Foto bij 008

Nog een stukje voor my lovely abo's=D ben in een schrijfmood;p Maar dit is wel de laatste voor vandaag, heb zo een feestje(:
Jullie reacties doen me echt goed(flower)

Harry POV
Ik zit voor me uit te staren op mijn bed, totdat ik opschrik omdat iemand om mijn deur klopt. Even denk ik dat het Rebecca kan zijn en een gelukzalig gevoel trekt door mijn leven heen. ‘’Binnen,’’zeg ik. Vrolijk komt Louis binnengelopen. ‘’Oh, jij bent het,’’zeg ik als ik zie dat het Louis is. ‘’Goh, wat een enthousiasme. Je had zeker iemand anders verwacht,’’ketst hij terug terwijl hij met zijn wenkbrauwen wiebelt. Ik voel mijn wangen rood worden en besluit er niet op te reageren. ‘’Dude, je moet echt een move maken. Ik heb met Sharon gepraat en Rebecca is ook smoor op jou. Dus doe er wat aan en zorg dat ze je vriendinnetje wordt,’’zegt Louis terwijl hij me streng aankijkt. Er verschijnt een grote glimlach op mijn gezicht als Louis’ woorden tot me doordringen. Rebecca is ook verliefd op mij! Louis ziet de grijns op mijn gezicht en slaat me bemoedigend op mijn schouder. ‘’Ik moet even iets voorbereiden voor vanmiddag,’’zeg ik vrolijk en Louis knipoogt naar me waarna hij de deur uitloopt.
Na een paar uur heb ik alles voorbereid en ik ga zitten op de plek. Ik pak mijn telefoon en scroll door mijn telefoonboek. Als ik haar naam zie staan, verschijnt er een glimlach op mijn gezicht.
Kun je ff naar het park komen? Bij de vijver X
Voor ik me kan bedenken, heb ik al op verzenden gedrukt. Nu is het wachten tot ze komt. Ik heb buikpijn van de zenuwen. Straks komt ze helemaal niet of vind ze me niet leuk. Meteen heb ik spijt dat ik dit allemaal heb gedaan en wil opstaan. Maar dan zie ik haar in de verte aan komen lopen. Haar mooie haren wapperen in de wind en ik voel mijn hart heel hard tekeergaan. Het lijkt wel uren te duren voor ze er is, maar dan staat ze eindelijk een paar meter voor me. Ik sta op en loop naar haar toe. Ze kijkt met open mond achter me. ‘’Is dit allemaal voor mij,’’stamelt ze. Ik knik en zie haar wangen rood kleuren. Ik bijt op mijn lip, bang voor wat komen gaat.
Rebecca POV
Als ik aankomlopen bij de plek, zie ik Harry al zitten. Mijn hart begint sneller te slaan. Als ik dichterbij kom, valt mijn mond open. Harry zit op een picknickkleed. Achter hem staat een hart van waxinelichtjes. Als ik me bedenk dat dit allemaal voor mij is, trekt er een glimlach over mijn gezicht. Ik loop wat dichterbij en Harry staat op. Hij komt naar me toegelopen. ‘’Is dit allemaal voor mij,’’stamel ik als hij een meter van me verwijderd staat. Hij knikt en ik voel mijn wangen rood worden. Harry bijt op zijn lip en mijn haar bonkt nog sneller. Als hij dat doet, ziet hij er nog sexier uit dan normaal. Hij pakt mijn hand en neemt me naar het kleed. Hij gaat zitten en biedt me wat te drinken aan. Als we allebei wat te drinken hebben, doet hij de picknickmand open. Nieuwsgierig kijk ik wat er allemaal inzit. Er zitten aardbeien en ik denk aan hoe verliefde stelletjes elkaar die altijd voeren in films. Mijn wangen worden rood bij de gedachte daaraan. Plots staat Harry op. Ik zie dat heel erg zenuwachtig is. ‘’God, ik ben er echt niet goed uit,’’brengt hij verlegen uit. Ik ga voor hem staan, pak zijn hand en kijk hem in zijn mooie groenbruine ogen. ‘’Probeer het maar gewoon,’’fluister ik hem bemoedigend toe. Hij schenkt me een glimlach waardoor mijn benen als pudding aanvoelen. Die jongen deed echt wat met me. Even valt er een stilte. ‘’Die avond in de disco,’’begint Harry. Ik glimlach als ik terugdenk aan die avond. Dat was de avond dat ik met Harry had gezoend en ik heb er nog steeds geen spijt van. ‘’Sinds die avond kan ik echt aan niks anders meer denken. Je bent continu in mijn gedachten. Louis wordt gek van me, aangezien ik het nergens anders meer overheb. Ik ben tot over mijn oren verliefd op je.’’ Ik smelt bij die woorden en bij elk woord wordt mijn glimlach groter. Hij bijt weer op zijn lip en ik vind hem onweerstaanbaar. Ik voel heel sterk de drang mijn lippen op de zijne te drukken, maar ik durf niet. ‘’Wil je mijn vriendinnetje zijn,’’vraagt hij verlegen. Hij vraagt het zo zacht dat ik het bijna niet hoorde en ik kijk op. Zijn schitterende ogen kijken in de mijne en ik voel me zo gelukkig. ‘’Ja, heel graag,’’antwoord ik blij. Harry zucht van opluchting en langzaam komen onze gezichten dichter bij elkaar. Ik doe mijn ogen dicht en voel zijn lippen op de mijne. Een bom van vlinders ontploft in mijn buik en ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoelt. Dit moment is gewoon perfect en mag van mij wel voor eeuwig duren. Langzaam trekt hij zijn hoofd weer terug. Ik kijk hem aan met een pruillipje en hij lacht. ‘’Ik zou hier nog wel uren kunnen blijven,’’zucht ik gelukkig. ‘’Ik ook wel, maar het wordt al donker. De jongens zullen zich vast afvragen waar ik blijf, dus misschien kunnen we beter naar huis gaan.’’ Ik knik en we ruimen de spullen op. Hand in hand lopen we naar het appartement van One Direction. Ik heb een glimlach van oor tot oor en die verdwijnt de komende tijd ook niet meer.

Reageer (2)

  • xxgoodgirl

    Awhhhh. <3

    Nu ik en Zayn nog, haha. (:

    1 decennium geleden
  • AcceptYou

    Super Sweeet!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen