Foto bij 5.0 Alisha Jacky Carter

Alisha Jacky Carter


Ik denk even diep na maar ga dan weer recht zitten en leun tegen Justin aan. Mijn hoofd ligt tegen zijn borstkas en ik kan zijn hartslag duidelijk horen. ´Gaat het wel´. ´Ja´, zucht ik. ´Het is een beetje verwarrend en ik moest er even over nadenken´. Hij knikt en ik voel zijn lichaam bewegen. ´Ik wist het ook niet meer. Tot Ryan en Chaz het vertelde. Ik herinner me het wel vaag. Alleen wat doen we nu´. Ik open mijn mond om wat te zeggen maar sluit hem dan weer. Eigenlijk moet ik eerlijk tegen hem zijn. Ik herinner het me nu wel, een beetje dan.
´Eerlijk is eerlijk´, begin ik. ´Het is niet zo dat het helemaal niks betekende. Of dat jij helemaal niks voor me betekende´. Ik zucht even diep en gooi er dan uit wat ik wil zeggen. ´Maar ik denk niet dat we dit door moeten zetten´. Even lijkt het er op dat hij teleurgesteld is. ´Je hebt gelijk´, antwoordt hij dan. ´Ik wil eerst mijn eigen dingen hier bereiken en er goed over nadenken. But you´ll always stay one of my best friends´. Ik glimlach even terwijl ik naar hem opkijk. Hij lacht en slaat zijn armen om mijn nek. Zo blijven we even zitten.
Later Justin typend op zijn Iphone en ik nog altijd aan het denken. Ik weet zeker dat ik de beste keuze heb gemaakt. Ik kan niet altijd blijven verbergen hoe veel ik om hem geef. Alleen weet ik zelf nog niet of ik echt verliefd op hem ben, verliefd zoals vroeger. Hoewel het alllemaal al twee jaar geleden is voelt het soms nog alsof er niks veranderd is. En aan de andere kant is het soms zo ongemakkelijk. Plots bedenk ik me dat Justin niet eens gezegd heeft wat hij erover denkt.
´Hé Bieber, ik wil wel jou mening ook weten. Tijd genoeg gehad om erover na te denken´. ´Shit, ik dacht dat als ik lang genoeg wachtte we het zouden vergeten´, grinnikt hij. Ik rol mijn ogen en kijk hem aan. ´Nou´, vraag ik. ´Gewoon. Ik weet het niet, het was een opwelling en we waren dronken. Ik heb er geen spijt van´. ´Same feeling´. Ik steek mijn hand uit voor een box en hij duwt zijn vuist er tegen aan. ´Dus nu is alles normaal?', zeg ik. 'Het is nooit anders geweest', reageert hij.

'Aliii', hoor ik de moeder van Selena door het huis schreeuwen. We hangen met z`n alle bij het zwembad. Ryan vliegt zojuist over mij heen het water in en Selena, waarvan hij iets heeft afgepakt springt erachter gaan. Victoria ligt half te slapen en heeft duidelijk last van haar jetlag. Chaz en Justin proberen me samen in het water te gooien, maar ik verzet me en ben sterker dan ze gedacht hebben.
'ALi, je agency aan de telefoon'. Mijn aandacht verslapt even en ik voel hoe ze me samen optillen. 'Jongens stop. Er is telefoon voor me. Ik moet opnemen'. Voor ik het weet voel ik het koude water al om me heen. Omdat ik vergeten ben naar lucht te happen maai ik wild met mijn armen om me heen en probeer zo snel mogelijk omhoog te komen. Al proestend kom ik boven water. Ik veeg mijn haren uit mijn gezicht. 'Heel fijn dit'. Terwijl ik het zwembad uitklim komt Selena`s meoder al naar buiten. 'Sorry, ze lieten niet los', verontschuldig ik me. Ze lacht kort en ik geloof niet dat ze het een probleem vind.
'Alisha Carter'. 'Hi Alisha, we hebben goed nieuws voor je'. Ik voel hoe mijn gezicht begint te stralen. 'Oh, wat dan', vraag ik nieuwsgierig. 'Abercrombie & Fitch heeft je gekozen als nieuw model voor hun Jeans campagne'. 'Waat', gil ik opgewonden. Ik begin in het rond te dansen. 'Zo te zien ben je heel gelukkig', hoor Jaimy aan de andere kant van de lijn lachen. Jaimy is degene die al mijn modellenwerk voor me regelt. Hij doet ook dat van Victoria, maar die is er de laatste tijd een beetje mee gestopt. 'Ga jij je maar even uitleven. Ik sms je de gegevens van waar en wanneer nog wel'. Dan hangt hij op.
'Waaaaah', gil ik dan keihard. Ik trek eenn korte sprint en spring met een grote sprong een het zwembad in. Wanneer ik weer boven kom kijkt iedereen me vol verwachting aan. 'Ik word het model van de nieuwe Jeans campagne van Abercrombie', gil ik nog altijd enthousiast.
Abercrombie is altijd al een van mijn lievelingsmerken geweest en het is fantastisch dat ik nu voor ze model mag staan in een grote campagne. Blij pak ik mijn Iphone om te tweeten. Maar voordat ik dat kan doen verschijnt er al een andere tweet in mijn beeld die mijn aandacht trekt. justinbieber: Waah, @alicarter is gonna be a abercrombie model. So proud of ya girl.

Poeeh, altijd als ik begin met schrijven weet ik echt niet hoe ik het nu weer moet laten verlopen. En dan halverwege zit ik er helemaal in en als ik klaar ben staan er vaak ineens alweer 800 woorden, haha. Het is weekend! Eindelijk van school af.

Reageer (3)

  • Soleo

    ooh zo lief
    snel verder!! <3

    1 decennium geleden
  • xCarefull

    ahhhhw lieeeeeef(H)

    1 decennium geleden
  • IfYouWereGay

    wat lief!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen