Foto bij Part 49.

Rose Watkins.
Met mijn tassen en alles wat ik voor de rest nodig had om een beetje vol te kunnen houden in het One Direction's appartement, stond ik voor de deur. Ik had mijn iPhone in mijn handen en probeerde te smsen naar Kim, dat ze de deur open moest doen, aangezien Niall vanmiddag pas een sleutel voor me zou laten maken. Het was een week later sinds hij had gevraagd of ik bij hem wilde komen wonen en ik had het meteen bij mijn moeder neergelegd. Ze vond het geen probleem. Aangezien ik toch vakantie zou hebben tot September. Zij zelf was van plan om samen te gaan wonen met haar vriend in ons huis en was dus redelijk veel geld aan het uitgeven aan een nieuw uiterlijk voor het huis Ik zou voor vier maanden fulltime gaan werken bij Nando's, aangezien Niall toch bijna elke dag weg was.
'ROOOOSIE!' De deur werd opengetrokken en Kim keek me lachend aan. 'Ik ga je even helpen met je tassen en dan moet ik echt door naar school! Ik ben zo blij dat je hier gewoon blijft!'
Ik stopte mijn iPhone weg en pakte een paar tassen voor ik die naar binnen tilde. Ik had behoorlijk veel mee genomen en ik betwijfelde of Niall wel ruimte had in zijn kamer, voor al mijn troep. Kim leek ook even verbaasd over de hoeveelheid tassen, maar begon toen te vertellen dat ze praktisch net zo veel spullen mee had genomen toen Liam haar had gevraagd te komen wonen bij hem. Ik wandelde vrijwel rechtstreeks naar zijn kamer en toen ik de deur opengooide, zag ik dat hij had opgeruimd. Ook stond zijn grote kledingkast open en zag ik de hoeveelheid lege planken. 'Awh, hij was zo blij he. Toen je hem belde om te vertellen dat je hem ging stalken voor de komende maanden. Je had hem moeten zien.'
ik glimlachte even en liet de tassen uit mijn handen vallen. Hij had ook een briefje op het bed neergelegd en ik was redelijk nieuwsgierig om te lezen. Kim keek even op haar horloge.
'Oh! Time for me to go. Red je het met de laatste tassen? Ik heb gister boodschappen gedaan met Louis, dus ik neem aan dat de koelkasten en overige kasten nog altijd redelijk gevuld zijn, maar met meneer eten weet je het nooit natuurlijk! Als er iets is, mijn telefoon en die van de jongens staan aan. Dan ga ik nu, ik ben vanavond niet thuis, Liam heeft een verrassing voor me. Anyways. Ik ben zo happy!'
Ze verliet al babbelend de kamer en ik wandelde achter haar aan om de laatste tassen te halen. Zodra we buiten waren, zwaaide ze nog even en liet ze me toen achter in het appartement. Dag 1 en ik was al alleen. Niall had het gezegd, maar ik wou zo snel mogelijk bij hem wonen. Anders had ik nog vier dagen moeten wachten. Ik wandelde weer naar binnen en sloot de deur. Nieuwsgierig naar het briefje, liep ik terug naar de kamer, liet ik de tassen vallen en plofte ik neer op het bed. “Liefje, i'm sorry i'm not here at the moment, maar ik ben vanavond vroeg terug. Ik heb ook wat planken voor je leeg gemaakt en de kamer opgeruimd. Are you proud?” ik lachtte even om de smiley die hij erachter had gezet en ik las verder. “I love you, more than anything in this world!
ik glimlachte, legde het briefje weg en begon met mijn tassen uit te pakken. Het zou nog wel even duren voor de jongens, en vooral Niall, terug zouden komen en ik had toch niks te doen..


waarom verlies ik abo's? Schrijf ik niet goed genoeg?!

Reageer (21)

  • 1Der

    meer schrijven:D:D

    1 decennium geleden
  • MalikMayniac

    waarom zouden mensen hun abo verwijderen? deze story is AMAZAYN!

    1 decennium geleden
  • Publisher

    Mensen zijn gewoon stom! Klaar.
    Daarnaast ga ik nu verder met de volgende, ben veel te benieuwd om een normale reactie neer te zetten.

    1 decennium geleden
  • MCourtois

    Awwh (:

    1 decennium geleden
  • IfUSeekDemi

    Wtf wie wilt hier nou zijn abo verwijderen? Dit is een van de beste verhalen op Q :D
    Maar misschien zijn er een paar mensen die je verhaal wel hebben geabo't, maar nog niet gelezen (heb ik ook wel eens :$) En dan heb ik eigenlijk helemaaaal geen tijd meer om dat verhaal nog helemaal te gaan lezen :/ dus verwijder ik mn abo.
    MAAR HIERBIJ ZOU IK DAT NOOIT DOEN O.o
    serieus.
    :3 dit is een vetmooi verhaal <3
    xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen