Harry-
‘Kennen jullie de tekst?’ Vraag ik. Honderden meiden gillen keihard. Ik glimlach. Niall speelt de akkoorden op zijn gitaar en samen zingen we het refrein van What Makes You Beautiful. Tijdens Zayn’s uithalen kijk ik even naar links. Daar valt mijn oog op het mooiste meisje ooit. Ik vergeet bijna door te zingen.
‘Ze moet toch komen om haar foto te laten signeren!’ Zeg ik gestrest tegen Louis als ik het meisje nog steeds niet voorbij heb zien komen. ‘Rustig maar! Ze komt heus nog wel hoor!’ Antwoord Louis half lachend. Ik bedenk me wat ik tegen haar ga zeggen. Mijn gedachte wordt weggeduwd door iemand die tegen Louis zegt: ‘Kan je alsjeblieft ik hou van Nina zeggen?’ Louis zegt het. Het meisje loopt door. ‘Ik hou ook van Nina!’ Zeg ik in haar camera en ik lach. Dan zie ik haar. Het mooiste meisje ooit. Ze staat bijna voor me. ‘Nu moet ik iets zeggen’ denk ik als ze voor me staat. ‘Hi babe, hoe..’ Begin ik, maar Steve duwt haar al weg. ‘Steve!’ Roep ik kwaad. ‘Ik wilde vragen hoe ze heette.’ ‘Sorry.’ Zegt Steve. ‘Kan je dit op een of andere manier aan haar geven?’ Vraag ik en ik gaf hem een papiertje met daarop: ‘Call me! Xx Harry 0426537811’ Steve zucht. ‘Ik zal het proberen!’ Zegt Steve dan maar. Mijn humeur is weer helemaal goed.


Hij-
Ik steek mij hand omhoog. Onzeker kijkt ze ernaar. ‘High Five!’ Zeg ik blij. Zachtjes slaat ze haar hand tegen de mijne. Ik glimlach naar haar. Ik zie haar rood worden en ik zie dat ze me leuk vind. Ookal staat ze nu bij Louis, ze kijkt nog steeds naar mij. Als ze voorbij Harry is gegaan, rent ze gillend het trapje af. Ze schreeuwt iets naar haar vriendin. Het is een andere taal. ‘Oh my gosh! Awesome!’ zegt de vriendin even hyper terug. Ook vertelt zij blij haar verhaal en ik leg mijn aandacht weer bij het signeren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen