Foto bij chapter 83: Sharp Zangoose!

Ik heb het echt druk met school dus,zoals jullie al gemerkt hebben,kan ik nu minder schrijven.Maar ik doe mijn best om wanneer ik tijd heb om te schrijven

Yassup en Rea liepen door het bos.Het werd langzaamaan al na middag.Rea merkte iets op in haar ooghoek.Er ritselde iets tussen de struiken.Rea trok aan Yassup's mouw.
'He Yassup,iets volgd ons al een tijdje.' Zei Rea.Yassup keek even in de ronte.
'Ik zie niets maar je zal wel gelijk hebben.Ach zolang het ons niet tot last is maakt het niet uit.' Zei Yassup en haalde zijn schouders op.Rea knikte meestemmend en ze liepen door.Nog gen twee meter verder vlogen er gedaantes uit de struiken.Een hele groep van Zangoose stond voor ze,grommend en wel.Yassup ging beschermend voor Rea staan,wat Treyson normaal altijd deed,en pakte een pokeball.
'Anorith verjaag ze met mud shot!' Riep Yassup en Anorith kwam uit zijn pokeball.Anorith spoot zijn sterke mud shot op de Zangoose en de meeste Zangoose rende rende weg het bos in.Uiteindelijk bleef één Zangoose staan.
'Eigenwijs,zeker?' Zei Yassup lachend en Anorith deed nog een mud shot.De Zangoose sprong naar voren.Hij haalde met zijn klauwen uit en deed een crush claw op Anorith.
'Oke dan,Anorith doe metal claw.' Zei Yassup die wel zin had in een gevecht.Anorith haalde uit maar Zangoose ontweek het.
'Zangoose zijn snel.Metal claw is te langzaam,tenzij Anorith dichtbij staat.' Wist Rea.Yassup knikte,dat had hij nu ook gedacht.De Zangoose ging op zijn achter poten staan en vormde tussen zijn voorpoten een shadow ball.
'Anorith ontwijk dat!' Riep Yassup en Anorith ontweek de shadow ball.
'X-sciccor go.' Zei Yassup en Anorith sprong met gekruisde klauwen op Zangoose af.Zangoose wilde ontwijken maar was te laat en werd geraakt.Vrijwel meteen vormde er witte licht ballen rond Zangoose.
'Hidden power.' Wist Yassup. 'Weerkaats het met ancient power!' Riep Yassup.
De grond rond Anorith begon te trillen en brok stukken vlogen omhoog.De hidden power en ancient power botste en barste beide uit elkaar.
'X-sciccor nog een keer,Anorith.' Zei Yassup maar Zangoose was sneller en sloeg Anorith met close combat.
'Blijf liggen.' Mompelde Yassup en Anorith lag op de grond.Zangoose liep naar Anorith toen en wilde het afmaken met een crush claw.
'Metal claw!' Riep Yassup.Anorith sprong razendsnel overeind en viel Zangoose aan.Zangoose klapte naar achter op de grond.Yassup gooide een lege pokeball op Zangoose.Zangoose verdween erin.De pokeball schudde één keer...twee keer...drie keer...Plots barste de pokeball open en Zangoose stond er weer naast.Hij was wel zwaar vermoeid maar kon nog vechten.
Zangoose rende zo snel met crush claw op Anorith af dat Anorith niet kon ontwijken en werd geraakt.
'Anorith gaat het?' Vroeg Yassup maar Anorith stond al weer op.Zangoose stond op zijn achterpoten voor Anorith en wilde close combat doen.
'Mud shot op zijn buik!' Riep Yassup en Anorith begreep zijn plan.Anorith vuurde de mud shot af op de buik van Zangoose waardoor hijzelf naar achter werd gedrukt en er afstand ontstond.Grommend rende Zangoose op Anorith af.
'Ancient power,volle kracht.' Zei Yassup en Anorith vuurde de ancient power af met alles wat hij had.Zangoose vloog naar achter en lag op de grond.
'Tweede keer' Zei Yassup en gooide de pokeball weer op Zangoose.De pokeball schudde heftig heen en weer maar uiteindelijk kwamen er sterretjes van de knop af.Yassup pakte de pokeball op en aaide Anorit over zijn kop.
'Goed gedaan.' Zei Yassup en liet Anorith uit zijn pokeball.Yassup keek Rea aan.
'Tijd om te eten lijkt me.' Zei Yassup want ondertussen was het avond geworden.Rea haalde Makuba,Sano,Zuki en Tenko uit hun pokeballen.Yassup opende Charmeleon's pokeball en Totodile's.De drie (charmeleon,totodile,anorith) stonden nu naast elkaar.
'Jongens ik wil jullie aan iemand voorstellen.' Zei Yassup en haalde Zangoose uit zijn pokeball.Totodile stak zijn poot uit maar Zangoose haalde zijn neus op.
'Toto totodile!' Riep Totodile die boos werd.Anorith sleurde Totodile mee voordat hij kon aanvallen.Rea moest lachen.
'Anorith is slim.Anders hadden we nog een gevecht gehad.' Zei Rea.Yassup knikte glimlachend.Totodile begon geïrriteerd van zijn voedsel te eten waarna Anorith ook begon.Charmeleon had was allang begonnen.Zangoose had al snel zijn bakje op en keek om zich heen.Hij had nog steeds honger.Toen Totodile het opmerkte schoof hij grommend zijn bak uit de buurt van Zangoose.Onopvallend schoof Charmeleon met zijn staart zijn bakje ene stukje richting Zangoose.Zangoose pakte snel wat voer eruit.
Yassup en Rea keken toe.
'Charmeleon en Zangoose konden nog wel eens goede vrienden worden.' Zei Rea glimlachend.
'Dat kan je niet zeggen van Totodile en Zangoose.' Merkte Yassup.Rea en Yassup moesten lachen.Ach,die twee komen ook nog wel in orden.

Oke mensen,het hooftstuk is niet zo lang sorry.Maar wel leuk toch:X

Reageer (8)

  • Organism

    wauw bro amazing snel verder kud

    1 decennium geleden
  • KidouYuuto

    Tsunami zat heel stil boven op een tak een oran berry te eten hij had het reserfe mobiltje van juka om zijn hals gekregen en kon daar door alles filmen wat er gebeurde voor juka die nu alles aan het kijken was
    : D

    1 decennium geleden
  • rexthehero

    erg leuk snel verder

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    of een Arwak ofzo
    verder

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    of een Arwak ofzo
    verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen