Foto bij - 052

HI!!! SUPRISE!!
Ik heb een stukje geschreven voor jullie, maar alleen maar omdat ik me verveel:D
Dit is gewoon als verassing ,maar heel misschien als ik een x weer tijd heb komt er weer een stukje uit de ogen van Zoey.

Xx Anouk (DanceBattle)

Zoey
Ik leg mijn dagboek in mijn la, pak de sleutel en doe de la op slot. Andere mensen hoeven echt niet te lezen wat er in mijn dagboek staan. Ik loop naar deur en doe hem open. Als ik beneden bij de trap zie ik Draco staan. Ik loop naar hem toe en geef hem een kus op de wang. Hij kijkt me geschrokken aan. ‘Ik ben het maar.’ stel ik hem gerust. ‘Ik schrok gewoon.’ Terwijl hij dat zegt kijkt hij maar wat voor zich uit. ‘Wat is er?’ Hij blijft maar voor zich uit kijken. ‘DRACO! Wat is er in vredesnaam met je aan de hand?’ Ik hoor hem wat mompelen. ‘Wat?’ ‘ER IS NIKS!’ schreeuwt hij. ‘Sorry hoor.’ Mompel ik. Ik veeg snel een verdwaalde traan weg. Ik volg Draco zijn blik en schrik. Hij ziet de hele tijd naar Julia te kijken. ‘Draco waarom kijk je de hele tijd naar Julia.’ ‘Ik probeer Julia jaloers te maken door met Zoey verkering te hebben.’ Hij kijkt geschrokken op als hij door heeft wat hij net gezegd heeft. Ik kijk hem geschrokken aan en de tranen lopen over mijn wangen. ‘WAT?! Meen je dat? Dus daarom heb je met me genomen alleen maar om Julia jaloers te maken.’ ‘Nee, het was een grapje wat ik zei.’ Hij probeerde een traan van mijn wang weg vegen. ‘Natuurlijk, ik moest ze gewoon geloven toen ze zeiden dat je niet te vertrouwen was.’ Ik sla keihard tegen zijn wang aan en ik zie dat zijn wang rood begint te worden. ‘Het is over Draco. Vindt maar iemand anders om Julia jaloers mee te maken. BYE!’ Ik loop weg en veeg de tranen van mijn wangen.

Reageer (5)

  • SoBoredBlegh

    Ivette was ik ook maar ik ging "hw maken" en dat was zo saai dat ik in de geschiedenis van mn mobiel ging kikken XD

    1 decennium geleden
  • SilentTears

    verder !!!
    kuss =3

    1 decennium geleden
  • xIvette

    @SoBoredBlegh Ik dacht dat je gestopt was met lezen?

    1 decennium geleden
  • SoBoredBlegh

    Rode wang..... Waar ken ik dat toch van.... Ooowja ik weet hey weer.. gwenda sloeg arne XD btw kheb bestwel veel gemist toen ik niet meer las :o

    1 decennium geleden
  • SCORPlO

    snel verder <333333'

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen