Foto bij 012

Harry met die bril(H).(H)

Rebecca POV
De volgende ochtend word ik wakker in een leeg bed. Ik loop naar beneden en tref daar Sharon aan met een glimlach van oor tot oor. ‘’En waarom zijn we zo vrolijk,’’vraag ik slaperig. ‘’Rebeccaaaa, ik moet je zoveel vertellen,’’zegt ze hieper terwijl ze op en neer springt. Ze trekt me mee naar de bank en we gaan zitten. ‘’Louis kwam gister naar me toe om te vertellen dat Zayn mij leuk vond, maar niks durfde te ondernemen. Hij vroeg of ik niet met hem kon gaan praten. Dus ben ik naar zijn kamer gegaan en hebben we gepraat.’’ ‘’En gezoend natuurlijk,’’zeg ik plagend. Sharon’s wangen kleuren rood. ‘’Hahaha, ja dus!’’ ‘’Ja, hij zoent zo goed hè.’’ Ik grinnik.
Nadat we allebei ontbeten hebben en ons hebben omgekleed lopen we naar het appartement van One Direction. Ik bel aan en bijna meteen wordt de deur opengedaan. ‘’Goodmorning beautiful,’’zegt Harry als hij mij ziet en hij geeft me een kus op mijn wang. ‘’Goodmorning.’’ Sharon loopt meteen naar binnen. ‘’Waar is Zayn,’’vraagt ze meteen. Ik moet grinniken. ‘’Die ligt nog in bed, zoals altijd. Misschien moet jij hem maar even wakker maken,’’zegt Louis knipogend. Sharon’s wangen worden rood en ze is al onderweg naar boven. Harry kijkt verbaasd van mij naar Louis. ‘’Dat legt ze zo zelf wel uit,’’zeg ik terwijl ik een kusje op zijn lippen druk. Louis maakt kusgeluidjes, waarop Harry zijn middelvinger naar hem opsteekt. Louis besluit het maar op te geven en loopt de woonkamer binnen. ‘’Je bent zo mooi. Ik heb je gemist,’’zegt Harry waarna hij zijn lippen op de mijne drukt. Gretig kus ik hem terug. ‘’Ik jou ook,’’fluister ik tegen zijn lippen. ‘’Blijven jullie hier elkaar opeten of komen jullie de woonkamer in,’’vraagt Louis plagend als we al 10 minuten op de gang staan. ‘’We komen zo,’’antwoord Harry wat een bulderend gelach van Louis oplevert. ‘’Niet op die manier sukkel,’’zucht Harry als hij snapt waarom Louis zo hard lacht. Ik schiet in de lach, wat zijn het toch een stel rare jongens. ‘’Zullen we dan maar naar binnen gaan,’’vraagt Harry. Ik knik en pak zijn hand. Ik plof op Harry’s schoot neer waarop Harry zijn armen om mijn middel slaat.
Sharon POV
Ik laat me geen twee keer zeggen dat ik Zayn maar wakker moet maken. Ik loop naar zijn kamer en klop op de deur wat natuurlijk geen antwoord oplevert. Ik besluit maar gewoon naar binnen te lopen. Daar ligt Zayn nog half in coma. Ik ga naast hem zitten en laat mijn ogen over hem heen gaan. Ik voel de vlinders in mijn buik hevig tekeergaan. ‘’Hey beautiful, word je wakker,’’vraag ik zachtjes waarbij ik hem een kus op zijn wang druk. ‘’Zo wil ik elke ochtend wel wakker gemaakt worden,’’zegt hij na een tijdje. Ik glimlach. Hij trekt me naar hem toe en geeft een kus op mijn lippen. Gretig kus ik terug. Hij gaat rechtop zitten en kijkt me met een serieuze blik aan. ‘’Wil je mijn vriendinnetje zijn,’’vraagt hij lief. ‘’Tuurlijk wil ik dat, niets liever.’’ Hij trekt me weer naar zich toe en ik druk mijn lippen op de zijne.
‘’Zullen we maar naar beneden gaan,’’vraag ik naar een tijdje. Ik blijf natuurlijk liever hier zitten met hem, maar we zullen toch een keer naar beneden moeten. ‘’Ja, is goed,’’antwoord hij waarop hij het bed uitstapt. Hij heeft alleen een boxershort aan en ik laat mijn ogen over zijn heerlijke lijf gaan. ‘’Wow,’’fluister ik waarop Zayn begint te blozen. Als hij een shirt en joggingbroek heeft aangetrokken, lopen we naar beneden. Hand in hand.
Rebecca POV
Zo zitten we een tijdje totdat Sharon en Zayn binnen komen. Hand in hand. ‘’Eindelijk,’’zegt Liam als hij ze opmerkt. Harry steekt alleen maar zijn duim op en Niall snapt er natuurlijk weer niks van. ‘’Ik wist helemaal niet dat jullie elkaar leuk vonden,’’zegt Niall verbaasd. ‘’Tuurlijk niet Niall, jij bent altijd een beetje traag van begrip hè,’’zegt Louis grinnikend wat hem een kussen tegen zijn hoofd oplevert. ‘’Hey,’’zegt hij verontwaardigd en springt boven op Niall. Zayn komt naast ons zitten en trekt Sharon op zijn schoot. ‘’Ik ben echt blij voor jullie,’’zeg ik. ‘’Ik ben ook heel blij dat ik zo’n mooi meisje de mijne mag noemen,’’zegt Zayn waarop hij Sharon nog wat dichter naar zich toetrekt.

Reageer (2)

  • 1Dancer

    HAHAHAHA Niall is zooooooooooo cute <33

    1 decennium geleden
  • lukesunicorn

    SNEL VERDER!!!!!!!!! (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen