Foto bij 4.9 Justin Drew Bieber

Justin Drew Bieber


´Weet ik toch´, zeg ik en druk haar stevig tegen me aan. Ze wil zich losmaken uit mijn omhelzing, maar ik geef niet toe. ´Ik zei het toch. Het lukt echt niet´, grinnik. ´Wij helpen wel een handje´, klinkt de stem van Ryan achter me. Ik word bij beide schouders gegrepen en naar achter getrokken, maar doordat ik Ali nog altijd niet los laat vallen we samen achterover. Mijn hoofd komt redelijk hard of de grond en de capuchon die ik op had valt af. Het doet best veel pijn, maar dat is niet waar ik nu aan denk. Van schrik laat ik Ali weer los en ze rolt meteen van me af. Even denk ik dat ze huilt al ze op de grond blijft liggen met haar handen voor haar gezicht. Wanneer ik beter kijk zie ik pas dat ze aan het lachen is. ´Ali, alles goed´, vraagt Selena bezorgd. Victoria hangt ondertussen over Chaz heen van het lachen en Ryan is er zo goed als bij gaan zitten.
Ik trek haar handen voor haar ogen vandaan en zie kijkt me aan met een lichte twinkeling in haar ogen. ´Het spijt me. Maar je viel vast wel zacht´. Ze giechelt nog wat na en ik zie een traan uit haar ooghoek ontsnappen waardoor haar mascara een beetje uitloopt. Voorzichtig veeg ik het weg mijn mijn duim. ´Je mascara´, glimlach ik. Dan sta ik zelf op en steek mijn hand uit om haar ook te helpen. Als iedereen weer goed en wel staat en uitgelachen is trek ik mijn capuchon over mijn hoofd. ´Zoals je ziet maakt niemand zich hier druk om jou´, zegt Ali en ze trekt mijn capuchon van mijn hoofd. Ze slaat een arm om mijn schouder. ´En ik wil je ogen kunnen zien, zodat ik weet wanneer je weer iets van plan bent´. Even trekt ze me wat dichter tegen zich aan en ik druk spontaan een zoen op haar wang. Ze begint te giechelen en er verschijnt een blosje op haar wangen. 'Dat bedoel ik nou', zegt ze terwijl ze me weer loslaat. 'Ooohohoh, dat is nou hoe je een meisje verlegen krijgt', schreeuw ik naar Ryan. Selena begint te lachen en Ali staart naar de grond. Ryan steekt zijn hand uit voor een high five en ik sla er hard tegenaan. Chaz en Victoria zijn zonder dat we het doorhebben al een tijdje aan het zoenen. Selena gaat er zo goed als naast staan en tikt ongeduldig met haar voet op de grond. 'En gaat het nog lang duren hier'. 'Sel', roep ik al lachend.

'Zo en nu gaan wij even praten', zegt Ali lachend terwijl ze me aan mijn arm wegtrekt bij de rest. 'Huh', vraag ik verbaasd. 'Ja, er was iets belangrijks'. Ze fronst haar wenkbrauwen en ik vind dat het er schattig uit ziet. Ze kan niet zo goed boos kijken, daar ben ik wel achter. Ze is over het algemeen gewoon slecht in boos zijn en is eerder teleurgesteld. En wanneer ze dat is kijkt ze zo gekwetst dat ik haar in mijn armen wil sluiten en nooit meer loslaten. 'Aarde aan Justin', haalt ze me terug uit mijn gedachten. 'Oh Chaz geef je mobiel of was het die van Ryan?' 'Nee, mije'. Hij gooit zijn mobiel in de richting en doordat ik het te laat zie valt hij vol op de grond. 'Vangen Bieber', roept hij en ik pak hem van de grond. Thank god doet hij het nog.
Ze neemt me mee naar de kamer waar ze slaapt en gaat zelf op het bed zitten. Ik twijfel even, maar ga dan naast haar zitten. 'Ik weet niet echt waar ik moet beginnen', mompel ik. 'Vertel het gewoon. Wat kan er nou zo erg zijn dat je het mij niet durft te zeggen'. Mijn schouders ophalend zoek ik naar het juiste filmpje. Ik pak even haar gezicht vast en kijk recht in haar ogen. 'Beloof me dat je het afkijkt en niet wegloopt. En daarna zeg je wat je ervan vindt'. Een zwak en onzeker glimlachje siert haar gezicht. 'Beloofd'. Ik laat los en laat dan het filmpje zien.
Aan het einde verbergt ze haar hoofd tussen haar knieen en ik kijk wat bezorgd naar haar. Ze blijft een tijdje zo zitten. 'Ali', vraag ik. 'Ali gaat het?' Maar ze reageert niet. Zie je, oh damn wat is er gebeurd!

Ik weet het, een beetje laat. Maar ik had een drukke dag en ben eigemlijk doodop. Alleen ik kan jullie toch niet zomaar overslaan vandaag. Morgenochtend schrijf ik weer gewoon. Een van me docenten vroeg laatst al of het wel goed met me ging. Ik slaap elke nacht pas laat en ben echt kapot na een dag met die verdomde krukken en net viel er ook nog een op me voet. Zo dat moest er even uit en verder gaat het prima met me. Sorry voor het gezeur. Loveyou all

Reageer (5)

  • Soleo

    ooooh snel verder!!!! <3

    1 decennium geleden
  • kimxly

    omg verder !

    1 decennium geleden
  • xCarefull

    snel vedeeer(H)

    1 decennium geleden
  • iiLovaticx

    I love your story.
    Ik weet wat je voelt btw ik heb 7maanden op krukken gelopen.
    Is niet fijn ;(

    Ik gaf vanaf nu meer reacties plaatsen (:

    1 decennium geleden
  • Donceal

    omg, wat is er nu met Ali ;o

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen