EIN_DE_LIJK!!!!!!!!!!!! I'm soooo sorry, but I'm sooooooooo inspiloos!

Je maakt het meekom-gebaar naar Millie. Ze zwemt het poortje door en jij sluit het af. Dan ren je naar het showbad. Even wachten achter de schermen, tot je wordt opgeroepen en dan ren je het decordinges op. Je wordt begroet met applaus en gejuich. Je begint te grijnzen en steekt je hand op naar Heleen. Dan ga je op je plaats bij Millie en Joost xD staan(Dat is ook een dolfijn die jij hebt getraind, hij was alleen een beetje vervelend :P Maar nu niet meer hoor! xD)
De muziek begint te spelen, en je zorgt er met behulp van gebaren voor dat Millie en Joost xD rondjes gaan draaien. Er wordt weer geklapt. Pfff, dat is nog niks. Je grijnst.
Als je bent gestopt kijk je naar Ron, een andere dolfijnentrainer, die Tuimel XD en Moniek met zijn tweeën in het bad rond laat springen.
Eindelijk is het moment aangebroken. Je loopt naar de rand, zet je af en duikt soepel in het water. Meteen wordt je omringt door het koele water. Een prettige rilling glijdt over je rug. Je beweegt je benen heen en weer en even later kom je boven. Je zwemt snel naar het midden van het bad, terwijl Joost een keertje over je heen duikt. Als je in het midden bent blijf je even hangen en een fractie van een seconde later voel je een snuit tegen je voeten. Je buigt je wat voorover en schiet met zo’n enorme snelheid door het water, dat het in je ogen spat. Je probeert ze open te houden, en knijpt ze tot spleetjes. Dat gaat redelijk. Opeens zie je de rand op je afkomen en 5 seconden later glij je het decor op, op je buik. Je remt nog net op het laatste moment af, zodat je niet tegen de muur knalt en hoort mensen opgelucht zuchten. Die weten niet dat jij dit zo’n beetje elke show doet.
Je staat op en rent naar je bakje met visjes. je gooit een paar visjes naar Millie, die jou net door het water heeft geduwd. Aduh xD
Je zit een tijdje naar de anderen te kijken, en dan mag je ein-de-lijk weer het water in. Je duikt recht naar beneden, met je voeten naar de bodem van het showbad. Een donkere schaduw zwemt onder je door en even later kom je boven water uit, met een snuit onder je voet. Maar je buigt niet naar voren, zoals vorige keer. Je gaat kaarsrecht staan, terwijl je steeds hoger gaat. Uiteindelijk raak je het water niet meer en sta je met 1 been op de snuit van Tuimel. Jullie hebben hiervoor echt uuuren moeten oefenen.
Na ongeveer 10 seconden zwemt Tuimel weg, en val je kaarsrecht in het water. Meteen komt Moniek onder je ‘hangen’ en je gaat op haar rug staan. Al ‘surfend’ schiet je het water door, uiteindelijk spring je op de kant. Applaus, applaus.
Je geeft Moniek en Tuimel een grote hoeveelheid vis en kijkt naar het laatste deel van de show, waar Joost wel een paar meter omhoog springt, een bal in de lucht losmaakt, zodat de bal op het wateroppervlak blijft liggen en een paar seconden later schiet Joost de bal met zijn staart het publiek in.
Hij wordt teruggegooid en Joost gooit hem weer het publiek in.
Hier heb ik echt niet mijn nieuwste kunstje met Millie van gepikt hoor. Dus wel.

Jaa, hij is zoooo kort!
-XxX-Mariëlle ©

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen