Foto bij 48. Arms of dazzling gold

It's like we just can't help ourselves
'Cause we don't know how to back down
We were called out to the streets
We were called in to the towns

And how the heavens, they opened up
Like arms of dazzling gold
With our rain washed histories
Well they do not need to be told

/b]Snow Patrol - Called out in the dark[b

~ Cornelius Fudge ~

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Revius

    Jeej geweldige foto xD Oke het hoofdstuk is weeral, ik blijf het maar zeggen, apart en daar ben ik ook blij om. Het is niet zoals meerdere verhalen op deze site waar geen apartheid, maar veel dezelfde elementen terug te vinden zijn.
    Enfin inhoudelijk: Ben benieuwd hoe Emily zal reageren als ze echt achter de waarheid komt, oftewel benieuwd naar het volgende hoofdstuk. Alweer een geweldig hoofdstuk ^^

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Schrodingers cat! Serieus, dat was het eerste wat in me op komt. Je kent Schrodingers cat toch? Je steekt een kat in een doos en tot dat je de doos opent is de kat zowel levend als dood. Je weet pas welke van de twee het is als je de doos opent ^^ Serieus, Pauls zin(nen) over Helena deden me daar aan denken (:
    Ik vind dit echt een goed verhaal het is origineel, iets wat we niet altijd meer tegen komen op Q. Het is eens een heel ander verhaal (: Echt super goed!

    1 decennium geleden
  • Doortjez

    Kijk die kop van hem dan ook hè, bovenaan. Daar wil je toch gewoon op slaan? :P en een beetje Viktor de schuld geven..

    1 decennium geleden
  • Carcass

    Ah fuckedy Emily, geloof die Droebel niet! asdfghjkl. die minister is so dumb. I wanna smack him. In the face, with a chair.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen