Lady Gaga is vergiftigd

Lady Gaga word wakker met een uitzicht op een dak van speculaas koekjes. Katy Perry roept: "Mijn oven is al verwarmd!". Lady Gaga schrikt, opeens krijgt ze vreselijke buikpijn. Ze wilt opstaan maar ze komt niet omhoog. Het voelt alsof haar buik opgezogen word. Alles draait rondjes en Katy Perry komt dit keer zonder make-up aanlopen. Lady Gaga schrikt zich te pletter wat is Katy Perry lelijk zonder make-up! Katy Perry heeft een watje met make-up remover. Lady Gaga schreeuwt: "Nee ik zie er niet uit zonder make-up!". Katy Perry lacht gemeen en je ziet een stel verrotten tanden onder haar lippen tevoorschijn komen.

Lady Gaga begint te gillen en het watje komt steeds dichterbij. Katy Perry smeert met het watje op haar gezicht en halt het watje weg. Ze kijkt verbaasd van Lady Gaga's gezicht tot het watje en weer terug. "Je make-up gaat er niet af!" zegt Katy Perry boos. Lady Gaga zucht opgelucht.

Katy Perry loopt terug en laat het watje vallen. Lady Gaga ziet aan de muur een flesje hangen *anti-vergiftiging medicijn* staat erop. Lady Gaga gaat tijgerend naar de muur. Als ze er eenmaal is hoort ze getik van Katy Perry's hakken. Lady Gaga gaat met haar arm omhoog en pakt het flesje. Maar Katy Perry is al aan het toekijken hoe ze het flesje pakt. Lady Gaga opent het flesje en drinkt het op. Katy Perry gilt: "NEEEEEE" dan stort ze in en een plasje met Katy Perry spul blijft over...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen