Foto bij *09*

I (H) Your Reply's!
ps. morgen maar 4 uur les en vrijdag maar 3, jeeej (!)

Mijn vingers glijden langs zijn wang via zijn nek over zijn sixpack en blijven bij zijn navel hangen. Ik richt mijn gezicht op en kijk recht in de groenbruine ogen van Harry. Ik buig me voorover en druk een kus op zijn lippen, waarbij ik al snel gretig zijn tong over mijn lippen voel likken. Ik open mijn mond en laat zijn zachte tong een spelletje met de mijne spelen. Zijn tong glijdt via mijn nek naar mijn blote tepel, waar hij zachtjes op begint te sabbelen. Ik leg mijn vinger onder zijn kin en laat hem me aankijken. 'Je bent mooi', fluistert Harry. Een verlegen glimlach laat mijn mondhoeken omhoog krullen. Ik druk een kusje op zijn lippen en leg mijn hoofd op zijn blote borstkas. Langzaam teken ik verschillende figuurtjes op zijn borstkas. Mijn ogen glijden de kamer rond. Overal liggen kledingsstukken van ons. Het is eigenlijk voor het eerst dat ik zo'n wilde sekspartij heb gehad. Ik heb dan ook nog zulke gevoelens bij iemand gehad. Toch ben ik nog steeds van plan om na de storm te vertrekken...
'Harry? Yara?' Klink het vanaf beneden. Geschrokken kijken Harry en ik elkaar aan. We springen uit bed en beginnen in het rond te zoeken. Als we beide onze ondergoed aanhebben, roep ik 'shirt', waarna we elkaars shirt naar elkaar gooien. Snel trekken we hem aan. 'Broek', zegt Harry en hij gooit mijn broek. Zo gooien we elkaars kleden stukken naar elkaar en kleden onszelf snel aan. Ik laat me net op bed vallen als Louis de deur opendoet. 'Hebben jullie elkaar nog niet vermoord?' Vraagt hij. Ik schud liefjes mijn hoofd en kijk hem met een kleine glimlach aan. Louis vernauwt zijn ogen en kijkt van Harry naar mij. 'Wat?' Vraag ik als hij blijft kijken. 'Liam, kom eens!' Roept Louis dan. 'Wat is er nou?' Valt Harry me bij. Liam komt naast Louis staan. 'Zie jij iets aan die twee?' Vraagt Louis aan Liam. Liam bekijkt ons beide aandachtig aan. 'Het is weer goed?' Gokt Liam. Louis trekt zijn wenkbrauwen naar hem op. 'Volgens mij is wel meer dan goed', zegt Louis en hij wiebelt met zijn wenkbrauwen. Ik voel het bloed naar mijn wangen trekken, net als bij Harry, zie ik vanuit mijn ooghoeken. 'Goh, dat gaan nog leuke dagen worden dan', zegt Liam sarcastisch. 'Dit was alleen maar een second night stand', zeg ik. Harry knikt bevestigend met een grote grijns. 'Dan volgt er zeker ook nog een third night stand?' Vraagt Louis. Harry en ik elkaar aan en halen dan onschuldig onze schouders op. 'Ik weet iets', zegt Liam. 'Wij ook', zeggen Zayn en Niall, die blijkbaar vanachter de deur ons hebben staan afluisteren. 'Zolang er storm is geen seks', roepen de vier jongens in koor. 'Wat is dat nou weer?' Roep ik uit. 'What the fuck', zegt Harry alleen. 'Nee, geen fuck voor jou deze dagen', zegt Zayn op kinderlijke toon. 'En waarom zouden wij ons daaraan houden?' Vraag ik. 'Niet dat we nog een keer seks zullen hebben, want het is een second night stand', mompel ik er bijdehand achteraan. 'Omdat wij ook een leuke week willen hebben en jij onze gast bent', zegt Zayn. Ik kijk hem met een pruillipje aan, maar vastbesloten slaat hij zijn armen over elkaar heen. Niall, Liam en Louis volgen zijn voorbeeld. 'Mij maakt het niet uit. Ik was toch al niet van plan om er een third time van te maken', probeer ik nonchalant te zijn. Harry kijkt me lichtelijk verbaasd aan. 'Ik ook niet', liegt hij dan glashard. 'Mooi zo', zegt Louis met een grijns. 'Trouwens, wees zuinig met het eten en drinken, want als het op is, hebben we een probleem', voegt Liam er nog aan toe, voordat de jongens weer weggaan.
'Dus jij wilde geen third time?' Vraagt Harry quasi verbaasd. 'Nee', zeg ik vastberaden. Een van zijn wenkbrauwen schiet omhoog en daarna weer naar beneden, waardoor er een gelach over mijn lippen rolt. Harry doet de deur van de kamer dicht en komt voor me staan. Hij plaats zijn handen onder mijn shirt en laat ze langzaam naar boven glijden, waardoor er kippenvel over mijn armen ontstaat. Hij komt bij mijn borsten aan en begint ze zachtjes te kneden. Hij buigt zich voorover en drukt zachte kusjes in mijn nek. 'Dus jij zou geen third time willen?' Vraagt hij. 'Nee', probeer ik te zeggen, maar mijn stem is niet meer dan een hese fluistering. 'Wat zei je?' Vraagt hij geamuseerd. Ik kijk hem recht in de ogen en druk mijn lippen op de zijne. 'Jawel, natuurlijk wel', zeg ik hees tussen de kus door. Een grijns siert zijn gezicht als hij ziet hoe ik voor hem gevallen ben, hard gevallen ben. Ik sla mijn benen rond zijn heup en verstrengel mijn vingers in zijn zachte bruine krulletjes. Mijn tong vindt zijn weg in zijn mond en al snel zitten we weer in een innige kus verstrengeld.
'Uhmm', kucht er iemand bij de deur. Verschrikt kijken Harry en ik om naar de open deur. Zayn heeft zijn armen over elkaar geslagen en kijkt me opgetrokken wenkbrauwen ons streng aan. 'Wat hadden we gezegd?' Vraagt hij. 'Geen seks', zegt Harry. 'Dit is geen seks', maak ik zijn zin af. 'Niets', zegt Zayn streng. Ik ga weer op mijn eigen benen staan en laat Harry helemaal los. 'Dan niet', zeg ik nonchalant. Ik loop langs Zayn naar beneden en laat me naast Niall op de bank vallen. Niet wetend dat het een paar lange dagen zouden worden, een paar lange koude dagen om precies te zijn. Dagen die voor problemen zorgen, twijfels en kilte gingen zorgen.

Reageer (13)

  • VeerleClifford

    hahaa, kom niet meer bij, dit is echt hillarishxDxDxDxDxDxDxDxDxD

    1 decennium geleden
  • xEskimoKiss

    What the fuck? Nee geen fuck voor jullie! Haha geniaal xD

    1 decennium geleden
  • diinneee

    verderverderverderverderverder! (:

    1 decennium geleden
  • BoogyBear

    Snel weer verder ben egt benieuwd naar de rest
    vind het egt nog steeds awesome dat de hoofdpersoon ook yara heet net als ik jee *fangirling* hihi
    xxxxx

    1 decennium geleden
  • HeartbeatX

    hahahaha, ik ben het helemaal eens met heybeaudine,

    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen