Foto bij Dangerous Love ~ Liam Payne *1*

Christina Joy Horan

Het was elf uur 's avonds toen ik de voordeur open hoorde gaan en ik eindelijk zijn gezicht weer zag. 'Niall!!' Ik rende naar hem toe en sprong in zijn armen. 'Chris!' Hij ving me op terwijl hij probeerde zijn evenwicht te behouden. 'Ik heb je gemist.' Niall drukte een kus op mijn wang. 'Ik jou ook hoor zusje.' Hij haalde een klein doosje uit zijn jaszak en ik keek hem verrast aan. 'Voor jou, uit Nederland.' Voorzichtig maakte ik het oranje strikje los en haalde het deksel van het rood-wit-blauwe doosje. Ik haalde er een kleine sneeuwbol met een molentje uit en bekeek het terwijl de sneeuwvlokken naar beneden dwarrelden. 'Dankje.' zei ik en ik gaf hem een kus op zijn wang. 'Wil je ook wat drinken?' vroeg ik toen ik naar de keuken liep. 'Ja, lekker. Hoe gaat het trouwens met je vriendje?' Verschrikt bleef ik stilstaan. 'Danny? Oh, goed hoor.' In werkelijkheid ging het helemaal niet goed, hij was veranderd. Van de lieve, zorgzame Danny was niet meer over, niets behalve de jaloerse, bezitterige jongen die me twee dagen geleden had geslagen toen ik met een andere jongen stond te praten, maar dat hoefde hij niet te weten. Morgen zou ik naar hem toegaan en zeggen dat ik hem nooit meer wilde zien.
'Niall?' Mijn moeders stem galmde door de woonkamer en werd gevolgd door het geluid van haar hakken. 'Ik dacht dat je morgen pas thuis zou komen.' zei ze terwijl ze haar armen om hem heen sloeg en hem benauwend dicht tegen haar aan drukte. 'Ik pap er niet?' vroeg Niall in een poging om los te komen uit mijn moeders worstelgreep. 'Hij is nog in Londen, bel hem maar even.'
Ik nam de sneeuwbol en mijn warme chocolademelk mee naar mijn kamer en drukte daar mijn laptop aan. De sneeuwbol kreeg een plekje op het bureau. Mijn mobiel trilde als tegen dat ik een sms gekregen had. De naam Danny verscheen op het lichtgevende scherm en een angstig gevoel bekroop me. Bang opende ik het bericht en las het terwijl ik een brok in mijn keel voelde komen.

En?? Moet ik verder gaan? =)

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen