Foto bij 015.

Nieuw deeltje, sorry een korte ik heb weinig tijd. Ook weinig inspiratie trouwens.

Wat denken jullie btw kan Harry schaatsen?XD (random question:P)

Lucy pov.
Als dezelfde jongens, als die ik zondagochtend in het X-Factor huis, zie binnenkomen in de lunchroom voel ik me meteen al ongemakkelijk. Als ze dan ook nog eens naar onze tafel toelopen en erbij aanschuiven voel ik me al helemaal niet meer op me gemak. Als ze mij zien zie ik uit mijn ooghoeken dat ze elkaar aanstoten en allemaal beginnen te grijnzen. Allemaal grijnzen ze, behalve Harry hij kijkt neutraal. Ook Olivia en Sarah grijnzen, terwijl Nicole vragend kijkt. Sarah fluistert iets wat ik niet kan verstaan in Nicole’s oor en dan begint ook zij te grijnzen. Fijn dit weer.
Als onze lunch en drinken wordt gebracht beginnen we allemaal gewoon rustig te eten. Opeens tikt Louis me aan. Ik kijk hem aan met een vragend gezicht. ‘Mag ik de lepel uit je thee even lenen?.’’Uhh, Ja hoezo?’’Let op.’ fluistert hij in mijn oor. Hij pakt de lepel uit mijn beker thee en houdt hem heel dicht bij Liam’s gezicht. Eerst heeft hij nog niets door maar zodra hij de lepel in het oog krijgt begint hij keihard te gillen. Hij klinkt net als een meisje die een spin heel dicht voor haar ogen ziet hangen. ‘Aaaah, Louis neee! Haal weg dat ding! Je weet dat ik er echt een fobie voor heb!’ gilt hij uit. Dit spoort Louis alleen maar aan om verder te gaan en hij houdt de lepel nog dichter bij Liam. Liam begint nu ook nog eens als een gek in de rondte te slaan naar de lepel. Iedereen ligt in een deuk behalve Liam. Na een paar minuutjes vind Louis het wel weer genoeg geweest en geeft mij de lepel terug. ‘Thanks dat ik die even mocht lenen.’’Nee jij bedankt, this really made my day.’ antwoord ik terug. Als we allemaal weer uitgegeten zijn kletsen we nog even na en besluiten daarna af te rekenen. De jongens staan erop dat hun afrekenen, wat ze eigenlijk wel cute maakt omdat dit geen date is ofzoiets. Daarna scheidden onze wegen weer en gaan wij door met shoppen en de jongens met weet ik veel wat ze aan het doen waren.
‘Sarah, ik ben zo blij dat ik me heb laten overhalen door jou. Dit was echt een supergezellige lunch.’ zegt Olivia als we weer aan het shoppen zijn. ‘Ja ik vond het ook gezellig, alleen wel een beetje awkward.’ stem ik in. We winkelen nog even door en na etenstijd gaan we allemaal naar ons eigen huis aangezien we morgen vroeg al bij de X-Factor studio worden verwacht. Als ik thuis aankom laat ik alles wat ik heb gekocht aan mijn moeder en zusje zien. ’s Avonds ga ik al vroeg naar bed omdat ik echt kapot ben van afgelopen nacht en het dagje winkelen.

De volgende zal weer langer zijn, dat beloof ik!(:
Me likes reactiess<3

Reageer (4)

  • unfbieber

    ff vraagje is liam echt bang voor een lepel xdd?
    want ik lees dat al vaker in story's ;$?

    1 decennium geleden
  • PleaseStay

    VERDER!!! (H)

    1 decennium geleden
  • xCarpeDiem

    aaaw Harry helemaal stil ;x
    wat schattig (:

    verderr!

    xxxxx

    1 decennium geleden
  • yriz

    Can't wait for the next part!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen