Foto bij 013.

Ik had beloofd nog een deeltje te plaatsen vandaag, dus dan doe ik dat ook op de valreep. Sorry maar ik moest onverwachts werken van 5 tot half 11(:

Misschien hadden sommige trouwens al gemerkt dat ik vanmiddag een beetje had lopen kloten en perongelijk een hoofdstuk van een andere story hiertussen had gezet. Sorry daarvoor!

Lucy pov.
De meiden en ik gaan meteen door naar onze eigen huizen. Na het eten komen ze allemaal bij mij slapen, Nicole ook, omdat we morgen vrij hebben van X-Factor en mijn moeder en zusje er niet zijn. Vanavond wordt dus een typisch meidenavondje en morgen gaan we onze dag alweer besteden met shoppen. Want daar zijn we nou eenmaal meisjes voor.
Het is best stil als ik thuiskom en ik besluit de tv aan te zetten om even wat meer geluid om me heen te hebben. Teen Mom is op MTV en verder zijn er allemaal kinderachtige dingen. Dan maar Teen Mom kijken. Om een uur of zes ga ik kijken wat voor eten we allemaal in huis hebben. Veel is het niet dus besluit ik om maar een pizzaatje in de oven stop.
Rond een uur of half acht staat Olivia voor de deur. ‘Haai schat! Kijk wat ik bij me heb.’ en ze houdt een megazak m&m’s in de lucht. ‘Mjam! Kom snel binnen, de rest is er nog niet maar dan kunnen we met zijn tweeën alvast de matrassen in de woonkamer neerleggen.’ Ze legt haar enorme logeertas in de gang en dan dragen we samen alle vier de matrassen naar beneden en leggen ze tegen elkaar aan. Net als we daar klaar mee zijn staan Nicole en Sarah voor de deur. Olivia doet open nog geen twee tellen later staan ze beiden ook in de woonkamer met hun logeertassen. Ik begroet ze vrolijk en als ze allemaal helemaal geïnstalleerd zijn op een eigen matras begint Sarah meteen te hyperen.
‘Nicole, Nicole! Heb je het al gehoord van Lucy’s avontuurtje met Harry Styles?’ vraagt ze iets te blij. ‘No, tell me all about it.’ antwoord Nicole glimlachend. Olivia en Sarah beginnen allebei druk het verhaal te vertellen van zaterdagavond. Vanaf het begin waar ik in het X-Factor huis al was aangeschoten, tot het einde dat ik met een flinke kater de volgende dag het dansershuis pas weer binnenkwam. Daarna sluiten ze af dat ik de rest maar moet vertellen als ik het me tenminste nog herinner. Als Nicole het hele verhaal heeft aangehoord begint ze zelf ook weer te praten. ‘Meiden als jullie nou hadden gezegd dat jij of Olivia dit had gedaan had ik het geloofd.’’Het is toch zo. Lucy laat die zuigzoen in je nek zien.’ beveelt Olivia me. ‘Moet dat?’’Ja dat moet.’ zuchtend laat ik Nicole de zuigzoen in me nek zien. ‘Haha, wat een kleuren, wat een verhaal. Maar was hij wel lekker?’’Dat zeker wel ja.’ antwoord ik met een glimlach. ‘Dat is dan in ieder geval nog wel een voordeel aan dit hele verhaal.’ antwoord Nicole nog steeds een beetje verbaasd. We kletsen nog even verder en dan zetten we de film aan. Na even overleggen hadden we gekozen voor He’s Just Not That Into You. Een romantische comedy. Het is best zielig hoe een van de hoofdrolspeelsters na een date wanhopig wacht op een telefoontje omdat ze verkeerde signalen heeft opgepikt en telkens weer wordt teleurgesteld. Ook het setje waarbij de man eigenlijk niet wil trouwen gaan eerst uit elkaar maar op het einde komen ze dan toch weer samen en heeft de wanhopige hoofdrolspeelster ook een partner gevonden.
De hele avond lang zitten we al aan de Energy drink en proppen we ons vol met popcorn, chocola, m&m’s andere chips en eigenlijk alles wat er maar te eten valt. Aan onze lijn denken we geen moment, kom op, we dansen toch iedere dag minstens een paar uur.
We kijken daarna nog een film en zo rond twee uur ’s nachts beginnen we toch wel moe te worden en besluiten we om te gaan slapen.

De volgende ochtend ben ik al om 10 uur wakker. Als de rest na een half uurtje dan ook een soort van wakker is stop ik afbakbroodjes in de oven en bak een paar eitjes. Daarna kom ik weer terug met een dienblad met eten voor vier. ‘Dankje Lucy, je bent een schat.’ Zegt Nicole. Ik glimlach.


Me likes reacties en Kudo's XD

Reageer (4)

  • PleaseStay

    yriz, lol!
    VERDER

    1 decennium geleden
  • yriz

    Ik mis Harry :(

    1 decennium geleden
  • HeartbeatX

    p.s je staat in de top!

    1 decennium geleden
  • HeartbeatX

    REACTIE EN KUDO!

    haha, leuk geschreven!

    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen