Foto bij 009

jullie reacties zijn heel motiverend(H)

Harry steekt zijn sleutel in de deur en de deur gaat open. ‘’Haz, we dachten al dat je verdwenen was,’’roept Louis vrolijk als hij Harry ziet. Dan ziet Louis mij. Hij laat zijn blik over ons glijden en ziet dat we elkaars handen vast hebben. ‘’Eindelijk Haz,’’zegt Louis vrolijk. Ik kijk opzij en zie Harry blozen. Wat is het toch een schatje. We doen onze jassen uit en lopen naar binnen, nog steeds hand in hand. Ik laat mijn ogen over iedereen heen gaan die in de woonkamer zit en zie Sharon zitten. ‘’Hey guys,’’zegt Harry als we in de deuropening staan. Iedereen kijkt naar ons en ik voel mijn wangen rood worden. Harry kijkt me aan en knijpt bemoedigend in mijn hand. ‘’Aaaaaaaah,’’schreeuwt Sharon als ze ziet dat we hand in hand staan. Ze springt op en rent op me af. Ze geeft me een dikke knuffel, ‘’ik ben zo blij voor je,’’zegt ze in mijn oor. Ik kijk haar glimlachend aan. Harry trekt me mee naar de bank. Hij ploft naast Louis neer en ik wil naast Sharon gaan zitten. Maar dan trekt Harry mij op zijn schoot. Ik voel mijn wangen rood worden, maar blijf toch zitten. ‘’Aaahw, wat een schatjes,’’zegt Louis grinnikend. Harry steekt zijn tong naar hem uit en slaat zijn armen om me heen. Ik leun zachtjes tegen hem aan. Deze dag is perfect.
‘’Ik heb honger,’’zegt Niall opeens. ‘’Het zou ook eens niet,’’zegt Louis grinnikend waarop Niall zijn tong naar hem uitsteekt. We besluiten weer pizza te bestellen.
Ik kan zo wel uren blijven zitten, op Harry’s schoot, maar het is al 10 uur. ‘’Misschien moeten we maar eens naar huis toe,’’vraag ik aan Sharon. Ze knikt instemmend. ‘’Jullie mogen ook wel hier blijven slapen,’’zegt Louis meteen. ‘’Rebecca kan bij Harry in bed en Sharon bij Zayn.’’ Ik kijk vragend naar Harry die rood aanloopt. ‘’Ahw, Zayny moet blozen,’’zegt Louis plagend. Zayn kijkt zwijgend voor zich uit. Sinds we truth or dare hebben gedaan, doet Zayn heel raar. We besluiten om te blijven slapen, maar gaan wel ff naar huis om slaapkleding en wat kleding voor morgen op te halen. Als we terugkomen, zitten alleen Harry en Louis nog beneden. ‘’Ik zal je mijn kamer laten zien,’’zegt Harry en hij pakt mijn hand. Een gelukzalig gevoel trekt door me heen en ik volg hem naar boven. Louis en Sharon lopen achter ons aan. We komen aan bij Harry’s kamer en Harry doet achter me de deur dicht. Ik slik als ik zie dat Harry zijn shirt uitdoet. Ik laat mijn ogen over zijn borstkas en sixpack gaan. Harry bloost een beetje als hij ziet dat ik kijk. Snel wend ik mijn ogen af en trekt mijn slaapshirt aan. Harry slaapt alleen in een boxershort. Als we in het bed liggen, slaat Harry voorzichtig zijn arm om me heen. Ik draai me om zodat ik hem aan kan kijken. ‘’Vandaag was echt perfect,’’fluister ik terwijl ik verdwaal in zijn ogen. ‘’Net zo perfect als jij,’’antwoord Harry. Ik voel mijn wangen rood worden en druk een kus op zijn lippen. ‘’Slaaplekker,’’zeg ik. ‘’Slaaplekker beautiful.’’ Ik glimlach bij die woorden en val in een diepe, rustige slaap.
Sharon POV
Op het moment dat Louis zei dat ik met Zayn op een kamer moest slapen, werd ik zenuwachtig. Helemaal toen Zayn begon te blozen. Ik wist niet wat ervan moest denken. Nadat Rebecca en ik onze spullen hadden gehaald en Louis mij naar Zayn’s kamer had gebracht, trok ik zachtjes mijn kleren uit en verwisselde die voor mijn slaapshirt. Ik dacht dat Zayn al sliep, dus kroop zachtjes naast hem. ‘’Slaaplekker,’’zeg ik terwijl ik een kus op zijn wang druk. ‘’Slaaplekker,’’fluistert hij zachtjes terug. Zie ik nou zijn wangen rood kleuren? Ik kan het niet goed zien omdat het donker is en besluit er maar geen aandacht aan te besteden. Ik ga lekker liggen en val al snel in een diepe slaap.
Ik word wakker van een arm die om mijn middel ligt. Ik kijk voorzichtig op en zie dat Zayn zijn arm om mij heen heeft geslagen. Een glimlach trekt over mijn gezicht. Ik besluit die arm maar lekker te laten liggen, ik vond het helemaal niet erg. In tegendeel zelfs, ik vond het hartstikke fijn. Mijn gedachtes dwaalden af naar Zayn. Stel nou dat we elke ochtend zo wakker konden worden. Ik schrik op als Zayn naast me beweegt. Ik open mijn ogen en kijk in de mooiste bruine ogen die ik ooit heb gezien. Ik voel mijn wangen rood kleuren. Ik zie aan Zayn dat hij zich ongemakkelijk voelt als hij ziet waar zijn arm ligt. Snel haalt hij zijn arm weg en loopt naar de badkamer. Ik zucht, Zayn zag toch nooit wat in mij. Hij zat in de populairste boyband van de UK en ik was maar gewoon een fan. Een fan die bij hem in bed lag weliswaar, maar dat kwam omdat dit het enige vrije bed was. Ik besluit maar naar beneden te lopen om wat te ontbijten. ‘’Was het gezellig vannacht,’’grinnikt Louis terwijl hij met zijn wenkbrauwen wiebelt. Ik voel mijn wangen rood kleuren en besluit zijn opmerking maar gewoon te negeren. Ik stop een boterham in de broodrooster en wacht tot die klaar is. Ik voel een paar ogen op me gericht en kijk van wie ze zijn. Ze blijken van Zayn te zijn en als hij doorheeft dat ik kijk, kijkt hij snel weg. ‘’Zayn, we moeten praten,’’zegt Louis en trekt hem mee. Ik haal mijn schouders op en eet mijn boterham.

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen