Oktober – 2011

Haar bruine haren bewogen op en neer langs haar gezicht. Het maakte haar niets uit dat haar kapsel daardoor geruïnneerd werd. Het enige wat ze wou was op het einde van de kamer raken en liefst nog zo snel mogelijk. Een glimlach verscheen op haar gezicht toen ze een paar armen rond zich voelde en toen ze zijn geur kon op snuiven. De blonde jongen sloeg zijn armen strak rond haar heen, ze hadden beide geen idee gehad hoe zwaar het zou zijn om elkaar drie weken te missen. Niall had geen idee hoe hij aan Olivia moest vertellen dat ze elkaar voor minstens anderhalve maand niet zouden zien.
      “Ik heb je gemist” haar woorden waren niet luid, enkel Niall verstond ze.
      “Ik jou ook” hij drukte haar nog iets harder tegen zich aan waarna hij haar gezichtje vast pakte en zijn lippen eindelijk weer op de hare duwde. Haar armen sloeg ze rond zijn nek en met haar ene hand wreef ze zachtjes door zijn haren heen. Ze had nooit gedacht dat ze hem zo hard zou missen.
      “Ik ben blij dat je terug bent”
      “Neem een kamer” verbaasd liet Olivia Niall los toen ze Louis’ woorden hoorde. “Wat? Krijg ik geen knuffel meer?” hij spreidde zijn armen waar hij twee seconde later Olivia in op sluitte. Zijn hoofd legde hij op het hare. Ook hij had haar gemist.
      “Zorg maar dat Niall niet jaloers wordt” samen met Harry keek Zayn glimlachend Niall, Louis en Olivia aan. Liam was al druk aan het bellen met Danielle. “Ik ben blij dat ik geen liefje heb” Zayn gaf een por in Harry’s zij en beide jongens gingen op zoek achter wat eten.
      “Hoe is het met jullie?” Olivia had Louis los gelaten en keek de twee jongens met een glimlach aan.
      “Ik ga met Zayn en Harry mee, praten jullie maar eerst wat” Louis knipoogde even en rende al snel achter de twee jongens aan.
      “Met mij is alles goed” Niall sloeg zijn arm rond Olivia’s middel, trok haar in zijn richting en legde zijn voorhoofd tegen dat van haar. “Ik ben blij dat ik je terug kan vast pakken”
      “Daar ben ik ook blij om” Olivia kon niets anders doen dan in die mooie, felle, blauwe ogen van Niall kijken. De glimlach op Olivia’s gezicht maakte het voor Niall nog moeilijker om tegen haar te vertellen dat hij binnen een paar maanden weer weg zou zijn. Deze keer voor veel langer.
      “Wat gaan we nog doen vandaag?”
      “Niks” een klein glimlachje verscheen op Nialls gezicht. “We gaan gewoon thuis samen op de bank zitten, is dat geen goed idee?” Olivia knikte. Er was niets wat ze liever wou dan gewoon samen met Niall op de bank zitten.

      “Hoe gaat het op school?” Zayn en Liam hadden zich in één zetel gezet, Louis en Harry zaten op de grond en Olivia had haar hoofd in Nialls schoot gelegd. Zijn handen gingen ritmisch door haar haren heen en gefascineerd keek ze naar zijn blauwe ogen.
      “Goed, het is interessant”
      “Ik snap niet dat je leerkracht Engels wilt volgen”
      “Hey, dat wilde ik ook wel” reageerde Zayn verontwaardigd op Louis’ opmerking, deze haalde enkel zijn schouders op.
      “Ieder zijn eigen smaak zeker? Maar serieus, leerkracht? Dan moet je nog altijd naar school gaan”
      “Hannah is toch ook leerkracht?” even viel Louis stil. Als hij de naam Hannah hoorde kreeg hij het nog altijd moeilijk. Zeker nadat hij het uitgemaakt had met haar om zich op zijn carrière te focussen en onder tussen al een nieuw lief had. Volgens de jongens was Eleanor, Louis’ nieuwe vriendin, een vrouwelijk Louis. Ondanks dat ze een paar jaar ouder was dan Louis. Olivia had haar nog niet gezien, aangezien Louis pas vertelde dat hij een nieuwe vriendin had als ze weg waren. “Oh Louis,” Olivia veranderde snel van onderwerp zodat Louis’ gedachtes niet bij Hannah zouden blijven hangen, “wanneer mag ik Eleanor zien?” een grijns verscheen op Louis gezicht.
      “Hangt er vanaf, ik wil haar geen schrik aan jagen door jou te ontmoeten” als reactie van Olivia kreeg Louis een kussen tegen zijn hoofd. “Wat? Je moet toe geven dat je soms agressief kunt zijn, kijk maar naar wat je net gedaan hebt”
      “Idioot” mompelde Olivia nog, waarna ze haar aandacht weer op Niall vestigde. Haar lieve Niall. Zijn blauwe ogen waren gefixeerd op Harry, die met grote armbewegingen een verhaal aan het vertellen was. Zijn lippen weken een beetje uit elkaar, omdat hij glimlachte, waardoor ze net een stukje van zijn tanden kon zien.

Tot hoofdstuk veertien heb ik alles al geschreven (: Hoofdstuk vijftien gaat lukken, want ik weet exact wat ik daar wil in steken, en nu dus hopen dat ik voor zestien tot en met twintig inspiratie heb, want voor eenentwintig en tweeëntwintig (= epiloog) weet ik ook wat ik wil schrijven. Als ik voor zestien tem twintig geen inspiratie heb kan het zijn dat het in totaal minder hoofdstukken worden ): Dus ofwel tem tweeëntwintig (met tweeëntwintig de epiloog) of tot negentien (met negentien de epiloog).
Dus heeft er iemand nog ideeën? Dan is er veel meer kans dat ik echt tot en met tweeëntwintig schrijf. Want dat wil ik ook heel erg graag. Je mag echt alles zeggen wat in je op komt (vriendinnen voor de andere jongens ..) dingen die je ergens gelezen hebt over 1D die ik er in zou kunnen zetten etc.
Trouwens, dank jullie voor de 44 abo's die ik heb (: Daar ben ik heel erg blij mee en nog eens een gelukkig nieuwjaar toe gewenst. Dat 2012 top mag worden (wat zeker lukt met jullie als mijn lezers (: )
Ps: Ja ik weet dat ik laat/vroeg upload. Ik ga nu pas slapen, het is niet voor niets oudejaarsavond (: Nog eens een gelukkig nieuwjaar (:

Reageer (5)

  • GossipGirl21

    Jaaaaaaaaaaa XD

    6 jaar geleden
  • Aves

    Hm.. Schrijf wat er in je opkomt.. En ik weet hoe moeilijk dat is haha.

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Gelukkig Nieuwjaar!

    Ik vind Louis en Olivia zo leuk op elkaar ingespeeld. Hoe hij altijd op Olivia reageert en andersom. Dat is echt zo leuk om te lezen! Echt beste vrienden.
    En dan natuurlijk Olivia en Niall. Hij moet het haar echt vertellen. Straks verspreekt één van de jongens zich nog, en dan weet ze het nog niet van hem. Dan zou sneu zijn!
    En voor de rest van het verhaal: Schrijf gewoon wat er uit je vingers komt. Dat is altijd het beste en in de meest pure vorm.

    <3

    1 decennium geleden
  • xmajorie

    Nicee! Nog een gelukkig nieuwjaar! ;)

    1 decennium geleden
  • theguardian

    Ik hou echt van je verhaal, daarom mag het nog niet stoppen hoor!
    maar misschien moeten ze een ruzie ofzo krijgen. en Nialler zijn beugel er misschien in?
    oke, flut ideeën.
    snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen