De laatste zonnenstralen kwamen door het wolkendek door en genietend sloot Olivia haar ogen. Ze hield er van, van het gevoel als de zon je huid raakt.
      “Sneller” ze voelde hoe Louis zijn arm door die van haar haakte en haar mee verder trok. De straat was verlaten op Louis en haar na. Iets wat niet abnormaal was om twaalf uur op een donderdagmiddag in Doncaster. Aangezien de kinderen op school zaten, de ouders aan het werken waren en de gepensioneerden aan het eten waren. “Ben je er wel bij met je gedachten?” Olivia knikte.
      “Ja hoor” glimlachend keek ze haar beste vriend aan. Ze was tot dinsdag in Ierland geweest met alle jongens en nu was ze samen met Louis thuis. Op één of andere manier deed dit haar goed, oké ze miste Niall ongelofelijk hard maar toch was ze blij om eens een weekje met Louis alleen thuis te zijn.
      “Heb je dan enig idee wat ik aan het zeggen was?” een rode blos verscheen op Olivia’s wangen, was Louis dan een verhaal aan het vertellen? “Grapje, rustig. Ik heb niets belangrijk gezegd” grinnikte Louis. Hij vond het heerlijk om Olivia te irriteren, daarom waren ze toch beste vrienden?
      “Jij idioot” Olivia gaf een por tussen Louis’ ribben, deze sloeg zijn arm maar rond haar schouders heen en trok haar tegen zich aan. Ieder ander mens zou dit een ongelofelijk absurde reactie gevonden hebben, bij ieder ander mens was dit ook een ongelofelijk absurde reactie maar niet bij Louis. “Zou je dat wel doen?”
      “Waarom niet?”
      “Omdat er hier fans en paparazzo rond lopen” Louis haalde zijn schouders op.
      “Wat maakt dat nou uit?”
      “Dan denken ze dat we iets hebben” Olivia rolde met haar ogen.
      “Maakt dat iets uit? Wij weten toch wel beter?” Olivia knikte kleintjes. “Waarom maak je je dan zorgen?”
      “Eleanor en Niall” zachtjes beet Olivia op haar lip en keek omhoog, in Louis’ blauwe ogen. “Ik weet niet of Niall heel erg jaloers is. Ik bedoel, de jongens dachten eerst dat we iets hadden dus misschien ...” haar zin werd onderbroken door Louis, die zijn hand op haar mond legde.
      “Daar moet je niet aan denken, hij heeft toch geen reden om jaloers te zijn? Hij weet wel dat we zo close zijn, hij kent ons”
      “En Eleanor?” Louis haalde zijn schouders op en ging eens met zijn hand door zijn haren heen waarna hij Olivia weer aan keek.
      “Zij moet me maar vertrouwen, zodra ze jou samen met Niall ziet zal ze me wel direct geloven dat we niets hebben en dat we ook nooit iets gaan hebben” Olivia knikte. Louis was één van de weinige personen die haar altijd kon gerust stellen. Hij was een grote broer, een grote broer vertrouw je meestal en hij kan je meestal ook gerust stellen. “Dus, we moeten ons geen zorgen maken” Louis trok Olivia één van de kleine winkeltjes binnen. De warmte omhelsde hen. “Ik moet een cadeau hebben voor Eleanors verjaardag, jij wilt me wel helpen?” met zielige oogjes keek Louis zijn beste vriendin aan. Het winkeltje was klein en vol gezet met honderden rekken. Het was het winkeltje waar Louis elk jaar zijn verjaardagscadeau voor Olivia kocht. Hier moest hij wel iets vinden.
      “Wat wil je precies kopen voor haar?” Olivia liet haar ogen door het winkeltje heen gaan. Het was helemaal niet druk, er liep nog één man rond en er stond een vrouw achter de toonbank. Louis haalde zijn schouders op. “Dus ik moet mee een cadeau kopen voor jouw vriendin, die ik niet ken, en jij weet niet wat je wilt kopen?” lachend trok Olivia haar wenkrbauw op.
      “Helemaal juist” Olivia gaf een por tussen Louis’ ribben en wandelde verder het winkeltje in. Haar ogen gleden over de glinsterende oorbellen, waar er honderden aan de muren hingen, heen en vervolgens naar andere prulletjes die in de winkel lagen. Er lagen spiegels, fotokaders, armbanden, kettingen, ringen en andere prulletjes.
      “Heb je echt geen enkel idee wat je voor haar wilt kopen?” Louis schudde zijn hoofd. “Ook niet een klein beetje?”
      “Niets te cliché, we zijn nog niet heel erg lang samen. Gewoon iets grappig, iets wat ik zou kopen voor een meisje dat ik nog maar net date”
      “Een kilo wortellen” de woorden kwamen uit Olivia’s mond zonder dat ze door had. Louis grinnikte even en schudde dan zijn hoofd. Dat zou het toch niet worden. Net niet. Olivia’s vingers gleden over de verschillende voorwerpen. Het winkeltje betoverde haar. Dezelfde betovering als ze kreeg als ze in een prachtig gebouw stond of in de bibliotheek. Dan wou ze liefst van al zich ergens in een hoekje zetten en er gewoon blijven zitten. “Ik heb een idee” haar oog viel op een simpel fotokadertje. De rand was zwart maar op één of andere manier was het kadertje betoverend, Olivia kon haar vinger er niet op leggen. Er was iets speciaals mee. “Lou? Heb je een foto van Eleanor en jezelf op jullie eerste date?” Louis kennende had hij die wel, hij trok altijd en overal ongelofelijk veel foto’s.
      “Natuurlijk” Louis haalde zijn gsm uit zijn broekzak en liet zijn achtergrond aan Olivia zien. Een glimlachende Louis en een glimlachende Eleanor keken haar aan. “Is dat een goede foto?” Olivia knikte. “Wat is je idee?”
      “Wel, als je nu die foto afdrukt en dat kadertje,” Olivia wees naar het zwart omlijnde kadertje, “koopt en die foto er in steekt. Dan heb je toch een goed cadeau?”
      “Dank je, ik wist wel dat ik jou moest mee nemen” Louis trok Olivia in zijn richting en drukte een kus op haar kruin. De vrouw achter de kassa bekeek Olivia en Louis glimlachend. “Kom we gaan af rekennen” Louis pakte de fotokader en Olivia’s hand en wandelde richting de kassa. Nog geen minuut later stonden ze weer buite met een zakje waar de fotokader in zat.
      “Wat gaan we nog doen?” Olivia haakte haar arm door die van Louis heen en keek haar beste vriend vragend aan.
      “Een milkshake drinken?” een glimlach verscheen rond Olivia’s lippen. Ze was al honderden keren met Louis milkshakes gaan drinken en toch was het elke keer geweldig. Grettig knikte ze. “Dan is dat een deal” samen wandelde ze verder, in de richting van het cafétje voor hun milkshakes.

Aangezien deze maand de videoclip van 'One Thing' uit komt, en er dus ook vijf teasers komen ^^ , dacht ik: 'Dan zal ik de acoustische versie van 'One Thing' maar even in mijn story zetten.' (:
Ps: Ik was echt aan het freaken, Torn - 1.1 is 300 keer gelezen! En tem heel hoofdstuk 3 is alles minstens 100 gelezen (:
Pss: Ik hou van reacties ^^
Psss: Zouden jullie een extra uploaddag zien zitten? (:


Reageer (5)

  • GossipGirl21

    Yeeaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh super

    6 jaar geleden
  • ninatommo

    ooew llove it
    snel verder x

    1 decennium geleden
  • xxxsmile

    jaaaaaa,
    en love this story. (:

    1 decennium geleden
  • theguardian

    JAA UPLOADDAG (:
    oke, haha.
    Louis laat mij in jouw verhaal zo vaak lachen.
    i love it.
    snel verder xx

    1 decennium geleden
  • Unusual

    Ten eerste: Jaaaaaaaaaaa! En dan weet je vast al wat ik bedoel.
    Louis die niet weet wat hij moet kopen. Jongens. *zucht* wat moet je er ook mee? Maar goed dat hij Olivia bij zich heeft die overal wel raad op weet. Ze heeft altijd goede oplossingen. Wat moet hij toch zonder haar?
    Ik weet eigenlijk niet zo goed meer wat ik verder neer moet zetten. Ik beloof dat de volgende reactie langer word!

    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen