Olga

Onzeker kijk ik naar Zayn’s hand. Ik weet niet echt wat ik moet doen. ‘High Five’ zegt hij dan. Zachtjes sla ik mijn hand tegen de zijne. Hij glimlacht naar me. Vanbinnen barst ik uit elkaar. Ik probeer rustig te blijven. Ik kan mijn ogen niet van Zayn afhouden.
Als ik voorbij Harry ben, ren ik gillend het trapje af naar Sarah toe. ‘Ik heb hem aangeraakt!’ gil ik hyper. ‘Oh my gosh! Awesome!’ Krijg ik als antwoord. Dan doet Sarah haar verhaal. Als ik voor de laatste keer naar Zayn kijk, lijkt het net alsof ik hem net weg zie kijken.


Harry

‘Als jullie door deze deur lopen, zien jullie de meiden staan.’ Zegt Steve tegen ons. ‘Harry, niet teveel hopen!’ Zegt Louis lachend tegen me als ik sta te springen. We lopen de deur uit en we zien superveel meisjes gillend tegen hekken aan staan. Niall lacht en vrolijk zwaait hij naar de meiden. Iedereen gilt. De herrie begint pas echt als één meisje ‘Louis!’ Roept. Iedereen roept nu onze namen. Ik vraag me af of het meisje nu ook een naam roept.
Ik kijk rond in de hoop haar te zien. Maar uit al de meisjes is er niet één die ook maar een klein beetje op haar lijkt. Ik geef de hoop op en zucht. Louis slaat een arm om me heen. ‘Het komt wel goed!’ Zegt hij behulpzaam. ‘Larry! Larry! Larry!’ Horen we nu keihard uit de meiden komen. ‘Hallo iedereen!’ Roept Louis zo hard als hij kan. Iedereen gilt nog harder. Snel lopen we naar binnen. ‘Heb je dat briefje nog aan haar gegeven?’ Vraag ik aan Steve. ‘Ja.’ Zegt hij tot mijn verbazing. Meteen word ik superblij.


Hij

‘Aan welke kant zou ze staan?’ Vraag ik wanhopig. ‘Wie?’ Vraagt Louis geïrriteerd terug. ‘Dat kleine meisje.’ Zeg ik. ‘Oh, je bedoelt Olga.’ Hoor ik achter me van Charlotte. ‘Hoe weet jij dat?’ Vraag ik opgewonden. ‘Kijk nou maar gewoon.’ Zegt Niall. Ik kijk naar links en zet de camera die kant op. Dan zie ik haar. Opeens heb ik echt een hekel aan die geblindeerde ramen! Ik kijk in haar ogen maar ze kijkt niet terug. Ze kijkt naar Louis die naast me zit. Ze gilt. Ik lach. Ze filmt alles met haar Blackberry. Niet dat het veel nut heeft want door haar gespring beweegt de telefoon steeds op en neer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen