Foto bij Four

''They’re party animals from hell”
Dan, All Time Low’s bus driver

Jess Harrison
Dus daar stonden we op straat, bezig met liedjes zingen. Geld aan het verdienen voor NYC, waar we al zolang heen wilden. Aan de overkant stonden Jack Barakat, aka zwartharige jongen en Alex Gaskarth aka Blondie ons te observeren (Of aan het staren naar onze borsten, maar laten we even concreet blijven) Eve was op een blaadje zinnetjes aan het krabbelen. En ik? Ik stemde intussen mijn gitaar en tussen dit alles door wierpen we steelse blikken naar Blondie en zwartharige jongen en naar elkaar. Ik had moeite om mezelf tegen te houden tegen de slappe lach.
‘Psssh, Jess.’ Fluisterde Eve en ze gaf me een dikke stomp in mijn zij. ‘Au, huh what the fuck’ beduusd keek ik omhoog
Eve giechelde en speelde me het papiertje door ‘Kan je de akkoorden die op het blaadje staan spelen, dan doe ik de rest wel’
Ik las snel het blaadje door en schoot in de lach ‘Oh mijn god, Eve. This is genius’
Eve wiebelde met haar wenkbrauwen en grijnsde naar me.
‘Welke doen we eerst?’ vroeg ik aan haar.
‘Die van Barakat, die is nog niet zo onaardig als die van Gaskarth.’
Ik knikte, ja die van Barakat was lang niet zo erg als die van Gaskarth, maar ja op een of andere manier mochten we Gaskarth minder dan Barakat, omdat hij misschien blond was en we hem Blondie noemden?
Ik deed mijn gitaarband om mijn nek en ik wierp een blik naar Eve, ze gaf me een duivels grijnsje en gaf het teken dat ik de akkoorden moest aanslaan.
‘OOOH JB, JB, JB, JE BENT MISSCHIEN GEEN JUSTIN BIEBEEEEEEEEER, MAAR OOK GEEN JAMEEEEES BOOOOHOOOND, WANT JE BENT NIET KNAPPPPPPP EN OOK NIET BLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOND. JE BENT OOK GEEN LEKKERE LUL ALS JACK BASSSSSSSSSSSSSS, JE BENT GEWOON JUST JACK, JACK BARAKAT’
Ik ging helemaal stuk om de rapbewegingen die Eve erbij ging maken en ik moest moeite doen om serieus te blijven, verschillende mensen bleven staan om te kijken en veel mensen vonden het zo leuk dat ze twee euro aan ons doneerden. Wooh, wat hadden we toch talent.
‘Gaan we zometeen die tweede doen’ fluisterde Eve in mijn oor. Ze veegde de tranen van het inwendig inspanning van het lachen uit haar ogen.
‘Ja, ik ben echt benieuwd hoe ze reageren.’
‘Kijk maar naar de overkant’ Eve wees naar de overkant en lachte. Blondie en Blackie keken als twee koeien met uitpuilende ogen naar ons. Je zag Alex met woeste gebaren naar Jack gebaren en een blaadje pakken en woest iets krabbelen. Hij hield het blaadje omhoog en keek ons vuil aan.
‘Staat er nou serieus, revenche bitches op dat blaadje, ik kan het niet goed lezen’ fluisterde ik tegen Eve. ‘Wacht maar. HE JONGENS WAT STAAT ER OP DIE TEKST, WE KUNNEN JULLIE KLEINE MIEZERIGE HANDSCHRIFT NIET LEZEN’
Je zag Alex en Jack meteen diep gaan fluisteren en ik grinnikte ‘Goede zet’
‘YOU ARE SUCH A BITCH, BITCHES, SO WE ARE GONNA TAKE YOU DOWN IN A REVENCHE’ gilde Blondie.
‘Revenche, had ik het toch goed verstaan’ zei ik goedknikkend.
‘Ja, het is heel lastig om Amerikanen te verstaan, met hun domme accent toch altijd’
‘Gaat nog lastig worden in NYC’
Plotseling klonken er een paar akkoorden aan de overkant en begon Alex aka Blondie te zingen.
‘EVE, EVE. MET NIEUWJAARSEVE BEN JIJ ALLEEN WANT EVEEEE, JE HEBT GEEN HUMOR, DUS JE BENT GEEN PEEEEEEEEVEEEEEEEEEEEES, OH EVEEEEEEEEEEEE. GIET DIE GRAPPEN VAN JE IN DE GOOT, WANT JEZUS ALS ZINGENDE ZANGERES BEN JE NU ZOOO DOOOD’

Reageer (6)

  • Abaddon

    Omgg , geniaal :Y)

    1 decennium geleden
  • Hurts

    Omg prachtig. Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Hufflepuf

    hahaha geweldig!!

    1 decennium geleden
  • OhMyHoran

    Geniaal verder ^^.

    1 decennium geleden
  • Bastille

    geweldig! _O_
    Leuk geschreven <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen