Foto bij 108~

beetje moe??

Tom Kaulitz

Ik lag op mijn bed, in mijn boxershort, ik kon niet slapen en dacht na... over laura. Ik wist niet echt wat voor indruk in gemaakt had op Laura. Het was gewoon... Het kwam zo onverwacht.. eerst op het concert, 2 irritante kinderen die de hele tijd rond ons heen hingen, misschien iets te fan achtig, en dan... blijkt Laura grote zus te zijn, ik had hen niet herkent. de laatste keer dat ik ze zag waren ze 6 of zo. Ik ... Laura was zo anders. Vroeger was ze lief, en misschien een tikkeltje Naïef, maar .. vol van liefde en toen ze daar stond bij die auto, met haar waaier, toen ze amper iets wou zeggen, ze leek zo hard... zo ..kill... als ik niet wist dat het laura was, als ik haar stem niet had herkend, als ik die schittering in haar ogen niet had herkend -ze keek altijd op dezelfde manier naar mij als ze kwaad was, misschien het enige dat niet veranderd was in 6 jaar- zou ik niet geloofd hebben dat het Laura was. mijn kleine, lieve laura was zo hard, zo koud geworden..
En dan hoe ze binnenkwam in de studio, weer zo koud...m aar anders. Koud tegen ons en warm tegen haar vrienden, wel eigenlijk halfwarm. ze deed zo anders; de ene keer haatte ze barbara, wilde ze dat ik ervoor zorgde dat Barbara weg ging en haar met rust liet... en dan werd ze boos op me omdat ik Barbara wegstuurde. Dan verdedigde ze Barbara, alsof ze vriendinnen waren. Ik snapte haar niet, niet meer..
Barbara kwam de kamer binnen gewandeld, blijkbaar was ze me al niet meer beu omdat ik haar uitgelachen had.. ze liep rond in haar ondergoed en kwam op mij zitten. Ze glimlachte, maar ik zuchtte. 'Misschien nu even niet..' mompelde ik zacht, en ik zag haar ogen naar mijn ketting flitsen, alsof die de schuldige was. Ze haalde haar wenkbrauw op,'Jij die geen zin hebt in Seks? Komaan zeg.' zei ze terwijl ze helemaal naar me toe boog... Ik hield haar vast bij haar heupen, wel; ik was een man, ik kon er niet helemaal aan doen. Barbara grinnikte. 'Ik dacht het al.' zei ze zacht terwijl ze haar bh uitdeed.

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen