij hier,’’stamel ik. Ik kan mezelf wel slaan, waarom begin ik altijd te stotteren bij een leuk meisje. ‘’Ik wou even kijken hoe het met je ging, aangezien de jongens nogal vervelend waren en je zag er verdrietig uit toen je naar boven liep,’’antwoord ze mijn vraag. Ik kijk verlegen naar mijn handen en voel mijn wangen nog roder kleuren. ‘’Hey, maar als je er niet met mij over wilt praten is dat ok hoor. Tenslotte kennen we elkaar nog niet zo lang,’’vervolgt ze. Nee inderdaad, we kennen elkaar nog helemaal niet lang. Maar toch spookt zij elke minuut door mijn gedachtes. Ik lijk wel gek, verliefd worden op iemand die je nog helemaal niet kent. Misschien is ze wel helemaal niet zo aardig als ze lijkt. ‘’Achja, als je wilt praten, moet je maar naar me toe komen,’’zegt ze als ik lang stil blijf en ze staat op. Als ik de deur dicht hoor vallen, laat ik me zuchtend achterover vallen op mijn bed.

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen