Sorry dat het zo lang heeft moeten duren,maar hier is hoofdstuk 6.2 (omdat ik het met jullie eens ben dat 6 een klein stukje was is dit het tweede deel van 6.) Ik vrees dat ik er wat langer over ga doen voordat ik volgende hoofdstukken ga posten, omdat ik niet veel inspiratie meer heb op OSL gebied. Sorry daarvoor! Ik beloof dit verhaal af te schrijven, maar ik weet niet of ik hierna nog met een nieuwe zal komen. Om te tijd te doden kunnen jullie altijd naar mijn profiel gaan om mijn vorige twee verhalen (nog een keer) te lezen.. Voor nu, neem een abo, druk op het groene duimpje, spam je twitter vol.. Want zoals het er nu uit ziet word dit mijn laatste OSL verhaal!

Voor vragen e.d. kunnen jullie terecht op mijn formspring, EsmeeExplosion (Esmée Hendriks), voor reacties hieronder in de reactie box of op mijn twitter account @ezmeee.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Lilrockstar

    Spannend!
    Snel verder
    x

    1 decennium geleden
  • KIaus

    WOW!
    Echt amazing. Jammer dat dit je laqatste OSL story wordt, waarschijnlijk, maar ik snap het wel. Zonder inspiratie is het lastig schrijven.
    Xjes

    1 decennium geleden
  • Hurts

    Super. Echt geweldig. Jammer dat dit wss je laatste OSL story is, want je schrijft echt goed. (:
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen