December – 2011

      “Je hebt wat? Waarom niet?” met open mond keek Louis Niall aan. Het kon toch niet waar zijn? Twee maanden wist hij het al en hij had het niet niet verteld? “Niall!” de Ierse jongen keek naar de tippen van zijn schoenen. Natuurlijk wist hij wel dat het fout was, dat hij het al eerder had moeten zeggen. Maar hij kon het niet, elke keer als hij haar gezicht zag was hij bang dat hij haar zou kwetsen. Ze hield er van om bij hem te zijn, omgekeerd was het net hetzelfde.
      “Ik durfde het niet, ik kon het niet” Nialls hand ging door mijn haren heen. “Je moet het toch wel begrijpen? Wanneer heb jij het tegen Eleanor gezegd?”
      “Zodra ik het wist” Louis zuchtte geïrriteerd. Als Olivia er achter kwam dat Niall het al twee maanden wist ging ze boos worden, nee niet boos. Dat was te zacht uit gedrukt. Ze zou kwaad worden, woedend. Niet enkel op Niall, nee Olivia kon niet boos worden op Niall. Olivia zou boos worden op Louis. “We vertrekken binnen tien dagen”
      “Ze weet wel van de tour” het was een excuus, een flauwe smoes. Natuurlijk wist Olivia van de tour, het zou onmogelijk geweest zijn als ze dat niet ondekt zou hebben. Olivia wist enkel niet dat ze na die tour nog een paar maanden van huis zouden zijn. Als Niall het eerder tegen haar gezegd had zou ze het minder erg gevonden hebben. Natuurlijk zou ze hem even hard missen, maar ze zou het minder erg gevonden hebben omdat hij het dan niet voor haar verzwegen zou hebben. “Kijk me niet zo aan” Niall liet zich in één van de zetels zakken en staarde voor zich uit. “Ik weet het, ik had het haar eerder moeten vertellen”
      “Ze gaat echt kwaad zijn” Louis zette zich naast Niall in de zetel. “Denk je dat je het gaat aan kunnen? Een kwade Olivia? Geloof me, ze is geen pretje als ze kwaad is” Niall slikte even, hij wou Olivia helemaal niet kwaad maken. Maar daar was het onder tussen te laat voor.
      “Het zal wel moeten zeker?” langzaam knikte Louis.
      “Het zal inderdaad moeten”
      “Wat doen jullie hier?” een lachende Zayn kwam de kamer binnen gewandeld. Samen met Liam, Harry en Olivia waren Niall en Louis bij Harry’s thuis. “Is er iemand gestorven ofzo?”
      “Er gaat eerder iemand sterven”
      “Vertel” Zayn zette zich tegenover Niall en Louis in een andere zetel. “Wat is er gebeurd?”
      “Niall heeft het nog altijd niet tegen Olivia gezegd”
      “Dat is niet goed”
      “Niet echt neen,” Louis zuchte, “ze gaat echt kwaad worden. Dat weet ik maar al te goed”
      “Je zit echt in de problemen”
      “Ik weet het” geïrriteerd keek Niall naar Zayn. Hij wist het maar al te goed, het had geen zin om hem er tien keer aan te doen herinneren. Hij voelde zich al slecht genoeg. “Ik had niet zo lang moeten wachten, kan jij het niet zeggen Louis?” deze keek Niall verbaasd aan.
      “Wat? Ze gaat zo al boos genoeg op je zijn, geloof me als ik het haar ga vertellen zal ze nog kwader zijn” Louis had een punt, dat wist Niall ook wel, maar toch wou hij dat Louis het zou vertellen. Hij wou Olivia helemaal niet kwaad maken. Hij hield te veel van haar om dat te doen.
      “Wat doen jullie hier allemaal? Spreken jullie gewoon onder elkaar af en laten Liam en mij er buiten? Wat zijn jullie toch goede vrienden” een lachende Harry kwam de woonkamer binnen en liet zich naast Zayn in de zetel zakken. “Serieus, ik denk niet dat Olivia hier ooit nog weg raakt. Mijn moeder is gek van haar, Gemma denk ik ook wel maar dat even ter zijde. Ik denk dat mijn moeder het echt erg vind dat Olivia iets met Niall heeft en niet met mij” Harry was de enige die moest grinniken over zijn mop.
      “Niet grappig Styles” dood serieus keek Louis Harry’s kant uit. Deze had door dat er iets niet goed zat en keek de drie jongens, Louis, Niall en Zayn, vragend aan. “Niall heeft Olivia nog niet verteld dat we een paar maanden weg gaan zijn”
      “Wat? Ze weet toch dat we op tour gaan?” Louis knikte. “Wat bedoel je dan precies?”
      “Olivia denkt dat we enkel op tour gaan, onze Furby heeft nog niet gezegd dat we na de tour nog andere dingen moeten doen en dus lang niet thuis komen” Zayn had zijn ogen op Niall gericht, deze had zijn hoofd in zijn handen gelegd en probeerde de blikken van de jongens te ontwijken.
      “Jij hebt het zitten, waarom heb je het niet eerder gezegd?” Liam had zich op de armleuning van één van de twee zetels gezet.
      “Omdat ik het niet kon, hoe heb jij het tegen Danielle gezegd? En jij tegen Eleanor? Ik ga haar voor ongeveer drie maanden niet zien” Niall zuchte. Hier had hij echt geen zin in.

Net zoals vorige week, en dus vanaf nu elke week, een deeltje op vrijdag (:
Nog eens bedankt voor alle lieve reacties, jullie zijn geweldig! En ook bedankt voor de tips van liedjes (: Als jullie nog liedjes weten, laat ze maar achter in een reactie, pb-bericht of gb-bericht (;
Ps: Ik ben nu aan hoofdstuk zeventien aan het schrijven en ga bijna aan hoofdstuk achttien beginnen (;
Pss: En aangezien de 'One thing' video vandaag uit gekomen is, hier onder de video (;


Reageer (3)

  • GossipGirl21

    Ik hou daar van

    6 jaar geleden
  • Unusual

    Och, wat is Niall toch ook een sukkel geweest. Het steeds maar uitstellen en niet vertellen. Dat is toch helemaal niet slim? Ik weet bijna wel zeker dat Olivia eerst super kwaad gaat worden. En dat Louis ook maar dekking moet zoeken.
    Ik wist nog een super goed nummer. Kom ik boven, ben ik dat nummer weer vergeten. Echt zo typisch mij >.<

    <3

    1 decennium geleden
  • theguardian

    I love it, en snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen