Louis Tomlinson & Eleanor Calder

     

Ze schoof nog een speldje in haar haren en wierp een snelle blik in de spiegel. Ze zag er goed uit, niet te opgemaakt en ook niet te nonchalant. Net goed. Een zucht verliet haar licht rode lippen en ze wierp een blik op de klok. Deze gaf aan dat het vijf voor half zeven was. Ze had dus nog vijf minuten om het huis nog eens na te kijken, of er echt niets rond slingerde in één van de kamers. Haar hakken maakten een schel geluid toen ze de trap af liep en daarna de eerste deur rechts in sloeg, de deur die naar de keuken leidde. De schalen met eten stonden op een rij op het aanrecht. Net zoals de pan met vlees dat ze nog moest bakken. Er stonden flessen wijn in de koelkast en de kommetjes met hapjes stonden ook al klaar. Haar benen leidden haar al snel naar de volgende kamer, de woonkamer. De kussens schudde ze nog eens op en keek dan met een kritische blik de kamer. Van de fel blauwe muur tot de drie witte muren. Er lag geen vuil, ze had een hele dag gespendeerd aan opruimen en eten maken. Ze legde de boekjes nog eens op een nette stapel en vervolgde haar tour door het huisje. De gang was als volgende kamer aan de beurt, haar schoenen stonden netjes naast elkaar en haar jassen hingen netjes op. Er waren nog twee haakjes vrij om de jassen aan te hangen. Ze moest nog één kamer doen, het wc. Niet dat ze daar veel aandacht aan besteedde. Ze keek gewoon of het er proper was en niet stonk. Een zuchtje verliet haar lippen, ze was klaar. Nou ja, dat dacht zij toch. Ze had alles drie keer na gekeken. Net toen ze zich in de zetel wou neer zetten zag ze dat een paar autokoplampen haar oprit verlichtten. Haar hartslag ging omhoog. Ze kon niet begrijpen dat ze net hiervoor nerveus was. Om de beste vriendin van haar vriendje te ontmoeten. Ze zou toch net nerveuzer moeten zijn om zijn ouders te ontmoeten? Wel, het tegen gestelde was waar. De beste vriendin van haar vriendje moest haar wel leuk vinden. Niet op een egoïstische manier bedoeld. Haar vriendje en zijn beste vriendin waren gewoon ongelofelijk close. En dan wil je wel goed over weg komen met die beste vriendin.
      De bel schalde door het huis heen en met zekere stappen wandelde ze de woonkamer weer uit naar de gang. Net voor ze de deur opende wierp ze nog een blik in de spiegel. Het enige dat verraadde dat ze zenuwachtig was, was een licht rode kleur op haar wangen.
      “Louis” met een glimlach keek ze haar vriendje aan.
      “Eleanor” zachtjes drukte Louis zijn lippen op die van het meisje en nam toen de hand van het andere meisje vast. “Eleanor, dit is Olivia. Olivia, dit is Eleanor”
      “Leuk je te ontmoeten” met een vriendelijke glimlach keek Olivia Eleonor aan.
      “Dat is wederzijds” Eleanor deed een stap opzij zodat zowel Louis als Olivia naar binnen konden stappen. De warmte die in de kamer hing zorgde ervoor dat Olivia’s huid aangenaam begon te tintelen. Samen met Eleanor en Louis wandelde ze de woonkamer in. Ze ging zitten in één van de moderne, witte zetels. Het was duidelijk, in Olivia’s ogen, dat Eleznor zenuwachtig was. Er lag nergens rommel in de kamer, de kussens waren op geschud en zelfs de stapel tijdschriften lag netjes. Eleznor was de woonkamer uit gewandeld en liet daardoor Louis en Olivia alleen achter in deze kamer.
      “En, wat vind je van haar?” Louis was gespannen, want als Olivia Eleonor niet leuk zou vinden zou dat pijnlijk voor hem zijn. Olivia’s reactie was even belangrijk voor hem als de reactie van zijn moeder.
      “Ik vind haar lief, helemaal iets voor jou. Ze is enkel een beetje zenuwachtig”
      “Dat is ze inderdaad”
      “Wat ben ik inderdaad?” Eleanor kwam met een volle plateau de woonkamer weer binnen gewandeld. Ze was een stuk eleganter met zo’n plateau dan Louis.
      “Dat je een beetje zenuwachtig bent” Louis stond op, drukte zijn lippen kort op die van Eleanor en begon toen de wijn uit te schenken in de drie verschillende glazen. Hij gaf iedereen één glas. “Op een geslaagde avond?”
      “Op een geslaagde avond” herhaalde Eleanor en Olivia Louis’ woorden. Het geluid, van glazen die tegen elkaar komen, vulde de kamer.

Zoals ik in het vorige deel al zei; vanaf nu zijn woensdag, vrijdag en zondag uploaddagen (;
Wat vinden jullie tot nu eigenlijk van Serendipity?
En oh ja, wat is een leuke groepsnaam voor twee meisjes? Any ideas?

Reageer (5)

  • GossipGirl21

    Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    6 jaar geleden
  • Unusual

    Arme Eleanor. Helemaal zenuwachtig om Olivia te ontmoeten. Wat schattig. En dat ze dan ook nog eens alles heeft lopen opruimen! Een goede indruk maken is dus wel erg belangrijk voor haar. Maar toch, zo zou ik het niet doen. (Nee, als ik het hele huis zou moeten opruimen, dan ben ik wel 2 dagen bezig)
    Ik weet niet een leuke naam voor een groepje. Sorry, daar ben ik echt super slecht in. Misschien een anagram van de namen maken?

    <3

    1 decennium geleden
  • Mazzi

    Jou verhaal laat mij echt smelten, zoo cute allemaal hihi ;x

    1 decennium geleden
  • xxxsmile

    Ik vind dit echt een leuk verhaal,
    een weer super geschreven. <33

    1 decennium geleden
  • theguardian

    I love it.
    snel verder.
    en ga je nu serieus vragen wat ik er tot nu toe van vind?
    ik vind dat het een super goed verhaal is, en ik ben heel blij ben dat ik het lees (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen