Hij

‘Kunnen jullie achter de PIN-code van iemand komen?’ Vraag ik aan de directeur van een blackberry bedrijf. Zonder me aan te kijken antwoord hij: ‘Nee.’ Ik zucht. Dan kijkt hij op. ‘Maar jij bent Zayn Malik van One Direction!’ Ineens is hij blij. ‘Ja.’ Zeg ik net zo blij. ‘Hoe heet deze persoon?’ Zegt de man. Ik geef hem haar naam en woonplaats. Hij geeft me haar nummer en PIN-code. ‘Bedankt!’ Zeg ik opgewonden en ik loop weg.


Olga


Wow! 2 e-mails, 1 sms en 1 ping-bericht. Dat gaat goed in 5 minuten. Ik lach. Ik begin met mijn sms. ‘Hey! I’ve invited you for ping. Please anwer. Xx Zayn Malik. It’s really me!’ ‘Ja, vast!’ Zeg ik in mijn gedachten. Ik ga naar ping. Daar zie ik dat iemand me wil toevoegen. Dat is vast een gestoorde pedo ofzo. Denk ik in mezelf. Maar dan zie ik mij e-mails. ‘@zaynmalik is now following you on twitter.’ Ik gil. Ik open de volgende e-mail. ‘@zaynmalik sent you a Direct Message on twitter: Hey please read your sms!’ Meteen accepter ik de ping-uitnodiging. ‘Hey, Zayn. Is this really you?’ Type ik. ‘Yes, it is me, my dear!’ Krijg ik bijna meteen terug. Ik schreeuw het uit. Door mijn hyperheid kom ik met mijn hoofd tegen de muur aan. Dan word alles zwart.


Juultje

‘Hallo, met Olga!’ Hoor ik aan de andere kant van de telefoon. ‘Heey, met Juultje!’ Zeg ik. ‘Ik vind net in mijn broek een briefje met:’Call me! It’s really me! Xx Harry. 0426537811’ wat moet ik hiermee doen?’ Aan de andere kant van de lijn hoor ik Olga gillen. ‘Bel hem! Heel snel! Zayn heeft mij ook gebeld enzo dus…’ Ik hang op. Meteen bel ik 0426537811. De telefoon gaat 2 keer over. Dan hoor ik een slaperige stem. ‘Hi, it’s Harry. Who are you?’ Ik kan het niet geloven maar ik blijf rustig. ‘Hi, Juultje here! I found your phonenumber in my jeans?’ Ik lach. ‘Really? I thought you would never call!’ Zegt Harry. ‘I think you are really beautiful! Where do you live?’ ‘In Bergeijk in Holland’ Zeg ik terug. ‘I’m coming to Holland to visit you!’ Dan hangt hij op. Verstijfd luister ik naar de piepjes van de telefoon.

Reageer (1)

  • alvaya

    snel verder! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen