Liam-
‘Hey, jongens. Daar is Zayn!’ Zeg ik. Ik ren naar buiten. ‘Hey Zayn!’ Roep ik blij. Maar dan zie ik dat hij huilt. ‘Wat is er makker?’ Vraag ik bezorgd. Zayn kijkt me aan. ‘Ik leg het zo wel uit.’ Zegt hij verdrietig. We lopen naar binnen. Zayn pakt zijn aansteker en pakje sigaretten en hij steekt een sigaret op. Ik sla behulpzaam mij arm om hem heen. Hij huilt weer. ‘Wat is er Zayn?’ Vraagt Harry. Zayn gaat op de bank zitten en hij staart al rokend voor zich uit.
Na een paar minuten merk ik dat Zayn het niet tegen iedereen wil vertellen. Ofja, het lijkt of hij er moeite mee heeft. Ik zeg tegen Louis, Harry en Niall dat ze even weg moeten gaan. Ze lopen de kamer uit en gaan naar Zayn’s slaapkamer. ‘Wat is er gebeurd Zayn? Je weet toch dat je me alles kan vertellen.’ Zeg ik. ‘Olivia. Ze is..’ Hij kan niet verder gaan. ‘Het komt goed, jongen.’ ‘Lucht je hart, het is goed om er over te praten.’ Zeg ik en ik geef Zayn een knuffel. ‘Ze is vreemdgegaan met Dean.’ Zegt hij. Ik omhels hem. ‘Ze is je niet waard. Het is even moeilijk maar het komt echt wel goed!’ Zeg ik. ‘En ik weet dat het je eerste vriendin was, maar dit hoort ook bij liefde en ooit vind je iemand die je verdiend en dat is niet Olivia.’ Ga ik verder. Zayn knikt begrijpend. Ik omhels hem nog een keer. ‘Bedankt.’ Zegt Zayn. ‘Ik ben echt heel blij dat ik jou heb! ’ Zegt hij. Ik glimlach en bedank hem. ‘Wil jij het aan de rest vertellen?’ Vraagt Zayn. ‘Natuurlijk.’ Zeg ik en ik loop naar Zayn’s slaapkamer. Daar leg ik alles aan de jongens uit.

Als we uitgepraat zijn lopen we naar beneden, naar Zayn toe. ‘Kunnen jullie alsjeblieft vrolijk doen?’ Vraagt Zayn als hij onze bezorgde gezichten ziet. ‘Ik wil er niet meer over praten!’ Zegt hij. ‘Ok, Zayn.’ Zeg ik. ‘We hebben bedacht om 4 landen uit te kiezen. Ik kies niet mee. Louis, Niall en Harry hebben al gekozen.’ Ga ik door. Zayn zegt: ‘Wat hebben zij dan gekozen?’ ‘Louis: Zweden, Niall: Duitsland, Harry: Italië’ Zeg ik. Iedereen lacht weer. ‘Wat wil jij, Zayn?’ Vraagt Harry dan. ‘Uhmm…’ Zegt Zayn. ‘Ik wil wel naar Nederland!’ ‘Goede keuze’ Zegt Louis blij. ‘Oké’ Zeg ik. ‘Als ze de punten halen gaan we dus naar Zweden, Italië, Duitsland en Nederland?’ De jongens knikken. ‘Mooi, dat is dan geregeld.’ Zeg ik blij.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen