Foto bij 014.

Just because....
-Ik dit deeltje toch al afhad
-Jullie me in de top hebben gezet midden in de nacht(thanksss<3)
-Ik het eigenlijk wel zielig vond dat er in het vorige deel totaal geen 1D voorkwam.

Enjoy;D

Lucy pov.
Rond een uur of half 12 hebben we ons allemaal klaargemaakt en vertrekken richting de stad. De eerste winkel waar we ingaan, New Look, kopen we meteen al heel veel kleding en lopen we allemaal met een tas vol de winkel uit. Daarna gaan we de volgende winkel in waar we allemaal ook weer één of twee kledingstukken kopen. Het valt me op dat Sarah tussen het shoppen door weer de hele tijd met haar mobiel zit.
Rond een uur of twee stoot Sarah je aan. ‘Lucy, ik heb honger, zullen we daar wat gaan eten?’ en ze wijst naar een zaakje iets verderop. ‘Ik vind het best, en jullie?’ vraag ik aan Nicole en Olivia. ‘Nouja, we kunnen toch ook ergens anders eten dan daar?’stelt Olivia voor. ‘Maar Oliv, daar hebben ze echt heel erg lekker eten.’ zeurt Sarah door. Niets voor haar, meestal stemt ze meteen in met wat anderen zeggen in plaats van zelf het initiatief te nemen. Uiteindelijk stemt ook Olivia toe en lopen we het zaakje binnen. We gaan aan een zespersoons tafeltje aan het raam zitten. Ook daar dringt Sarah op aan. Heel erg vinden we dat allemaal niet want dan hebben we lekker de ruimte en dan zitten we ook nog eens aan het raam.

Sarah pov.
Het winkelen is heel erg gezellig maar nu moeten we wel gaan lunchen op de plek waar Niall en ik hadden afgesproken. Eversince het feestje in het X-Factor huis zijn we met elkaar aan het whatsappen. De andere meiden weten dat niet, volgens mij weten zij geeneens dat ik Niall’s nummer heb. De reden dat ik met hem heb afgesproken is en omdat hij natuurlijk onwijs gezellig en ook nog eens super cute is. Maar ook omdat ik het leuk vind om mensen te koppelen. Sinds zaterdagnacht zijn mijn nieuwe slachtoffers dus Harry en Lucy. Niall werkt maar al te graag mee aan mijn plannetje want die vind het ook allemaal wel grappig. Gisteren hadden we het ook al een soort van geprobeerd. Ik, Olivia en Lucy waren op mijn verzoek iets langer gebleven zodat Harry de kans had om Lucy’s nummer te vragen. Die sukkel had alleen weer te lang gewacht. Gelukkig krijgen we vandaag een nieuwe kans.
Als ik aan Lucy vraag, op het moment dat we vlakbij het soort van restaurantje waar we hebben afgesproken zijn, om te gaan lunchen vind zij het meteen goed. Alleen Olivia wilt perse ergens anders lunchen. Als ik haar dan uiteindelijk toch heb weten over te halen besluit ik dat we aan de zespersoonstafel bij het raam moeten gaan zitten. Zo hebben de jongens straks ook nog een soort van plek om erbij te kunnen zitten, al wordt het dan wel een beetje krap. Nicole neemt plaats bij het raam en ik ga links van haar zitten. Olivia gaat tegenover ons bij het raam zitten en Lucy daarnaast. De serveerster komt naar ons toe en we bestellen allemaal een beetje een simpele lunch.
Nog voordat ons eten is gebracht zie ik Niall en de andere jongens binnen komen lopen. Meteen als Niall mij in het oog krijgt zegt hij iets tegen de andere jongens. En ze komen op ons aflopen. Zayn en Harry pakken er nog een stoel bij en met zijn vijven komen ze dan bij ons zitten.
Deel 1 van mijn plannetje voor vandaag gelukt. Niall komt naar me toe en we begroeten elkaar met een vriendschappelijke knuffel. Als de jongens Lucy in het oog krijgen beginnen ze allemaal te grijzen op Harry na. Niall grijnst ook, alleen om andere redenen dan de rest. Olivia begint te grijnzen zodra ze Harry in het oog krijgt. Nicole kijkt me met een vragend gezicht aan. ‘Die met die krullen is die gozer van zaterdag.’ fluister ik in haar oor. ‘Oh, now i get it.’ en ze begint ook te grijnzen. Nu grijnst iedereen, behalve Harry, die neutraal kijk, en Lucy die een beetje ongemakkelijk kijkt.
De serveerster komt weer naar onze tafel en de jongens bestellen ook hun middageten. We zitten gewoon gezellig te praten als mijn Iphone opeens weer trilt. Een whatsapp van Niall.
Harry wil Lucy’s telefoonnummer. But he’s too shy to ask in public.(;x
Ik besluit niet meteen te antwoorden en wacht er eventjes mee. Daarna stuur ik hem een whatsapp bericht terug met Lucy’s nummer. Als ze niks van Harry moet dan kan ze altijd nog gewoon negeren en doen alsof ze niets heeft gehad.

Edit: vergeten het smsje dik gedrukt te maken.
Me still likes Reacties en Kudo's (hint hint) ;D

Reageer (3)

  • PleaseStay

    Awh...
    VERDER

    1 decennium geleden
  • xNakedCarrot

    awh harry! (flower)

    1 decennium geleden
  • yriz

    Aaaaah, poor Harry xP

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen