Foto bij 016.

sorry dat ik gister niets heb geplaatst. Maar mijn vader was jarig en ik heb een beetje een vaag weekend achter de rug. Deze vind ik zelf ook beetje slecht door tijd- en ispiratie-gebrek.
but still enjoy!

Ik word wakker van een irritant piepend geluid in mijn kamer. In eerste instantie merk ik niet dat het mijn wekker is, totdat als ik iets wakkerder ben het doorheb. Snel sla ik hem uit om van dat irritante gepiep af te komen. Als ik mijn gordijnen open zie ik dat het nog donker is. Maar ja welke gek staat dan ook om half 7 ’s ochtends op in deze tijd van het jaar? Ik sleep mezelf naar de badkamer, want hopelijk ben ik na een douche iets wakkerder.
Een half uur later stap ik weer onder de douche vandaan. Ik kleed me aan in een van mijn dansoufits en neem in mijn sporttas normale kleding mee. Dan loop ik naar beneden om te ontbijten. Als ik beneden kom zit mijn moeder al met een kop koffie beneden. Oja, zij moet natuurlijk om 8 uur weer naar haar werk gaan. Ik pak de melk uit de koelkast en de muesli. Half slapend eet ik mijn ontbijt op. Vroeg opstaan is echt niets voor mij. Aangezien ik geen zin heb om mijn lunch te maken stop ik mijn portemonnee ook in mijn tas. Ik koop wel een lekker broodje als lunch. Daarna doe ik nog snel mijn half natte haar in losse knot en loop dan de voordeur uit richting de bushalte. Als ik daar aankom staat Olivia ook al te wachten op de bus. Ze ziet er al net zo wakker uit.
‘Morgen meis, zo te zien ben jij ook nog niet echt wakker.’’Nee, niet echt. Oh god Lucy, hoe ga ik vandaag overleven ik ben zo moe.’ Olivia heeft een van haar nieuwe dansoutfits aan die ze gister gekocht heeft. ‘I don’t know. Ik ben bang dat ik straks in die danszaal is slaap val man.’ antwoord ik terwijl ik moet gapen. Halverwege stapt ook Sarah bij ons in de bus in. Zij ziet er, zover mogelijk, nog vermoeider uit. Met zijn drieën komen we uiteindelijk iets voor achten aan bij de X-Factor studio. Zo snel als dat we kunnen rennen we naar de oefenruimte waar we verwacht worden om acht uur. Uiteindelijk komen we iets na achten binnen in de oefenruimte. ‘Willen de dames zo vrij te zijn om de volgende keer wel om tijd te zijn zodat ik niet alles nog een keer moet vertellen.’ zegt Christopher zodra we binnen komen lopen. We knikken alle drie haastig en gaan dan bij de rest van de dansers staan. ‘Zoals ik net al vertelde hangen er op de spiegels lijsten met nummers waarbij dansers worden gebruikt en de namen voor de daarvoor uitgekozen dansers. Verder staan er ook nog bij wanneer je dan voor welke dans wordt verwacht om te oefenen. Jullie kunnen gaan kijken en dan door naar waar je wordt verwacht of wachten tot je moet gaan oefenen. Succes.’ En nadat hij dat gezegd heeft loopt hij de kamer uit. Iedereen rent meteen naar de spiegels om te kijken voor welke dansen ze zijn gevraagd. Ik, Sarah en Olivia wachten nog even en als iedereen weer een beetje voor de spiegels weg is gaan wij ook kijken. Als we de lijsten zien, zien we dat er deze week jammer genoeg maar drie nummers met dans hebben waarin wij meisjes een kans krijgen. De eerste van de drie nummers is Just Dance door Nicolo Festa, we zien alle drie onze namen op die lijst en blij knuffelen we elkaar. Bij het tweede nummer dat door Diva Fever wordt gedaan zien Olivia en ik wel onze namen op de lijst. Alleen Sarah niet. Ze baalt maar wij zijn wel blij. Wat ik van Diva Fever had gezien leken die gasten me nogal gestoord op een leuke manier. Als ik zie dat Wagner het derde nummer met dans is hoop ik eigenlijk niet dat ik op de lijst sta. Ik vind hem echt zo’n vies oud mannetje. Er staan maar vier namen op de lijst. ‘Lucy! Jou naam staat er tussen.’ roept Sarah vrolijk. Aan de ene kant ben ik blij, ik mag met alle dansen deze week meedoen. Maar aan de andere kant, de dans voor Wagners nummer zal wel zo’n vies dansje worden met zo’n oude man. Ehh, nee dankje. Daarna kijken we nog naar de oefentijden. Mijn week zit dus echt volgepland. Voor het voor het oefenen van Just Dance worden we al over een kwartier verwacht.
Na een uur oefenen is het wel duidelijk hoe de choreografie voor Just Dance gaat worden. Het is een leuke en vooral niet al te moeilijke choreografie dus dat is wel lekker meegenomen. In de pauze pak ik mijn mobiel om te kijken ik nog iets van iemand heb gehad. Ik zie een sms’je van een vreemd nummer. Ergens trekt het wel mijn nieuwsgierigheid en ik besluit het te openen. Zin om een keer iets af te spreken als we beide vrij zijn van X-Factor? X Harry. Lees ik als ik het sms’je open. Hoe kom hij aan mijn nummer? En belangrijker, wat moet ik antwoorden? Ik laat het sms’je aan Olivia en Sarah zien. ‘Zeg gewoon ja, een keertje afspreken kan geen kwaad. Als het niet leuk is kan je daarna altijd nog niet meer verder afspreken.’ zegt Sarah nadat ze het heeft gelezen. ‘Ja inderdaad, en als het wel leuk is wie weet spreek je dan nog wel vaker af.’ Zegt Olivia met een knipoog. Eigenlijk hebben ze beide wel gelijk. Jahoor(:, is goed zeg maar wanneer? Xx antwoord ik.


morgen een nieuw deeltje, maybe zelfs 2 ligt eraan hoeveel huiswerk ik krijg:P

Oja zouden jullie De Story van Swagtacular willen lezen. Ze heeft niet veel lezers en ondanks de 2 delen tot nu toe vind ik het een leuke story als je van bromance houdt haha ;D
http://www.quizlet.nl/stories/66036/poison--zarry/


Reacties;D

Reageer (1)

  • PleaseStay

    Me likey!
    Mag ik wel een tip geven? Misschien moet je leestekens beter gebruiken... -a-
    VERDER...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen